Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Тобто два рази сценарій був схожий у вас?
    У мене першого разу теж спочатку води відійшли на 38 тижні, а перейми не починались, народжувала після стимуляції. Мені цікаво, як цього разу буде: чи теж з вод може все початись?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я визначила періоди активності малятка :), як правило, зранку біля десятої, потім в районі четвертої і ввечері між 10 і 11 мале дається чути. Але найкраще відчуваю, коли лежу. Вчора пообіді щось сиділо тихенько мале, а от ввечері перед тим, як я засну, завжди каже мені надобраніч легенькими (а часом і різкими) копнячками. Це так мило! Кладу долоні на живіт і посміхаюсь до карапуза. Ох, як цікаво, хто ж там: принц чи принцеса?..
    Сьогодні приснилось, що на узд таки побачили пісюна. Але зранку встала і зрозумівши, що то був сон, ще далі продовжую надіятись на донечку.

• Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 3
  4. solana rok

solana rok Well-Known Member

Моє маля дає про себе чути мало не щогодини а то і частіше. От хвилююся, чи то не забагато. Реагує на братика і заспокоюється почувши татуся)

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  5. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

не спить зовсім ваш карапуз чи що?

6. solana rok

solana rok Well-Known Member

Спить, але часто дає про себе чути. Незнаю, може в нього сон такий не спокійний і то я чую вертіння уві сні(

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

7. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

А в мене нині знов була нічка "весела" через шлунок, то одне маля (умовно - "ліве" :)) ТАК товклося!! Я аж налякалась, думаю, чи лягла зле чи що.....але пози змінити не помагало. І найголовніше рухи = не просто штовханці, а такі якісь різкі здригання, борсання.... Зате от зараз тихо. Надіюсь, то не брак кисню, а просто темперамент такий :).

8. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я нарешті зрозуміла, що таке печія і незручно спати)
    До того було терпимо. З печією раду собі дала, а от спати і далі незручно. На боці мені здається, що дитині не подобається, а на спині не можна. Словом, класичні нічні муки вагітної :girl_haha:

9. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Купи чи поший подушку для вагітних - то чудо :).

10. Tanya_SUN

Tanya_SUN Well-Known Member

а в мене якось як не в людей.... печія перед пологами має пропасти, а в мене її не було, от тільки тепер появилася(( і нічого такого не їм :girl_impossible:

11. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

як я вже втомилася від того спання. малЮчка любить спати лиш на лівому боці, і то не завжди. на правому товче нозями страшенно. а ще часто прокидаюся на спині. от думаю чи то дуже зле? як себе контролювати?

12. Virchuk

Ну власне я читала, що тільки на лівому і можна, а мені зараз так зручно на спині, а от тільки на бік повернусь, одразу чую постукування)))
    не їм дуже солодкого і багато одразу. В мене від солодкого сиру два дні печія мучила, а зараз якось їм часто, але не багато і все гуд.
    --- дописи об"єднано, 6 Вересень 2015 ---
    я підкладаю собі звичайну подушку, то під живіт, то під голову, щоб вище було, але щось не дуже рятує.
    Про подушку для вагітних я щось довго думала і передумала)

13. olangel

olangel Well-Known Member

В мене то саме... а та печія так вже замучила, що нічого майже не їм

Отправлено с моего Lenovo K30-T через Tapatalk

14. Virchuk

мені навпаки хотілось постійно щось гризти, аби тільки пройшло)

15. Bubochka

Bubochka Well-Known Member

В мене аналогічно)))) цілу вагітність не знала, що таке печія....зараз 40-ий тиждень і далася чути, правда 2-3дні і ніби все)

16. Fast

Fast Well-Known Member

А чому зле?

17. Fast

Fast Well-Known Member

З Солькою теж переживала чи не брак кисню (було передчасне дозрівання плаценти) бо так товклася, що оточуючі бачили як живіт рухається. Але то вона така і далі була і є :) І ще й сідничками йшла. Зараз теж передчасне дозрівання, теж сіднички, але копнячки досить ніжні (в порівнянні).

18. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

За 3 години після відходження вод і всього за півтори години перейм. Ми в пологовий приїхали десь в 5:25, а в 5:55 вже народилися. Сама трохи здивована!

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  19. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

ніби гарбузове насіння допомагає.
    я одного разу серед ночі сиділа чистила, бо не було почищеного.

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

читала, що там перетискається якась вена і то погано для мами(=кров погано циркулює від ніг до серця, і ще там щось) і для дитинки також (погіршення кровообігу, гіпоксія і т.д.).
    --- дописи об"єднано, 6 Вересень 2015 ---
    мені допопмагає. нині з*їла плову з гострим соусом-мучуся... відправила чоловіка в магазин, бо запаси насіння закінчилися, а терпіти ту печію вже несила

21. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Мені допомагала сира морква
    Ще, кажуть, можна посмоктати декілька зернят сирої гречки

Статус теми:
Закрита.