Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

Вчора ходила в ЖК. Малюк ще високо, голова "бовтається", як мені сказала лікарка. Сказала, що найближчим часом ще не родитиму. Аж розклеїлась( А 4-го в ПБ на огляд((( Лікарка з ПБ вже попередила, що буде "готувати" матку з їхніми свічками і т.д.((( Настрою геть нема. Іду перемивати підлоги. Може, якраз щось дасть...

Дівчата, лишився ще хтось з моїм терміном?
    @Rona, ви ще тут?

3. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

4. катенок

катенок Well-Known Member

Роночку нашу вже всі вітали в сусідній гілці))

• Подобається Подобається x 1
  5. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Наша голівка знову зверху під правими ребрами. І гикаємо зверху. Чо то йому не сиділось донизу?..

6. катенок

Для мене це тепер переживання №1. Що я тільки не роблю...

7. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

А я попустила, ото новина)

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

І я пропустила. Але вже привітала. Так класно!
    А як цікаво, як все пройшло!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Мені також)
    @Rona чекаємо подробиць :)

Надіслано від мого D6503, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. preciosa

preciosa Well-Known Member

На сьогоднішній день вагітність не підтверджена. Сказав прийти через 10-14днів. Тест з чутл 25 сьогодні позитивний. Труби не візуалізуються. Ендометрій 11.3мм. (На 4т це в межах норми, а мені якмна 5т казав замалий) І я підозрюю, що відлік треба вести навіть не від 24.11, а від 6грудня, коли та мазанина була. Може то були такі місячні і тоді вже якраз на 13-14 дц був незахищений са. Значить зараз 4 тижні... В яйнику або персистуючий фолікул або киста жовтого тіла вагітності під знаком ?. Дивились датчиком і була якась маленька кульочка у матці... рідинний утвір. Не відомо чи то плідне яйце. Але якщо і є вагітність - то термін замалий щоб бачило узд... отаке. Чекаю.
    І ще матка зімкнена.

11. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

@preciosa а чому не здасте кров на ХГЛ? тоді точно будете знати

12. preciosa

Знаю, бо робила під час першої вагітності... Тести ж показують, що вагітність є, по суті той же ХГЛ. Не знаю, може й здам, бо 2 тижні, напевне, не зможу чекати))
    --- дописи об"єднано, 30 Грудень 2015 ---
    Швидше всього, це малий термін і овуляція була або пізна або на 14 день, але в тому дивному циклі з дивними місячними... Отаке...

13. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Підтримую, я як перший так і другий раз, після теста +, на наступний день здавала хгч) і вам раджу..

14. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

Ой, як гарно))) Я не бачила(

@Rona, вітаю Вас))) Здоров'ячка Вам з малятком)))
    --- дописи об"єднано, 30 Грудень 2015 ---
    Схоже, таки тепер моя черга, а малюк все ніяк не хоче виходити(

15. preciosa

Ще вичитала, що оті тести можуть і на ЛГ реагувати, який підвищений під час затримки або перед місячними.... А у мене типу ?персистуючий фолікул? 21*14мм Все-таки піду завтра, якщо прийматимуть, здати кров на хгл... Може то і не вагітність, а той фолікул таке робить... Ооой... заплутано то все:) Хоча я вже і налаштувалась на другу лялю))

16. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Не розстроюйтесь. По перше в Вашого малюка ще є час :) по друге дитинка може опускатись і голівка вставлятись вже в самих пологах. Ну і на свічки не ведіться. То ж стимуляція

17. habika

habika Active Member

Привіт дівчата і я захворіла, температура 37.4 а завтра новий рік:girl_cray: хто чим лікується?

18. solana rok

solana rok Well-Known Member

Додаюся до хворих

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

19. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Ого! Ото всi пiдхандрили... в нас в хатi всi хворiють впродовж останнiх трьох тижнiв :sad: А сьогоднi я якась пiдозрiла... П"ю багато рiдини i вiрю в свiй iмунiтет :)

20. crissola

crissola Well-Known Member

І я з закладеним носом, промиваю-промиваю і ніц з того, вже 3 день...аперед тим мала проблеми з горлом і вухом закладеним...ото точно щось всі попідхвачували :girl_cray:

21. катенок

І я))))....:girl_cray:

Статус теми:
Закрита.