Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. катенок

катенок Well-Known Member

Я не п"ю, я приймаю тільки фолієву кислоту і йодомарин.

3. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Взагалі то "низька" - то коли вона близько до вічка, а коли перекриває, то передлежання плаценти. Може у вас просто на 14мм до вічка? Ну і то ще дуже рано про це зараз думати :). ще навіть матка толком не пішла в ріст - все підніметься чудово.
    --- дописи об"єднано, 3 Серпень 2015 ---
    Це дійсно найчудовіші миті життя :), а ще й "вперше-вперше" - то взагалі :).

• Подобається Подобається x 1
  4. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

Оо, і у мене так було. Правда, від тої радості УЗД я навіть не запитала, на скільки. Лікарка сказала не хвилюватись, підніметься само. Тільки строго-настрого наказала не піднімати нічого важкого! То тепер у мене чоловік все носить

5. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Я напевно не правильно висловилась, так, справдi про низьку плацентацiю нiчого не пише, то я сама собi висновок зробила :)
    Цитую: " Нижнiй край хорiону перекриваэ внутрiшнэ вiчко на 14 мм"
    До цього в мене жодних скарг не було i тепер думаю теж все буде що раз то краще ;)
    Прикрiплення по переднiй стiнцi, то означаэ, що животик бiльш помiтним може бути, чи не факт? Бо в мене вже так непогано видно :)
    I ще менi сказали, що по частотi серцебиття можна визначити стать, як думаэте, мiф?
    Показала вiдео мамам- всi сплакались, а молодший брат не мiг повiрити, що така малявочка, вагою 65 грам, така вже сформована i так добре видно ))) А чоловiк то окрема тема, такий зворушений :)
    Ось воно, дiвчаточка-щастя :)

• Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 1
  6. truskaffka

Важкого не піднімайте і, напевно, вам наразі порекомендують утриматись від любощів :).

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Саме так :) Дякую!!!

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

@Skaliaria відпочивати, вважати, нічого не піднімати, чоловіку зробити відпустку ;). Чула, що як дитинка почне інтенсивно рости, то там все підніметься, а зараз якраз почнетьсч такий період росту

9. катенок

катенок Well-Known Member

Дівчата, записалась на мілірування(ну в принципі все як завжди). Тут мама моя встряла - ТО ж не МОЖНА.... Ну чому не можна, там навіть з шкірою дотику немає....

10. svoybox

svoybox Well-Known Member

Є тема про догляд за собою і ГВ, там все розписано

11. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

про те, що "не можна" - швидше забобон, бо реального впливу ніхто не знає, щоб казати однозначно, про те, варто чи ні - на Ваш розсуд, як і будь які інші контакти з різними речовинами, процедурами і т.п.

12. truskaffka

У добре провітрюваному приміщенні, якщо є змога безаміачкою. І все можна.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Була в лікарки з ЖК, здала аналізи і вільна на 2-3 тижні :)
    Цікавить таке: якщо ПДП мені ставлять по-різному, коли оформляють декрет? Точніше за яким терміном: по даті останніх М чи за результатами УЗД?

14. Bubochka

Bubochka Well-Known Member

По даті останніх місячних)

• Подобається Подобається x 2
  15. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

В мене було так. Потім була низька плацентація, а тепер все супер. Просто треба багато лежати, нічого важкого не піднімати!
    --- дописи об"єднано, 6 Серпень 2015 ---
    тільки по даті останніх місячних)

16. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

дівчата, підкажіть, будь ласка,як впливає рентген на ранніх термінах В (4-5 тижні).
    чоловікова сестра дізналась сьогодні, що вагітна, а у понеділок проходила комплексний медогляд.
    чи то вплине якось на лялю? вона плаче , не може заспокоїтись.

17. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

Нічого плакати! Вже і так в минуле не вернешся, а отим плачем і депресією ще більшої біди наробить!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. truskaffka

Наскільки знаю, буде діяти принцип "все або нічого" - тобто якщо не станеться нічого поганого за якийсь час, то вагітність буде нормальною. То була флюрка?

19. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

так. флюрка

20. truskaffka

Лишається надіятись, що не дуже "попало" нижче. В будь-якому разі @Zozuljka права - треба просто подіватись на краще, тут все може й обійтися. А нерви...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  21. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Дівчатка, сьогодні народився наш малюк. Настав і мені час виписуватись з цієї темки. Бажаю усіх легких пологів!

• Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 7
    • мімімі мімімі x 2
Статус теми:
Закрита.