Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

Моя Вам порада - прийміть для себе, і розкажіть всім, що МАМА - ВИ, і знак оклику!

У Вас ще тих порад буде просто рій! При тому, чим далі, тим більше. І далеко не всі вони будуть адекватними. До прикладу, моїй кумасі з першою дитиною так ГВ загубили "порадами". А щодо переповіданих історій - так їй просто скриня ціла. І то, мабуть, чи не в кожної тут жінки.

Тому зробила висновок для себе, і Вам раджу - згадайте, що за свою дитину відповідальність несете тільки Ви, та Ваш чоловік. Лише від Ваших дій залежить здоров'я та майбутнє Вашої дитини. І одразу все стане на свої місця, і всі відповіді знайдуться.

Потребуєте поради - порадьтеся. Але проаналізуйте, перевірте, і прийміть рішення самі - будь то порада від мами, лікаря, чи дуже хорошої коліжанки.

Щодо зубів, то зважте ризики, і прийміть рішення самі, розклавши плюси та мінуси по поличках.
    Особисто я теж стикалась з такою проблемою в 2 триместрі - зуб болить, та й болить, а я собі терплю. Доходилась до біди.
    Порадилась з гінекологом та стоматологом, і розклала для себе їхні пояснення:
    Анастезія - погано, сама її не люблю. Але без анастезії не зроблять, бо треба витягати нерви.
    Не лікувати, і чекати далі - можна дочекатися до нормального такого гнійного нариву, і, не Дай Бог, інфікування. Тим паче, що попереду ГВ, надіюсь до лікарів не потрапляти.
    Тому обрала, на мою думку, менше зло, і таки пролікувіалась.

А Ви дивіться по своїй ситуації:girl_yes:

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Мені чомусь згадався серіал "Кухня" і діалог майбутніх батьків:
    -Мого сина зватимуть Дмитро!
    -Ось народиш собі сина і назвеш його Дмитро! А поки я тобі народжую, то і ім"я вибиратиму теж я!

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. padesnig

padesnig Well-Known Member

З загальним наркозом ніби тільки дітям лікують. Звичайне місцеве знеболювання є безпечним, тільки скажіть стоматологу що ви вагітна обовязково. Якщо щось термінове, то робіть вже - бажано в другому триместрі, а решту відкладіть на потім.

5. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

я з першим не робила взагалі ніяких вправ, а він все одно крутився як йому хотілось і в кінці (а я народжувала в кінці 42-го тижня) зайняв потрібне положення. Вам головне заспокоїтись, бо хіба показове УЗД, щодо положення дитятка, перед самими пологами
    зараз є спеціальний наркоз для вагітних і годуючих. То тільки попередьте лікаря.
    А ходити з не полікованими зубами гірше, ніж полікувати їх або без наркозу, або з тими спеціальними.

• Подобається Подобається x 1
  6. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Була сьогодні в лікаря в ЖК, поділилась з нею, що відчуваю інколи, що матка в тонусі та і УЗД мені підтвердело мої спостереження.
    Призначила мені лікар попити Магне В6 протягом 2 тижнів по 2таб. 3 рази в день.
    А чи призначали Вам його пити і якими дозами?
    Пам"ятаю з з першою дитиною також пила, бо почали дуже "хапати корчі" на останніх місяцях вагітності (незнаю як це правильно написати :girl_blush2:). То помогло ..ал мені здається що доза була меншою :girl_in_dreams:

7. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

@crissola здається в сусідній темі колись писала, що 4 таблетки на добу - то допустимий максимум. Погляньте в інструкцію, щоб не перебрати.

Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk

• Інформативно Інформативно x 1
  8. preciosa

preciosa Well-Known Member

Дівчата, а як ви ставитесь до прийому омега 3? Читаю про це у Медіни (правила розвитку мозку дитини) і пише про важливість омега 3 особливо з 2 триместру. Ну або 300г риби в тиждень... Не знаю чи так стабільно зможу їсти 300г риби... Тому хочу запитати чи хтось пив омега 3 в капсулках?

9. preciosa

І я на днях хочу один зуб полікувати. Невелика пломба хитається. Добре, що якраз в листопаді встигла зробити гігієну рота))))

10. катенок

катенок Well-Known Member

Одна новина хороша - гемоглобін 110 піднявся(був 93).
    А друга погана - глянули на УЗД на хвильку, голівка зверху:girl_cray:. А гикавка ,навіть зараз, в самому низу!! Розстроїлась....той гінеколог мій дільничний нічо не шарить, казав вчора 100% головне передлежання - Ага((((. Ну надіюсь на Божу ласку і буду просити малюка.

11. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

так вона не тільки в рибі, ще й в горіхах, олії, в інших продуктах, нащо штучно приймати?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Мені під час ГВ робили один зуб з анестезією. То я до вечора не годувала, зціджувала те молочко. Але в мене малюк вже був на прикормі

13. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

підчас ГВ, але вже в 2 роки дитини вирвали один зуб , з анестезією - безадреналіновою

14. olerusya

olerusya sweet candy ;)

не переживайте, в мене теж на такому терміні була зверху, але Сніжна мене заспокоїла - що при другій і наст. вагітностях дитина може крутитись аж до самих пологів. Потім в 38 тижнів вже була внизу - так і народилась:)
    Ну але колінно-ліктьовою позою можете повправлятись - не завадить точно:girl_yes:, і вам буде спокйніше що ви щось та й робите щоб виправити ситуацію:girl_wink:
    --- дописи об"єднано, 29 Грудень 2015 ---
    не факт що не шарить, вчора цілком могла бути внизу:girl_yes:
    мені здається що не розпізнати де голівка - то вже геть ніяким лкарем треба бути з нульовим досвідом.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. катенок

катенок Well-Known Member

Ну вчора Мій Г сказав.що зверху, а інша - сказала,що знизу через годину))))

16. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

під час вагітності не пила, пила і п'ю при гв. Під час вагітності пила лляну олію.
    в більшості, на жаль, раціон в тому плані неповноцінний - то треба вживати реально багато саме жирної морської риби або лляної олії.

17. preciosa

Може тоді риб'ячий жир в капсулах купити?

18. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

То це те саме.

19. padesnig

padesnig Well-Known Member

Там дуже суперечливі твердження про кількість омега 3. Є версія де треба набагато більше ніж в 300г риби.
    Я їм рибу й інші продукти з Омега 3 + капсули.

20. preciosa

А які саме капсули? Яка фірма?

21. Lamiya

Lamiya Active Member

Мені на УЗД ставили гіпертонус то 2 тижні пила магне саме в такій дозі як ви писали.

• Інформативно Інформативно x 1
Статус теми:
Закрита.