Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Я почала набирати вагу після 20 тижня. Животик почав бути видним з 19 тижня, як почула перші рухи))

• Подобається Подобається x 1
  3. катенок

катенок Well-Known Member

Для мене і для чоловіка животик вже видно, в певному одязі для інших також, особливо в одязі в обтяжку, але так практично зараз не ходжу, не хочу,щоб кидалося в очі поки що. Але слід зауважити, що вагітність в мене друга і животик видно швидше.

4. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

@Rona в мене щось типу такої, як на фото, купувала в інтернет-магазині, написала Вам у відгуки.
    1895715.jpeg

• Подобається Подобається x 2
  5. Angie

Angie Member

Я ваги взагалі не набрала (31 тиж і габрала лиш 7 кг, і то не я а малий), мала джинси не в обтягон але по фігурі, тож я просто взяла верх, де зона талії, перешила, вставила трикотаж з ризинкою і маю чистий спокій))

6. Tanya_SUN

Tanya_SUN Well-Known Member

була в ЖК і лікарка сказала що головка дитини дуже низько, то шо свято наближається???:d23:

7. ssonyya

ssonyya dreamer

У мене теж головка була низько на 36 тижні і живіт опустився, а народила на 39 тижні і 3 дні. Все залежить від вашої лялі в животику

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. smilechyk

Дівчатка, маю таке питання: завтра 40 тижнів. Маю їхати на огляд до лікарки, останні дні то живіт пониє, то твердіє. Якщо лікарка скаже лягати вже в стаціонар, то як скажите, краще не сперечатися? (Бо чесно, не хочу лягати) Хочу щоб все вдома мені почалося взагалі... А тут попереду ще й вихідні...

9. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Скажіть, що готові, от тільки ще речі збирати ...тра-ля-ля :). Чи так не вийде тягнути час? :) Мабуть, то залежить від лікарки. Я думаю, що Ви скажіть, що вже на контакті з лікарем з ПБ і він Вас консультує.

10. Havronia

Havronia Well-Known Member

Я би без серйозних показів до повних 41 тижня не лягала, але то ваш вибір і ваша відповідальність.

11. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Цікавить думка про таке. Є варіант відпочинку, який передбачає проживання на горі+ночівлю (1200 м.), відповідно декілька буде декілька підйомів на підйомнику (30-40 хв.). На той час буде 32-ий тиждень. Як вважаєте, чи безпечно?

12. smilechyk

Та я до лікарки в ПБ їду, а не ЖК

13. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Не всі лікарі кладуть в 40 тижнів під нагляд. Якщо скаже лягати, попросіться додому. Може ще відпустить :)

14. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Мені аж лячно стало))бо була недавно на Тростяні(хоч підйомником не підіймалась).
    Все залежить від вас і чи часто їздили раніше. Особисто я б не змогла і не ризикувала б. Але маю безстрашну родичку, яка кайфувала там з пузом.

Надіслано від мого SM-G361H, використовуючи Tapatalk

• Інформативно Інформативно x 1
  15. aknytsU

aknytsU волошкова...)

То Ви просто висоти боялись? Чи власне підйому на підйомнику?

16. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я якось впершу мить відразу подумала про перепад тиску і що то єдине, про що варто дізнатись. А тепер щось так собі гадаю, що то не така вже висота, щоб перепадів боятись. Я думаю, що тут дійсно Ви собі маєте себе спитати, чи Ви особисто не боїтесь (бо негативні емоції ні до чого), чи нема у Вас якихось там частих головокружінь чи в самої Вас перепадів тиску - щоб не застало посеред дороги в кріселку...в такому плані. Я більше переживала б за дорогу машиною :). Бо ж на кріселці там так не смикає якось сильно здається, в маршрутках і то гірше.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

я б просилася ще погуляти, або хоч вихідні вдома перебути. а раптом якраз за той час почнеться:girl_wink:
    то звісно не літаком летіти, але я б не відважилася. дивіться по власному самопочуттю

18. rununkulos

Так, висоти боюсь, але нераз піднімалась з адреналінчиком. Мене лякає стан наших підйомників, не передбачуваних моментів з електрикою, та й взагалі можна відпочити в горах і без витягів. Нічого проти поїздок не маю, в 36т сама ще товклась по горах.

19. rununkulos

Хм, та й за 40 хв сидіння в повітрі, мало що може захотітись. Мусите добре зважити або шукати альтернативу.
    Змінити обстановку, відпочити перед пологами - класна штука.

20. olangel

olangel Well-Known Member

А я б попробувала хоч і висоти боюсь, але треба відпочити, а зміна обстановки і звичок трохи допомагають. Але... це при умові, що нормальна вагітність, нема сильних тренувальних і т.п. я от на всяких виїздах дальніх з собою маю магне, папеварин, ренні і фестал і тоді я спокійна

Отправлено с моего Lenovo K30-T через Tapatalk

21. smilechyk

Завтра мене кладуть в лікарню, а може ще й народжу...)

Статус теми:
Закрита.