Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. Pearl

Pearl Member

Підозрюю, що якщо корок вже відійшов, то можуть і не випустити. Може подзвоніть до свого лікаря, розкажіть ситуацію

3. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

мушу я десь виговоритись, бо чоловік вже слухати не хоче мене, дістала :girl_crazy:
    Четверту ніч сниться мені практично одинаковий сон. Що я народжую і чомусь в дома. Вже аж вчора чоловіка питала, може все таки дома спробуєм, досвід маємо з пологами нормальними :girl_crazy:, на що вислухала цілу лекцію. Корече баба-яга (чоловік) проти.
    А мені далі не дає спокою мій сон, минулі вагітності мені теж снились пологи, але набагато пізніше, а тут ну дуже щось зарано. І я не переживаю вже за пологи, бо другі пройшли так, як я мріяла. Щось не знаю що то зі мною. А і найголовніше, що у тих всіх снах, я реально розумію, що я зарано народжую, тобто не в термін. Караул якийсь. Такого зі мною ще ніколи не було.

4. Rona

Rona Мама-йожик

@Rostuslavchuk може багато читаєте про пологи?

• Подобається Подобається x 1
  5. Rostuslavchuk

та ні, цього разу щось навіть не цікаво читати про пологи, та й часу не дуже на це маю :girl_crazy:
    Я просто якась перестрашена стала, за собою ніколи такого не спостерігала. Завжди була при тверезому розумі, а тут..., ох старієм мабуть:girl_haha:
    Щось у нас цей рік все йде шкереберть, мабуть, через те у мене і паніка. А в переді знову невизначеність, що буде і як буде. Важко повірити, що все нарешті буде добре. Але то, мабуть, в желетку:girl_blush2:

6. катенок

катенок Well-Known Member

А я вже на роботі....і так мені добре...:girl_dance:Не знаю,що я буду робити 3 роки в декреті....а таки прийдеться,бо одна - школярик, друге - мацьопство....Занадто я комунікабельна людина, суспільна, мені треба колектив, тому так довго наважувалась на другу ляльку.
    Інші про декрет мріють, а я ні дня на лікарняному і просто не уявляю себе дома цілими днями))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Мамин зайчик

Мамин зайчик Well-Known Member

А я навпаки вже мрію про декрет. Робочий стаж в мене вже 11 років, і ось це вперше я піду в декрет. Хочеться нарешті зранку поніжитись в ліжечку, а не зриватись на роботу і сидіти цілий день в офісі. З кожним днем стає все важче відпрацювати 8 годин. Тим більше, що йде до похолодання, і мене тішить, що за 3 тижні я вже буду тішитись теплом вдома :)

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

саме так) То так добре, не підриватись вранці на роботу, а спати поки спиться, а спиться мені зараз добре)) О 08.00 сама прокидаюсь.

• Подобається Подобається x 2
  9. olangel

olangel Well-Known Member

Як справи? Їздили на Мечнікова?

10. Rona

Rona Мама-йожик

@Мамин зайчик я така сама, 7 років нон-стоп, на керівній посаді, я вже хочу трохи побути в хаті... Зранку зараз так тяжко вставати. А на роботі думки зовсім не про роботу

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

От власне....мене напружувало навіть не так вставання, як моя повна некорисність на роботі - таке враження, що залишились лише механічні навіички, а якісь пізнавальні чи творчі процеси зараз зооовсім в іншому руслі :). Тому я рада, що вже у відпустці (наразі) і скоро вже декрет. Можна буде без докорів сумління займатись рукоділлям, читати всяку інфу і т.д. :)

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. катенок

Значить я одна така)):girl_haha:

13. Fast

Fast Well-Known Member

Ні не одна :). Я вже, мабуть останній тиждень вагітна, а й досі на роботі.
    Вранці поспати, поніжитись в ліжку маю сташенне бажання, але оскільки маю школярку- першокласку, то поспати і так відміняється.

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

14. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

була в ПБ. гуляємо до 2 листопада. все добре.
    мала товчеться від вчорашнього дня як маленький слонько, то була тихенька дні три, а зараз надолужує))
    тренувальні рулять, особливо ввечері.
    почну пити чай з листя малини, пора:)
    купила собі знову жменьку цукерок "Ромашка", довольнаааа:girl_yes2:

• Подобається Подобається x 3
  15. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Я завтра іду в ПБ :) Цікаво, що лікар скаже.
    Малюк мав період затишшя, а вчора і сьогодні вовтузиться цілий час.
    А тренувальні у всіх мають бути? Бо я поки не знаю, вот із іт :girl_in_dreams:

16. катенок

В мене з першою вагітністю ні разу не було тренувальних, тому я теж не знаю
    :girl_haha:

17. olangel

В мене нема тренувальних... інколи живіт може прихопити, але то або перепрацююсь, або різько встану...

А листя малини для чого?

18. Khrystik

ну і не треба воно тобі)) не дуже приємне оте твердіння-спазмування.
    звичайно, що все індивідуально. то так як дівчата питають чи у всіх молозиво під час вагітності виділяється :) от в мене наприклад, ні. але зараз бачу, що є, бо малий насосик К його потягує час від часу))
    а до кого? ;)

19. Rostuslavchuk

не обов"язково. У мене зі старшим були, а з меншим жодного разу, у мене як з меншим відійшли води, я аж не повірила що то вже все))))

20. Khrystik

то типу для кращого розм*якшення і відкриття шийки, якось так. тут десь в темі було розписано схему. я пила першого разу. не знаю чи помогло:girl_blush2:. і зараз маю, то трохи собі буду запарювати. трава травою))

21. olangel

Може то теж попробувати)))
    Але сьогодні Марко з температурою 39, поки не одужає, ніяких пологів не потрібно мені

Статус теми:
Закрита.