Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. Tanya_SUN

Tanya_SUN Well-Known Member

K
    я в лєгінсах ходжу)))

3. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

як варіант-лосини. а як вже позимніє, то таки треба штани мати.
    мене більше турбує верхній одяг. в куртку\пальто\пуховик навряд чи влізу...
    мабуть треба буде сліговставку шити...:girl_in_dreams:
    --- дописи об"єднано, 22 Серпень 2015 ---
    що порадите робити, щоб полегшити тренувальні перейми? хіба полежати, відпочити? чи які ще є "рецепти"?
    в мене реально вже кілька днів так хапає, спершу просто тонусував животик, а сьогодні ще й одночасно почало тягнути поясницю. відчуття не з приємних.

4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

В осінніх сарафанах ходити;) Мені мама вже 2 купила, один десь на таку теплішу погоду і один вже як буде холодніше. Я нині колготи взяла - звичайні, але на розмір більші, надіюсь, що влізусь))

• Подобається Подобається x 2
  5. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Я собі сьогодні купила сарафан теплий, штани теж тепліші і колготки. На перший час вистачить, далі буде видно :)
    А з верхнім одягом ситуація напівпроблемна: маю два кашимірових пальто на животик, а куртки/плаща немає. Купувати новий зовсім не хочеться, мабуть по комісійних/секондах пошукаю.

6. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

А я дружу з спортивним костюмом:girl_haha:, в ньому мені най зручніше...хоч колись рідко носила спортивний одяг.
    а ще сподіваюсь на теплий вересень!

• Подобається Подобається x 1
  7. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Боюсь, спортивний костюм в жовтні-листопаді мене не спасе :girl_wink:

8. Rona

Rona Мама-йожик

@aknytsU а мене і в грудні ☺️ Одні штани на холод маю, треба ще щось, кардиган купила, лиш не дуже теплий.
    Нині малюк мене чухав в шлунок знизу, ну й відчуття кумедні:girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
  9. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Я ходила вагітна осінь, зиму і пів весни. Моя лікар з ЖК мені наголошувала, що ні в якому разі не пити ніяких синтетичних вітамінів. То все хімка, яка вагітній не потрібна
    З кавунами теж будьте обережні. Там рівень нітратів зашкалює. Пийте воду :) і колінно-ліктева кілька разів на день
    Легінси, спідниці трикотажні, суконочки :)

10. Gorbywka

ну для жовтня хіба утеплений купувати..., а мені ще тільки вересень...думаю не змерзну:girl_wink:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

12. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

В мене з теплішого одягу є тільки 2 пари легінсів і 3 туніки. З одних джинсів "виросла" в животику, інші дуже затерлися, хіба з Дми на пісочницю ходити. А весь верхній одяг не защіпається. Тож, як і Ви, сподіваюся на теплий вересень:girl_wink:
    Купила собі минулого тижня веееелику подушку для вагітних. Як мені тепер солодко спиться! Ніколи б не подумала, що то така помічна для мене річ!

• Подобається Подобається x 4
  13. Gorbywka

з джинсів виросла зі всіх ,крім білих, маю спортивний костюм, в кофтинки тепліші ті ,що довші туніки поміщаюся, і ще маю суконку трикотажну теплішу... от і весь гардероб. Верхній одяг у мене хіба курточка , і то вона ззаду має два замочки декоративних,які як розщіпнути то в районі живота якраз защіпнеться. Мудрий модельєр був ,що спроектував таку модель. :girl_yes2:

• Подобається Подобається x 2
  14. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Дівчата, якоі фірми постіль хороша? Щоб з захистами, балдахіном і тд:) бо розгубилась з вибором:girl_impossible:
    Здайте точки:girl_crazy:

15. Tanya_SUN

Tanya_SUN Well-Known Member

де ви купляєте одяг для малечі? порадьте якісь магазини з адекватними цінами)))))))
    --- дописи об"єднано, 23 Серпень 2015 ---
    у Львові)

16. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Для мене як є одні універсальні штани - то "топ" підібрати вже не проблема - гольфи-кофти.... Тож якщо ходити кілька місяців в холодну пору, то мінімум одні штани конче мені. Бо влітку то хочеться і суконки, і "різніше", і легше.

Побалуйте себе ще одними штанами і по всьому :). Хтозна, може й на наступні вагітності пригодиться - то буде як інвестиція у майбутнє :).

• Подобається Подобається x 3
  17. Gorbywka

Ще не купила ,але планую купувати польського виробництва, дуже хвалили знайомі. ціна від 800,за комплектацію ще не взнавала. Бо наша дешевша , але якість :girl_nea: до першого прання.

• Інформативно Інформативно x 1
  18. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Самі дешевші ціни для себе знайшла у магазині "Веселка" навпроти ПБ на Джамбула. А ще докупляла в магазині "Рококо" що на іскрі

• Інформативно Інформативно x 2
  19. Rona

Rona Мама-йожик

@Moonlight а покажіть подушку і де купували? Я вже змучилась з тим сном... Поки намостишся :girl_mad:

20. enigma

enigma Well-Known Member

В мене шось живота взагалі невидно - 13-ий тиждень закінчується. І навіть якогось такого натяку на набирання ваги (важу 56 кг як і завжди останні роки). Ношу те, що і носила. Коли у вас вже візуально животик було видно у звиклому одязі?

21. Clementina

Clementina Well-Known Member

Двічі після 20 тижня. Щодо ваги, то з першою вагітністю інтенсивно почала набирати десь з шостого місяця, а з другою вагітністю набір ваги почався мало не з перших тижнів, хоч режим харчування не помінявся.

Статус теми:
Закрита.