Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Може вона хоче вам сюрпризиком бути:) оп і одразу:)
    І взагалі, ті дітиська тепер розумні:) не спішать вони на цей світ, знають, що тут не так добре, як в мами в животику:girl_haha:

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. preciosa

preciosa Well-Known Member

а на коли то у вас пдп? Бо лінієчки нема, а в мене склероз вагітних:girl_crazy:

4. Oddly

Oddly Well-Known Member

Яка різниця, як вони називаються, але матка - то внутрішній орган, як ви її м'язи збираєтеся тренувати.
    М'язи піхви - так, допоможе точно.

До речі, коли я ходила на плавання для вагітних, дуже гарні вправи на розтяжки робили там. Впевнена, що потім в пологах дуже допомогло.
    Так що, як маєте можливість, починайте плавати, не пошкодуєте

5. preciosa

Вправи Кегеля тільки для м'язів піхви і це всюди пише... А матку що тренувати? Вона і так у багато разів під час вагітності розтягнулась, а потім приходить у форму, скорочується під дією окситоцину, який супроводжує грудне вигодовування.
    А я лінива і не робила вправи Кегеля, так інколи побалуюсь, але не систематично:sad:

6. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Куди ви ходили на плавання і з якого терміну?
    --- дописи об"єднано, 19 Травень 2015 ---
    Ну в мене так всьо життя, але зараз цього замало...Бо як би там не було, але джинси трошки страждають також, а так як вагітні джинси в мене одні то з замінами тут туго:girl_cray: Ше б вони не сохнули після прання дві доби:girl_cray:
    Але до прокладок теж не хочу звертатись. Чекаю на сезон сарафанчиків:girl_dance:

• Подобається Подобається x 2
  7. Oddly

Oddly Well-Known Member

Може, комусь допоможе - я брала прокладки урологічні, бо не було спасу.
    Ще є різних виробників для чутливої шкіри - вони мають бааовняну поверхню, то менше парять
    Шоденні перепробувала різні, практично ніякі не підходили.
    Надіюся, після вагітності це все мине безслідно, перші дві вагітності не знала, що то таке надмірні фізіологічні виділення. Кошмар.

• Подобається Подобається x 3
  8. Anna bonita

Anna bonita New Member

Привіт дівчата мені сказали прийти в пологовий на 37 тижні скажіть то мене будудь оглядати на кріслі?:blush:

9. ohra

ohra Well-Known Member

ми практично на однаковому терміні, в мене на 4 дні більше. пдп ставили на 25, 28 травня. була нині в пологовому на огляді в лікарки - шийка не згладжена, не вкорочена. ще не скоро мені родити.

10. preciosa

Маю ще щоденки з Ватсонс фірма facelle. Вони такі ніби паперові... Інколи беру їх, якщо десь їду, бо серветка не дуже зручна, а вдома вже нічого не кладу. Ніяких реакцій не було.

• Подобається Подобається x 1
  11. Raven

Raven Мама малятка

користувалась урологічними тена, що на одну крапку.
    тоненькі, не параять, мала дуже сильні прозорі виділення і не було на то ради
    лікарка казала, що гормональне і треба потерпіти

12. EineGuteFrau

Ой, дівчата, що я вам скажу!!!
    Я сьогодні стала мамою!!!!
    Десь перед другою годиною дня народились мої зайці!!!
    Першенький Іванко 2200, другий Марк 2600:)

Не думала, не гадала навіть, що то буде сьогодні:)
    Була на УЗД, шукав лікар той цервікс і не знайшов. Помацав руками, а там відкриття 2 см, головки низько;) от вже через 45 хв я була в операційній:)

Хто наступний на черзі?

• Зе бест! Зе бест! x 25
    • Подобається Подобається x 17
    • мімімі мімімі x 3
  13. Prenatal'ka

Prenatal'ka Well-Known Member

Ти диви на неї... Я єдиний день не в посиденьках, а вона вже мамуся! Я сьогодні з лікарем роззнайомилась, вирішила більше не розпилятись, бо мені якось він видався надійним і комфортним в спілкуванні)). А ще потім постриглась, пофарбувалась і манікюр/ педікюр вже заодно зрабила

• Подобається Подобається x 4
  14. Oddly

Oddly Well-Known Member

А нам сьогодні таке гарне фото зробили!
    Робили доплер, а личко так гарно повернулося в процесі, і лікарка зловила. Цілий день милуюся. ;)

Хоч якась радість, бо результати обстеження щось не дуже.

• Подобається Подобається x 6
  15. Prenatal'ka

Prenatal'ka Well-Known Member

Ну не дуже це як? З мацьопичком все добре? Я на доплер на 2 червня записана, теж на вдале фото надіюсь))

16. Oddly

Oddly Well-Known Member

Та щось там кровоплин в пуповині їм не подобається. П'ю ліки.
    І надіюся на краще, але сумки таки допаковую

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

з 37 тижнів( повних) вважається вже доношеною вагітністю. Але , в принципі, далеко не всі лікарі намагаються дивитися на кріслі саме в 37 тижнів. Бо все-таки є загальноприйняті терміни- 38 повних тижнів. От після них і вже можна без застереження щось робити ( бо 37- то така "межа" трошки крихка- можливо, у когось пізня овуляція і акушерських то ставлять 37 тижнів ( по місячним), а реально є 36 тижнів. А огляд інколи може провокувати певні нюанси). ТОму, зазвичай, більшість лікарів намгаються до 38 повних тижнів не рухати ( зокрема, наприклад, моя лікар дивиться взагалі лише з 39 повних тижнів). Звісно, якщо за показами не потрібно більш раннього моніторення
    якщо дивитися вашу лінієчку і вагу ваших зайців, то це таки добрячі зайці для двійні на такому терміні :). Хай ростуть здоровенькі і щасливі.

18. EineGuteFrau

А то:)
    Хлопці мої зробили всім сюрприз ще той:)
    Я головне на узд питаю чи можна у четвер, він каже, що не доходжу;) а прийшов операційний і каже через 45 хвилин;)))
    Навіть не вспіла зрозуміти до толку:)
    А вже мама і мій перший хлопчик плаче:)
    А за ним і другий:)
    От так от;) ще вчора писала, що щось мене тисне, а сьогодні вже мама:)

• Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 3
  19. Radistka

Radistka Well-Known Member

Зненацька виявилося, що я таки вже глибоко вагітна. Тільки в декреті це помітила - співробітники у відділі кадрів запобігливі, викладач на мовних курсах всепрощаючий, продавці турботливі, незнайомі перехожі посміхаються мені на вулицях. Гм (відчувши свою супер силу), може то банк пограбувати ... :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 5
  20. EineGuteFrau

Та зайці файні:) мамині булочки пішли туди, куди треба:) мене сьогодні медсестра питала, чи можу я стакан поставити на живіт:) а я і тарілку могла поставити:)))
    А тепер той живіт тихенько сопе біля мене:)
    --- дописи об"єднано, 19 Травень 2015 ---
    Та той кровоплин ще треба зловити добре:)
    Бо як дитинка рухається і тікає, то може і погано чути:)
    Моєму Маркусику завжди важко було знайти, але все добре:)
    Та й термін у вас вже не маленький;)
    Все буде добре;)

• Подобається Подобається x 4
  21. Oddly

Oddly Well-Known Member

Ловили, вже декілька разів для контролю.
    Та, термін мене трохи заспокоює, якшошо

Останнє редагування: 20 Травень 2015
Статус теми:
Закрита.