Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. Tanya_SUN

Tanya_SUN Well-Known Member

була сьогодні у лікаря, сказав що в мене плоский пліідний міхур, що скорше всього буде стимуляція... в когось таке було. і як родили???ато в ростроїних чуствах:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

3. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

я також приймаю Ферсінол(Ви, здається про нього писали), але на кількість і якість рухів впливу не бачу. моя як скакала, так і скаче в животику:girl_in_love:))
    завтра йду здавати аналізи. якраз побачимо чи гемоглобін підняла тими пігулками. добре, що від них хоч не маю побічних дій, бо минулої вагітності мені виписали такі ліки, що бекала далі ніж бачила(вибачте:girl_blush2:)
    з понеділка нарешті займуся зборами в ПБ і до лікаря подзвоню. думаю пора піти побалакати:girl_yes2:
    --- дописи об"єднано, 23 Вересень 2015 ---
    в мене було. перейми почалися самі о 7.35 ранку. гуляла ще цілий день. води пробивали в родзалі десь вночі, година 12та. не стимулювали

• Подобається Подобається x 1
  4. Chekay

Chekay Well-Known Member

В мене був, але про стимуляцію навіть не йшлося. Плоский плідний міхур є показом до амніотомії, тобто пробивання вод -процедура зовсім безболісна. Мені зробили амніотомію вже в пологах.
    --- дописи об"єднано, 23 Вересень 2015 ---
    А, якщо не секрет, що то за лікар?

5. Tanya_SUN

островський з джамбула

6. Fast

Fast Well-Known Member

Я теж минулого тижня так казала. Сьогодні середа - сумка не зібрала, далі працюю, далі за кермом, хоча всім обіцяла, що більше не буду, правда автокрісло сьогодні купила. Іду читати, що в сумку пакувати, бо вже забула.
    Хофітол приймаю - гемоглобін піднявся.

7. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

А в нас вчора був мегапродуктивний день: купили і візочок і комод\пеленатор:girl_claping:
    І я тому дуже тішусь, бо обидві речі куплені вживані через інтернет, а знайти те що вам підхододить на сландо, це не те саме що в магазин зайти))))
    Ура, ура, ура:girl_dance:

• Подобається Подобається x 5
  8. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Дівчата, а в ПБ забирають обмінну карту з ЖК? Це взагалі принципове питання? Бо моя дільнича влаштувала істерику, бо я не прийшла на останній візит. Хоча перед тим вона сама була на лікарняному і її нічого не турбувало! Тепер кричить що будуть проблеми. Я їй передала всі свіжі аналізи, кгт, узд, але їй принципово, щоб прийшла я. А в мене така відраза до неї, прямо перемкнуло мене ( гормони :) ) по суті той візит їй потрібен а не мені?

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

так. її підшивається до "Історії" пацієнтки пологового

10. Neytasa

А якщо дільничої не було, я спостерігалась у лікаря з пб. Вона може в тій карті записати візити і аналізи? Якщо це так важливо...

11. Tanya_SUN

моя Г завжди обмінку мені віддавала на руки, в себе не тримала

12. Neytasa

Обмінка в мене, тільки з тим останнім візитом питання. Я йти в жк не хочу і вже принципово після хамства лікаря. Не бачу в тому суті, бо всі мої візити чисто формальні і так. А вона мені виговорює про якісь проблеми, бо небуде того її запису.

13. Tanya_SUN

в мене останній запис що рекомендовано в 39 тижнів допологову госпіталізацію для підготовки до пологів.
    ви подивіться чи всі записи попередні у вас є, чи всі аналізи вписані

14. Neytasa

В мене останній візит 34 тиждень. Потім іі довго не було. Я кожен тиждень роблю аналізи, огляди в пб, маю купу тих паперів... Зараз 39 тиждень, лікарка з,явилась і почала шум і істерику. Я передала ій ті всі аналізи, але вона іх навіть не дивиться, бо ій потрібен особистий візит.

15. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я стояла в Центрі Здоров’я жінки, то теж обидва рази в 34-35 тижнів була в лікарки. Перший раз вона мені ще дзвонила десь в 38 тижнів, але я так і сказала, що мені лінь йти, то вона і не наполягала. З другою малою вже й не дзвонила. Ніяких проблем в мене не було. Наскільки мені відомо, то лікаря в ПБ може цікавити хіба наявність аналізів на ВІЛ і т.п. непрострочених, решту як щось треба, то просто скаже доздати. До чого тут ЖК?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Neytasa

Так і я про теж :) всі аналізи в мене чітко всю вагітність по графіку. А тут такий скандал грандіозний мені влаштувала! То я і задумалась, може то дійсно так важливо, той візит останній?і я так страшно іі підставляю ?

17. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Хіба хоче вам виписати направлення на госпіталізацію, щоб зняти з себе офіційно відповідальність.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  18. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а що там має бути заповнено в тій обмінці?
    бо в мене лиш 4 відвідування, кілька аналізів крові\сечі, СНІД, RW і все. ну ще додасться 1-2 візити може. УЗД має бути вписане(бо в мене там пусто)?

19. Tanya_SUN

в мене всі узд і скринінги вклеєні, вписаний тест на толерантність до глюкози, і вписані обстеження спеціалістів

• Корисно Корисно x 1
  20. Neytasa

А яка там далі схема? Як з ПБ приходить інформація дільничій, що пацієнтка народила?

21. Tanya_SUN

а там якусь виписку а ПБ треба їм занести

• Корисно Корисно x 1
Статус теми:
Закрита.