Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

та ні, воно так швидко не діє, якщо взагалі діє)))

• Подобається Подобається x 1
  3. olangel

olangel Well-Known Member

Та в мене і часу не так багато залишилось до 18жовтня
    Хоча лікарь казав, що друга дитинка і має бути не маленькою, то може і швидше..

• Подобається Подобається x 2
  4. Khrystik

ооо, то вже зовсім скоро:girl_in_love:
    мені ще місяць)
    треба перекличку зробити. ану признавайтеся, хто\коли\де має народжувати?!

5. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Я всі народні методи перепробувала...і навіть гінофлор і свічки беладонни. 41 тиждень, шм довга, не згладжена, ледве на пів пальця. Дитинка велика доношена давно. Думаю собі, чи до 42 все може змінитись, якщо зараз ще ніяких ознак?сподівалась що 3 раз скорше має бути....

6. olangel

Ого, круто. Мене всі готують, що другий швилше має бути)
    Але пологи і без ознак можуть початись, тому...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  7. Khrystik

може.
    моя красуня в рівно 42тижні попросилася на світ Божий) а до того все було глухо. і корок відійшов коли перейми вже були дуже сильні, за 6годин до народження доні. так що ще трохи-тримайтеся!:girl_wink:

8. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Я просто настроювалась, що 3 раз не буде так довго, бо дві вагітності були по 42 тижні і само не починалось :sad: 1 раз після 42, лікар нервово не акуратно подивився і відійшли води, а так ніяких ознак також не було. 2 раз після 42 стимулювали, бо з нирками дуже серйозна проблема була. А тепер я вже так готувалась- і малина і тд. І тишина ;) тому мабуть ні кількість пологів ні ,,підготовка,, не грає ніякої ролі? :)

9. crissola

crissola Well-Known Member

Була я на плановому УЗД (другий триместр) з дитинкою все гаразд все відповідає нормам. Одне єдине, що низька плацентація 30мм, але я надіюсь, що підніметься. Пишу і тішусь, що дочекалась того ЩАСТЯ відчути що ж це таке, коли дитинка всередині тебе штовхається і бачити все на екрані, та й не тільки....вживу ще приємніше.Плачу, що Бог дарує мені таку радість і переживаю водночас, бо в той же день прийшли аналізи на коагулограму і Вовчаковий антикоагулянт...підвищились показники, збільшуємо дозу Клексану, щоб розріджувати кров з завтрашнього дня. Дівчаточка я вже писала у темці про фактори і ризики виносити....але мало хто відізвався, можливо прочитавши цей допис знайдеться більша к- ть людей з тим діагнозом, щоб можливо було поспілкуватись. Хто збільшував дозу? як це вплинуло в подальшому на протікання вагітності? Я в свою чергу обов'язково буду дописувати про те, що міняється в моїй схемі лікування, можливо це комусь буде інформативним.

Останнє редагування: 5 Жовтень 2015
    • Подобається Подобається x 4
  10. Rona

Rona Мама-йожик

Залишилось 7 робочих днів!!!! УРААААА!!!

• Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а ще можна взяти відпустку на ті 7 днів)
    Вітаю ;)

• Смішно Смішно x 1
  12. Rona

Rona Мама-йожик

Дякую! @Virchuk я вже відгуляла всі свої відпустки чергові :)

13. Virchuk

зрозуміло) В мене ще й залишилось)

14. Virchuk

Робила вправи і помітила, які в мене пальці на ногах - як сосиски ;) А так і не скажеш, що ноги набрякають)

15. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Неа, не грає, я третю родила на 43 тижні.

16. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Оу, то ми йдемо майже день-в-день? :) В мене з 14-го декрет :).

17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

і я :)

18. crissola

crissola Well-Known Member

Розписала по зміні схему лікування

19. olangel

Щось мені так сьогодні не добре було, чи то безсонна нічка, бо за малого переживала, всю нічь його накривала, а то з Т під 40 тжко йому було... А ще мене так печіяя замучила, ні лягти ні сістти, ну і ті вставання нічні, що 1.5 години.. Вдень як зомбі, малявка гіперактивна в пузі, живіт нив і нудило....корочє.. з того всього трохи речі у сумку поскладала. Чекала поки чоловік приїде і на годинку в ванну ☺ але і то не дуже допомагає.. а по переду знову нічь.... Як каторги якоїсь чекаю. Чи то б пошвидше пологи? А сама почала страху набиратись якась паніка і всьо..хоч на заспокійливі присідати...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

підніметься

21. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

А який у вас термiн? Пiднiметься обов"язково! В мене було дуже низько, але на 21 тижнi було вже 40 ( на 16- 21 мм). Кажуть вiд 50 вже не вважаэться низькою плацентацiя!

Статус теми:
Закрита.