Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я вже нині таки купила 3 стікери гавіскону...дістало :).
    --- дописи об"єднано, 6 Вересень 2015 ---
    Точно помагає, я вже "підсіла"...і серед ночі хрумчу що має бути :). АЛЕ мені докучає не лише печія, а спазми і дуже відчутні болі. То я боюсь, що є якесь подразенння слизової чи яка біда.....я, в принципі, ще від часів студенства маю часом дискомфорти у шлунку, а колись мала маленьку виразку. То от зараз все ускладнилося :sad:.

Останнє редагування: 6 Вересень 2015
  3. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

В мене під час першої вагітності були болі в шлунку. Врятувалась соком сирої картоплі. Пила по півсклянки щоранку натще, через 4-5 днів пройшла і печія і болі в шлунку.

• Подобається Подобається x 1
  4. Raven

Raven Мама малятка

сироп краще, особливо при проявах гастриту

5. truskaffka

Та то сироп в стікерах - ну я зрозуміла, що то та сама м"ятна суспензія, що і в пляшечці.

6. Raven

Raven Мама малятка

мені в стікерах не пішло

7. solana rok

solana rok Well-Known Member

Ех дізналася я вчора стать малюка, і все як я хотіла і як відчувала, але чоловік засмучений( Тепер почуваюся якоюсь не такою....

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

8. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Думаю чоловік зовсім скоро буде радий тому хто є) Ви ж вже нічого не зміните. Можливо це перша емоція і з часом звикне до статі малюка, а як дитя тільки народиться, побачите що він і не згадає того, буде щасливим татусем*)

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. solana rok

Дякую за підтримку)

10. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

А хіба стать дитинки від вас чи від чоловіка залежить? То так Бог дав, значить так має бути. Ох вже ті чоловіки!..

• Подобається Подобається x 2
  11. truskaffka

12. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Ееееей! Перестаньте :) у Вас малятко :) повірте, і Ви і Ваш чоловік потім будете дивуватись своїм думкам і почуттям. Будете дивитись на своє дитя і навіть не зможете уявити, що це міг би бути хтось інший :) то така любоввввввв :d25:

• мімімі мімімі x 1
  13. solana rok

Та ні, при то прямо говорили. Але я вже ніби заспокоїлась. Чоловіки взагалі дітей по-іншому приймають і люблять

14. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ви скажіть, що стать дитинки залежить від чоловіка, бо саме Х- чи Y-хромосома міститься в сперматозоїді:girl_haha:
    то все звісно жарти. не переймайтеся. чоловіка скоро попустить і ви ще разом посмієтеся з цієї ситуації. ростіть здорові!:girl_tender:

• Подобається Подобається x 3
  15. Tanya_SUN

Tanya_SUN Well-Known Member

Незнаю в кого там живіт перед пологами опускається, а в мене таке враження що піднявся, печія почалась ужасна, сидіти неможу бо шлунок тисне, чи то дитя так виросло....:girl_impossible:

16. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

То дитя так виросло. В мене теж так було в 36-37 тижнів, я сидіти не могла нормально, їла тільки по чуть-чуть, дихати було важко. Потім в 38.5 тижнів дитина опустилась, стало легше.
    Дівчата, в мене підозра на варікоз. На ногах повилазила капілярна (не вени!)сітка, хоча під час першої вагітності не пам"ятаю щоб вона у мене була, а зараз то жах якийсь. І на інтимному місці теж варікоз. Багато вже читала в інтернеті про це, деякі сайти пишуть що це на процес родів не впливає, а деякі джерела пишуть що впливає.
    Навіть не знаю, хотіла до Слободи звернутись, бо дуже мені то все спричинає дискомфорт, навіть біль (там...). Але він у відпустці, тому чекаю.
    В кого щось таке подібне було? Чи зникло воно потім?

17. Tanya_SUN

в мене вже 38,5, до тижня часу лікар казав народжу.......... тому і здивована.

18. Tanya_SUN

Краще викликати швидку чи на таксі їхати в пологовий? чи немає різниці?

19. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

На скільки я знаю, швидка відвезе Вас в той пологовий, в який має відвезти. Наприклад, у мене прописка не львівська, то без варіантів повезуть в Мед. інститут на чергову, і всілякі домовленості з лікарями з ін. ПБ "до лампочки".
    Таксі повезе, куди скажете. Хоча чула випадки, коли таксисти відмовлялись брати, аргументуючи тим, що "заляпаєте авто".

• Інформативно Інформативно x 1
  20. oliv

oliv Active Member

У моєї сестри таке було, родила сама природньо, потім то все пройшло. Причому в неї то все почалося ще десь з 3-4 місяця вагітності...

21. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Не хочу Вас лякати, але ви не припускаєте, що то може бути і не варикоз. Я маю зараз проблему з вовчаковим антикоагулянтом, то читала про антифосфоліпідний синдром. Один із його симптомів - капілярна сітка. В мене теж повиступала така павутинка, найбільше на ногах. В Вас з тими показниками все в нормі?
    Виправте мене, як хто в курсі тих справ, бо вже і собі симптоми шукаю, і людей лякаю.

Останнє редагування: 10 Вересень 2015
Статус теми:
Закрита.