Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Ну взагалі має бути повністю все заповнене, в мене при знайомстві з лікарем в пологовому, вс ретельно перечитувалося, робилися зауваження і т.д., хоча може то як в кого, але в мене було так.

• Подобається Подобається x 1
  3. olangel

olangel Well-Known Member

Вчора була у лікаря в пб. Помацав животик, прогорнув обімнку і гуляю до 25жовтня...тепер залишилось якось себе змусити сумку скласти

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Ну взагалі то після пологів, коли йдете на огляд, то несете довідку, ну або відносить той кого пошлете, чоловік, брат, сват.

5. enigma

enigma Well-Known Member

Пішла на облік в ЖК, ох яке ж то йомайо. Здала в понеділок 2 аналізи сечі, кров з пальця, двічі з вени. Сьогодні прийшла по обмінку - знову мені сечу виписали. :girl_cray: Пішла по лікарях медогляд проходити: ЛОР по страховці приймати не буде, стоматолог просто взяла папірець, підписала і винесла мені в коридор (нашо такий огляд взагалі тоді?), там почекайте, тут ми в 10 ранку каву пєм, в одну реєстратуру піди візьми направлення для одних лікарів, в іншу піди - до інших лікарів, але тільки після тамтих попередніх. Ше й по аналізах налажали визначити групу крові - то така складна процедура чи як?

6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

займає аж зо 30 секунд, певно, складна :)
    а ти не складай прям в сумку поки. Склади на ляліній поличці окремі стосики - оце нам для перших днів. А потім при потребі - то все згорнути хоч в мішок, ггг, - і в ПБ.

7. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

вчора дзвонила до лікаря з ПБ. сказав, ще раз дзвонити в перших числах жовтня і тоді домовимося про зустріч....
    з обмінкою в понеділок "штурмуватиму" лікаря в ЖК. нехай хоч дані УЗД впишуть, бо більше і нема що-мазки і т.д. не здавала, глюкозу також...:girl_in_dreams:
    і торбу буду пакувати. вчора лашки маленькі перебрала-які ж вони мацюпусінькі:girl_in_love:, ті бодічки!, а шапочки розміром з кулачок, а шкарпеточки як на ляльку з дитинства:girl_in_love:
    з понеділка лиш би погода була, то я нарешті ті списки піду закупляти в ПБ. геть розлінилася:connie_pull-pigtail

• Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
  8. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Куди ітимеш? Бо я теж цього тижня
    тому планую на наступний тиждень вибратись :)

9. Khrystik

Я наразі планую Ашан(памперси\пеленки подивлюся) і аптека Знахар(тут скуповувалася першого разу) на В. Великого, бо мені близько туди їхати трамваєм\тролейбусом. а там буде видно...
    бо оті причандали для ПБ типу прищепки для пупчика, набору для чоловіка не знаю чи є в звичайних аптеках. з Катрусею ми купували той пакет в родзал вже в пологовому. то взяли з чоловіка 300грн. а зараз хочу трохи сама купити...
    --- дописи об"єднано, 25 Вересень 2015 ---
    а ти куди? може файніші точки ніж я знаєш ;)

10. olangel

Та які сумки то вже для мене фінішна пряма. Мені для початку купити то що треба і покласти на поличку(так як ти і пишеш) з одягом для малої і всякими дрібницями, щоб вже коли буду їхати, то закинути до сумки
    Як питалась у лікаря який список, казав, що в обмінці все є, а все інше чоловік перед пологами в аптеці купить, щоб не бігати і не шукати

11. VesnaKrasna

VesnaKrasna Well-Known Member

не знала, куди написати, тому пишу тут. Ми зараз на 32 тижні. Настрашила мене вчора лікарка, що положення поперечне, що на такому терміні дитинка вже б мала розвернутись. Що це дуже зле. Ніц не можна, бандаж не носити, сексом не займатись, зарядки не робити. Тільки стояти на чотирьох 3 рази в день по півгодини. Можливо в когось була подібна ситуація? Можливо дитянко і пізніше розвернулось? Потіште мене, будь ласка. Бо я так про природні пологи мріяла, не хочу кесеритися

12. olangel

Та розвернеться ще малятко, то ще є час.. Але стояти у тій позі періодично не зашкодить

13. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

В мене на 28 тижні був поперек, а на 34 вже нормально. В який момент перевернувся не знаю. Тільки плавала в басейні, більше нічого не робила.

14. VesnaKrasna

VesnaKrasna Well-Known Member

Стояла регулярно по 15 хв в день, тепер буду довше стояти.

15. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Я теж планувала в Ашан на ВВ. Альтернативного варіанту щоб багато і зразу не бачу. З аптек не знаю, яка дешевше, може також в Знахар.
    А клеми, набори на пологи і т.д. є тільки в аптеках при ПБ, то поїду в Мед (казали мені, що в Меді оті всі штуки дешевші ніж на Мечнікова).

• Корисно Корисно x 1
  16. Mammy

Mammy Well-Known Member

В мене мала на 40 розвернулася ;) в день ПДП ) народила природньо, так що не хвилюйтеся)
    І на 4 стояла, але й все можна було :)

Надіслано від мого LG-E425, використовуючи Tapatalk

17. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Ви тим взагалі не переймайтесь. Я колись про те не думала і не до того було і взагалі, то вони самі видзвонювали. Вони все знатимусь. І мені здається, що якщо у Вас на руках всі аналізи і обмінка заповнена хай до 34 тижня - то ви без жодних проблем йдете собі в ПБ. Заповнення обмінки - це фактично копія оригінальної інформації з бланків результатів аналізів та УЗД, у вас ще є оригінали додатково (якщо я вірно зрозуміла). Якщо лікарка така хамка неадекватна - хай сама розбирається зі своєю бюрократією. Це вам ніяк не пошкодить. Ну це така моя скромна думка :)
    А ще можете спитати в свого лікаря з ПБ і мати вже зовсім чистий спокій.
    --- дописи об"єднано, 25 Вересень 2015 ---
    Точно знаю, що це мільйон раз питалось, але порадьте недорогі і з вибором магазини, аби хоч прицінитись - ну...актуальна інформація не зашкодить. :). Чи то в окрему тему з цим питанням?

Останнє редагування: 25 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 2
  18. Khrystik

першого разу я купувала біля готелю Львів в бічній вуличці навпроти Ватсонс є магазинчик з дитячим одягом. наприклад, ТМ Бембі. наша українська, доволі непогана. а ще магазинчики Тосі-Тосі є по Львову. ну і через інтернет, звісно, вигідно чи наше українське, чи заморське-заокеанське. то вже що кому до вподоби і по кишені)

• Подобається Подобається x 2
  19. Chekay

Chekay Well-Known Member

@truskaffka в магазинах Кузя (їх є кілька по місту)можете прицінитися. Як я скуплялася то там були адекватні ціни.

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Fast

Fast Well-Known Member

А ще бодікі в Ашані 29 грн. Штанятка 30 з хвостиком

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

21. Khrystik

в котрому?

Статус теми:
Закрита.