Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. Raven

Raven Мама малятка

моя така була, відійшла в пологах

• Подобається Подобається x 1
  3. Nadiya

Nadiya Well-Known Member

Та, це може бути "воно")

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

І в мене так вже в пологах було

5. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Ми вчора зробили вагітно-сімейну фотосесію, фотографувалися і під час дощу, і вже після, тепер маю купу прання. Та все ж вийшла швидше вагітна фотосесія, бо Дми мав настрій бігати, стрибати по калюжах і дуріти, а не обійматися. Але я назнимкувалася на славу :girl_blush2:
    А сьогодні з такою погодою почуваюся жахливо, пропустила ранкову каву, пішла з малим в магазин, то так мені зле стало, чую по собі, що тиск дуже низький, в голові крутиться, в очах темніє. Ледве дійшла додому, але поїла, то вже легше, зараз ще кавусі вип'ю! З понеділка планую ставати на облік, хай мені тиск міряють :girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
  6. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Дівчата, скажіть навіщо розпашонки? Я щось не розумію їх цілі... Є ж море чоловічків, бодіків, костюмчиків, а от цілі розпашонок не можу зрозуміти. Коли їх вдягати? Під що?

7. Fast

Fast Well-Known Member

Невідомо :) мама купипила, бо то ж розпашонка, але я нак і не користувалась, раз оділа, мені це виявився абсольютно непотрібний девайс.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Deidra

Deidra Well-Known Member

Я дві штуки купила на пробу, бо казали, що зручні і бо дешево ;) Одну так і не одягла, а в другій пару раз мацьопа голопопив. На другий раз не брала би.
    Але кажуть люди, що під високі повзунки вдягають найменшеньким. Ми ж мали багато бодіків на застібку (не через голову).

9. Havronia

Havronia Well-Known Member

Розпашонки для бабусь, медсестер старої закалки і для того "бо так треба". Я з жодним з дітей не використовувала. В родзал бодік і чоловічок.

10. Hexe

Hexe Well-Known Member

ще їх вдягають в перші дні під одяг, бо вони тонші і зручніші ніж наприклад бодік під чоловічок. на розпашонці нема грубих швів і країв. в пологовому ж не вдягнуть вам малюка в один бодік. вони кутають малят, тож вдягають тонку розпашонку, а зверху вже чоловічки,кофтинки і всьо решта.

ну ж бо раніше бодіків не було:) тре було шота малям вдягати для тепла:) ну і раніше пеленали, тож з розпашонкою було дуже зручно.

11. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Ми на Мєчникова самі вдягали. Перший раз сама дала, що вдіти. Чоловічок, легкі носочки і шапочку. Чому не вдягнуть в один бодік? Та в серпні така спека була, що ми самі на 3-ій день вдягали бодік і штанці з носочками. Як на мене, найзручніше, то чоловічок на всю довжину з кнопочками. Розпашонки це більше, коли не було того різноманіття. Та й вони закочуються, перекручуюиься, ті складки теж на тіло неприємно.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

• Креативно Креативно x 1
  12. Hexe

Hexe Well-Known Member

я малу народжувала в липні, спека була неможлива, то малу в перші два дні замотували як капусту. дитя типу ще не регулює свою Т, щоб не було втрат тепла і всьо такоє. дома ми звісно вже вдягались нормально, але в пологовому медсестри і педіатри пильнували закутаність. розпашонку вдягали під чоловічок.
    --- дописи об"єднано, 20 Червень 2015 ---
    абсолютно погоджуюсь.

13. preciosa

preciosa Well-Known Member

Нашого після пологів одягнули в розпашонку і штанці. Зверху в рушничок замотали. Більше нічого додатково не одягали. І тоді надворі холодно було...

14. Moonlight

Не склалося в мене сьогодні з обліком, гінеколог, до якої нікого не було, сказала, що вона дуже зайнята і до неї тільки по талонах. А талонів ні на цей, ні на наступний тиждень нема :girl_crazy: Після невеличкого кіпішу дали мені номер телефону і сказали подзвонити у п'ятницю у 8 ранку і "замовити" талони на наступний тиждень. Якщо в п'ятницю мене не запишуть, піду до завідуючої, бо сьогодні я добра, але бачу, що цього разу в мене в ЖК буде "весело".

15. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Ніколи тих талонів не беру...завжди і так працює "жива черга"

16. marianast

marianast Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. aknytsU

aknytsU волошкова...)

18. Moonlight

Так власне, а тут раптом виявилося, що вона тільки по талонах приймає. Ок, згідна взяти на наступний день, або через кілька днів, але щоб не було на 2 тижні вперед - вперше таке чую!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. smilechyk

Я раніше завжди брала, але мені там пишуть годину ту з якої приймає лікар, навіть якщо ця година вже пройшла... Це поліклініка на Медової Печери.

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Читаю ваші розповіді про ЖК і тішусь, що я не у Львові:)))
    Я маю призначений день, займаю живу чергу (довго тре чекати правда, бо лікар одну вагітну приймє 15-20 хв, а на облік як дівчата стають то цілих 40), але як не встигають дівчата після 17 год пройти, то вона працює до останнього клієнта пацієнта.
    А у Львові як приходила за направленням, то годину-півтори ніхто не приймав дівчат, бо вони радились, потім та лікарка кричала на вагітну, що вона безвідповідальна дебілка, ну і мені в кінці результати не хотіла віддавати (я вже про це писала). І вона ще дивувалась, що я так рано на облік стала;)) Була б у Львові - чекала б до останнього)

21. smilechyk

Статус теми:
Закрита.