Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. padesnig

padesnig Well-Known Member

1 капсула 1000мг
    склад
    EPA 400мг
    ДНА 200мг

3. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Я тут погуглила своє ПДП на предмет іменин. Пишу чоловіку в вайбер, що в день, коли мені пишуть народжувати іменини Валерії і типу як йому таке ім"я. Він мені відписав, щоб я народжувала в якийсь інший день.)))))))

• Смішно Смішно x 7
    • Подобається Подобається x 6
  4. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

згадалось мені, як я меншого родила, вже лежимо цицяємось, чоловік робить обдзвін дорогої родини. І тут говорить зі своїм татом, а той так собі впевнено: "О, то файно, буде Гаврилко!", мій чоловік: "Та, ні Влад буде. А чому Гаврилко?", свекор: "Бо сьогодні Гавриїла, ну або хоча б Володимир, бо то близько" (родився малий 26 липня). Чоловік чуть не впав зі сміху, і тут я на всю палату, "хай своїх дітей Гаврилами і Володями називає, а я народжую, то і називаю як хочу" То ржали ми ще довго зі свого Гаврилка...
    А оскільки липень багатий був на різні імена, то мене трохи підзадовбали і Петриком-Павликом, і Гаврилком, і Олежиком (якщо на Ольги) і Володимиром, ну бо ж як то інакше?:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  5. preciosa

preciosa Well-Known Member

Сама не знаю чи пити.. а назву фірми можна?

6. Марточка

Марточка Well-Known Member

@preciosa замовте собі на i-herb в сусідній темці і пийте на здоров"я, омега 3 навіть дуже потрібна при вагітності.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

мене так з Сергійком задовбували (народився 17 січня). Чому не Іван? Так не можна! Ну хоча б подвійним хрестити :)
    а він - Сергій. І все тут

• Подобається Подобається x 3
  8. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Мені так само казали :)

• Інформативно Інформативно x 1
  9. invisible

invisible Well-Known Member

Я під час ГВ теж лікувала багато зубів з анестезією для годуючих, то навіть не цідилася (бо і не вмію). Але зараз мені треба вставляти, і мабуть імплант, а це тягне за собою рентген, сильнодіючу анестезію і певно антибіотики. Тому й сумніваюся, коли взагалі то реально буде зробити тепер :sad:

10. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

казала моя Г з ЖК, що в третьому триместрі можна. Мені треба зуб мудрості вирвати, але я все таки теж вагаюсь з тим.
    Всі зуби повезло мені, що полікувала ще в липні, не знаючи, що вагітна, але без анестезії лікувала, а тут вилетіло 2 пломби маленькі і зуб мудрості геть чисто розкрошився, то на лікування вже записалась, бо там анестезії точно не треба буде, а от з вириванням все таки вагаюсь. Я дуже боюсь і то більше мого адреналіну натерпиться дитятко, чим з наркозу)))) то мабуть піду, вже як родиться, ну або зовсім в кінці. Сміється муж, що з крісла стоматолога зразу в ПБ:girl_haha: Благо, що він мене не турбує, бо без нервів вже.
    Мені з кожною вагітністю зуби летять:girl_cray: і харчуюсь добре, сир домашній, сметана, молоко, горіхи просто не виходять з раціону. Другий раз і зараз на початках навіть пропила курс кальцію і як об стінку горохом, все одно пломби не тримаються і зуби кришаться(((( А от з нігтями і волоссям проблем не маю і будь мудрим що з тим робити...

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Волосся в мене в обидві вагітності суперове, зате потім волосопад страшний!
    Хтось ще є з передноворічним вагітним нежитем? А то я напівжива, а вчора ще й голова розколювалась...
    Настрій зовсім не святковий

12. Valyushonka

Valyushonka Well-Known Member

Дівчатка, а то нормально що в мене кістки таза "вивертає" та ноги відпадають в тих місцях звідки ростуть, таке враження що нерв якийсь затискає?

13. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Ой, в мене таке було з першою вагітністю, то навіть вночі просиналась із сльозами на очах від того, що хотіла повернутись на інший бік ...так мені нерв якийсь защемило. Мучилась я з тим приблизно останній триместр вагітності. Я навіть не уявляла собі як буду народжувати в такому стані ( Але тільки почалась родова діяльність і мене попустило чи то я просто вже не відчувала його навіть. А після родів ніби у мене такої й проблеми не було, відпустило одразу.
    Зараз я на 20тижні і також вже починаю потрошки відчувати, що починає защемляти той самий нерв після ночі або коли добряче находжусь ...ееххх ..мабуть, і цю вагітність мені з тим буде несолодко ...

14. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

А в мене очі сльозяться і голова тріщить останнім часом.

А на рахунок нерва то ліву ногу інколи так защемлює, що йти важко

Надіслано від мого D6503, використовуючи Tapatalk

15. solana rok

solana rok Well-Known Member

Десь з 20 тижня таке, і першу вагітність так було. Після пологів пройшло десь за 2 міс. Просто фізіологія така.

А чи набрякають у когось лонні м'язи?

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

16. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

То, напевно, Ви про те, про що я ніяк не можу ніякої інформації знайти. В мене вночі буває, що так набрякає і затерпає все "м'ясо" і шкіра якраз над лобковою кісткою. Це не живіт, а нижче. Буває аж болить все і я не розумію, чи то защемлю щось, поки сплю, чи то дитинка всередині щось перетисне. Чи я неправильно зрозуміла, про які м'язи йдеться?

17. solana rok

То починається десь в тазу і віддає в поперек, в зону лобка, на стегна. Біль як при кріпатурі і набряки. Здається називається симфізит, можете так пошукати)

18. OxyFoxy

В мене, на щастя, не починається з тазу. Просто затерпає лобок і набрякає. Болить зверху. Ніде не зустрічала такого симптому, всюди отой симфізит, про який Ви пишете. А з своїм що робити, не знаю...

19. solana rok

Може у вас просто таке положення матки?

20. OxyFoxy

Все можливо. Хто його знає, що там всередині робиться...

21. Merry

Merry Well-Known Member

Я є (((. Але ніс заклало і майже сам не дихає

Статус теми:
Закрита.