Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

казав мій муж, що то тільки я така кіпішна і прибабацана:girl_haha: Я мала паніку що можуть поміняти (тут без коментів, то мабуть післяродове :girl_crazy:), щось не те зробити, не дай Бог десь не втримати :girl_crazy:, короче якась перелякана була і своїх дітисьок нікому чужому не довіряла :girl_blush2:

• Подобається Подобається x 2
  3. invisible

invisible Well-Known Member

Йой, що вже аж так зле? Уявляю, що буде, якщо зараз через ту ситуацію всі йтимуть народжувати в Мед чи на Джамбула... Цікаво, коли нарешті відкриють Батальну.

4. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

не знаю чи зле, просто збираю інформацію для себе:connie_pull-pigtail. кожен вирішує сам де народжувати

5. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Гг, а може, серіалів передивились?

А в мене забирали немовлятко і то багато раз. В нас була жовтушка, то його весь час під лампу брали. А одного разу як забрали, то я з того всього після невиспаних ночей (ну, перша ніч після пологів то взагалі майже очей не зімкнула, а змучена була капець) залишившись сама без дитини як провалилась в сплячку! Дівчата, не можу вам передати, але в мене такого сну ще в житті не було ні до того, ні після. Як прийшла медсестра вже з дитиною, щоб годувати малого, то не могли мене добудитися, а потім я не зразу могла зрозуміти, де я і що в мене хочуть. Не забуду того стану...

6. Rostuslavchuk

взагалі їх не дивлюсь. Я сама з себе була в шоці. То мабуть хто як реагує на всі події після пологів :girl_crazy:Як каже моя кумася в кожного своя "зозулька" прилітає :girl_blum:
    В мене перший раз для того щоб виспатись був чоловік біля мене, то я виспалась вночі, а його вдень відпустила додому поспати (до речі, теж першу ніч провалювалась у сон миттєво і не могла зрозуміти де я і що я), а з другим вже без проблем сама справилась. Другі пологи були легкі, я не змучилась і малий спокійний був, та й досвід вже мала :connie_pull-pigtail. Але від себе не відпускала, бо весь час ті медсестри напрягали, то дайте підгодуєм (я так і не зрозуміла чому, бо жодного разу малий не кричав, одну ніч правда від циці не відставав, ну але в цьому ніц страшного немає, та й мені ніякого дискомфорту не створював), то прививочку зробимо, то ще якусь фігню, дістали... Доречі жовтушку обидва мали, бо я "-", а вони "+", оскільки білірубін був в нормі, то сонечка нам хватило і без їхніх ламп. Я так все порівнюю Мед і Мєчнікова, то в Меді ніхто з тими лампами не напрягав, я там мала безподобну неонатолог, то вона не робила паніки, все розказала як робити, а на Мєчнікова і неонатолог хороша була, яка теж казала що лампи не треба, але ж на Мєчнікова медсестри розумніші, або просто вирішили мене дістати :girl_crazy: А... то ж я їм просто на той дитячий набір 50 грн не дала, бо мала свій набір з собою, ось вони, мабуть, і хотіли за щось їх зняти :girl_crazy:.Якщо чесно, хоча і умови на Мєчнікова кращі, але дуже не хочу більше туди попадати, і тільки маю надію, що Мед знову на промивку не закриють. Мені легше пережити 3 дні гріття води для миття в Меді, ніж "моральну бійку" з медсестрами на Мєчнікова.

• Подобається Подобається x 1
  7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а я "вкрала" Дмитрика з дитячого відділення :)
    медсестра ввечері його забрала, а я лягла - і спати не можу: хочу малюсю свою.
    Прийшла годинка 01.00, - на посту нікого, лежать собі лялі. Я своє забрала, під ковдру собі поклала і сплю до ранку.
    А 06.00 кіпіш! Гонять медсестри, бо ж вони, коли Дми "зник" першим ділом зазирнули до нас в палату, але дивились не на моє ліжко, а на дитяче ліжечко. А там нікого не було, бо ляль був зі мною.
    Отаківо спогади...

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 5
  8. santasanta

santasanta Member

Дівчата, підкажіть, будь ласка, актуальні ціни за природні пологи і кесарські.

9. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Ну, пораджу шукати лікаря, який сам не називає суми принаймні за природні пологи. Бо кесарські, то там інша специфіка. Якщо по темі, то одна моя знайома місяць тому на швидкій приїхала в Мед, родила сама в чергової лікарки, так от та їй сказала дати 500 дол, а поскільки та знайома не дуже розумна, то понапозичала грошей і дала їй. Хоч спочатку ні з ким спеціально не домовлялася.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. enigma

enigma Well-Known Member

а якщо домовлятися, то теж така сума (чи більша)? і що входить до даної послуги? то тільки лікарю і ше всілякі побори неонатологу, медсестрам, акушерці? (напишіть будь ласка, якщо можна, у відгук або пп суми)
    Моя мама каже, скільки треба буде стільки заплатите, але мене такі суми (і не стільки суми, скільки ще й підхід до справи) просто трафляють.

11. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

о_Оо_Оо_О абзац:suicide:

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  12. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

--- дописи об"єднано, 13 Жовтень 2015 ---

13. Rostuslavchuk

точно не розумна. До чергового, ще й за такі гроші :dash1:
    я рахую, що кожен платить стільки скільки вважає за потрібне і на скільки спроможний. Ну що за дурня влазити в борги за пологи, а потім думати де взяти гроші, щоб їх віддати.
    А за чергову бригаду - це взагалі нонсенс шалені суми платити.
    Якщо Вам цікаво, то мого чоловіка братова в кінці серпня народжувала, то віддячились 3000 грн. за природні пологи, Хоча з моїм досвідом і з веденням її пологів лікарем я б і того не дала. За решта лікарів не знаю чи щось окремо давали.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. synuchechka

то точно....А яка ситуація із обліком? Він певно теж скількись-там баксів коштує? Бо я на облік ставала там, де прописана, всьо як має бути. Лікарці своїй нічого не платила ще, тільки один раз за КТГ, ну там стандартно 50 грн. І не планую, якщо чесно, бо фінансово ситуація зараз в нас дуже складна. Лікаркою своєю я задоволена, сама ніби теж їй не набридаю, поводжусь як законослухняний пацієнт. А мама заладила "та може ти їй заплати, щоб вона ліпше до тебе ставилась і бла-бла-бла"...Ну я то в одне вухо впустила, в друге випустила, бо вважаю то неправильним.

15. Rostuslavchuk

то повний капець... тапки просто... Я як 6,5 років назад лежала в патології теж про різні суми наслухалась, мені тоді волосся дибки ставала, черз таких ідіоток, бо інакше їх назвати не можу.
    Ми тоді і з лікарем домовлялись і всю вагітність мою він вів і спеціально з Києва своєю машиною гнав, бо відповідальність чув і то ми шалених грошей не платили. І по сьогоднішній день він наш з мамою лікар і для мене найкращий.

• Подобається Подобається x 3
  16. synuchechka

В мене коліжанка теж таку суму озвучувала, народжувала в серпні.
    і ще до 1000 грн вийшло їй на акушерку, неонатолога і санітарку. Якось так вроді.

17. Rostuslavchuk

18. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Власне,я от теж так, тільки я не за пропискою, а за місцем проживання. Тільки прийшла - зразу мала трохи цікаві розмови, бо консультувалась в іншої лікарки...то питали "чому не до неї" - то я прямо сказала, що тому що хочу по закону скористатись безкоштовними послугами :).
    Перший раз я -дуреписько- пішла чисто до того, хто сподобався, без прив"язок дуже до проживання, то він озвучив мені щоразову суму, наголошуючи, що він не змушує мене, а я погодилась (чого??). Так от - ті суми ніяк не гарантують ні особливого відошення, ні що все буде добре.

Я так собі думаю, що якщо буду мати добрий настрій вже коли матиму ляль на руках - то може якогось вина чи кави занесу їм пост-фактум як подяку за людяне (хоча не 100% завжди професійне на мою скромну думку) відношення. Але то якщо вони добре заслужать :) і якщо я буду настільки щаслива :). КОротше розглядаю то як чайові хіба.

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

В мене також. Не підписали мені обмінку в Києві, сказали, що зараз беруть лише з київською пропискою. Я так розкисла, що потім півдня лазила по магазинах - щоб втішитьсь. Вже купила енну шапочку малючку, забрала альбом для манюні, потішила себе еклерчиком і ледве додому приїхала - така стомлена і без настрою була.
    Тепер в мене завдання № 2 - знайти лікаря у Ворзелі, бо туди я на чергову бригаду боюсь їхати.

20. Rostuslavchuk

а закони про право безкоштовної медицини і про Ваше право вибору медзакладу і медпрацівника Ви їм не нагадали? Що за брєд з пропискою. Хай би Вам показали де написано, що не мають права без прописки брати.

• Подобається Подобається x 2
  21. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

от я не знаю чи є в мене таке право) Всі пологові поділені по районах проживання/прописки. Хіба ні?
    Якби я домовилась там з лікарем - то думаю було б по іншому.

Статус теми:
Закрита.