Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

І мені призначили. Залізла в нет, і прочитала якісь нездалі речі( Типу, може до порушень слуху дитини призвести, ще там щось, в ряді країн заборонений( Хтось мав справу з тими ліками?

3. olangel

olangel Well-Known Member

Користувалась тержинаном при першій вагітності від молочниці, дуже вона мене нервувала, то все добре з малям. Зараз теж користувалась бо був запальний процес

Отправлено с моего Lenovo K30-T через Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  4. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, мені ще далеко, але що робити: маю якийсь дикий страх пологів! Перші не були аж такі проблемні і болючі. Чому я так боюся? Що почитати-подивитись, порадьте?

5. Raven

Raven Мама малятка

Дік Рід Пологи без страху.

• Подобається Подобається x 2
  6. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Поділіться спогадами:) які можуть бути перейми, якщо води не відійшли? Дуже боліти може? Чи вже болить конкретно, коли відійшли води?

7. Raven

Raven Мама малятка

Коли води відійшли. До того я їх не відчувала зовсім.

• Корисно Корисно x 1
  8. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Я почала відчувати сильний біль на інтервалі 3-4 хв., води відійшли перед потугами.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Rona

Rona Мама-йожик

@Neytasa з мене води вийшли разом з сином (при першій вагітності), а боліло так при переймах дуже. Лиш нашо Вам того? Що буде, те буде. Болітиме не вічно
    --- дописи об"єднано, 15 Вересень 2015 ---
    image.jpg
    Дівчата, може хтось знає як називається отой девайс, де дитина лежить? І чи в нас де таке мож купити?

Останнє редагування: 15 Вересень 2015
  10. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Та боюся пропустити ,,початок,,... Бо після відходження вод, в мене останній раз все дуже стрімко відбувалось, але я вже була в пб. А тепер трохи спазмує і не можу зрозуміти відчуття, бо перейм з водами не було у мене попередні рази( або не відчувала):girl_crazy:

11. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

якраз днями бачила на ФБ. це т. зв "гніздо"-baby nest. моя колишня одногрупниця шиє. але вона у Норвегії:pardon:. думаю можна і в нас кравчині показати і замовити.

12. Rona

Rona Мама-йожик

@Khrystik класна штука, я вже сестру озадачила, може вона мені знайде за кордоном

13. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

А чим воно класне? То не замінник люльки, куди можна маленьке малятко класти?

14. Zozuljka

Дівчата-матусі, а поділіться, чи відрізнялась активність малюка в животику і вже після народження по часу доби?

Питаю, бо моє маля чудово поміняло собі день з ніччю. Ото вдень спить, а коли просинається, легенько приємно ворушиться. Зате з настанням ночі у нас танці))) При тому такі, що і я вже спати не можу.

Я вже морально готуюсь, що так і буду по ночах бавити. Але, може, все-таки є надія, що то тільки в животику так, а як народиться, то хоч трохи спатиме?...

• мімімі мімімі x 1
  15. Freedom UK

Freedom UK Well-Known Member

Не беріть до уваги :).
    У мене також зараз безсонні ночі із-за штовханини в животі, але життя в животі і життя поза ним - абсолютно різні речі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:) то всье не пов'язано, мені доня в животику ніколи не заважала спати, таких танців, сильних штовханіів по ночах ніколи не мала, але зато як народилась то перший період добре давала джазу нам :)

17. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Так то ж всюди пише, що дітки часто активні, коли мама відпочиває :). Нічого їх там не заколисує, ні голоси, ні рухи.... Так що думаю, то не має ніякого зв'язку. А вночі все одно треба буде трошки будитись - бо ж годувати :).

А в нас новина :) - чекаємо ми на двох сестричок :)!

• Подобається Подобається x 19
    • Зе бест! Зе бест! x 13
    • мімімі мімімі x 5
  18. Zozuljka

19. Raven

Raven Мама малятка

я теж готувалась, апогей був 3-тя ночі, а нічо, народились і вночі спали

20. катенок

катенок Well-Known Member

Оце новина!!!! Класс!!!!!! Тішуся, наче то в мене:girl_haha:

• Подобається Подобається x 3
  21. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

вітаю! подвійні бантики, сукеночки, чічки-клас! а татко буде як у квітнику:girl_in_love:
    мої доні, що К була, що малючка в пузику дуже активні. особливо ввечері влаштовуються танці. вчора манюня такі "хвилі" по животику запускала:girl_impossible:і любить побуцятися десь 11-12 ночі. поки я вкладуся з тим товченям, то ціла процедура. тепер навіть лягаю пізніше, щоб період активності минув і я могла спокій заснути.
    чи має якийсь зв*язок активність в пузику і вже поза ним... в нас-ні. після народження аби цицьку дали і ми спали-їли, їли-спали:girl_tender:

• Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
Статус теми:
Закрита.