Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Як народите до свят, то вам вже буде ким марити, забудете про ковбаски. Я так трохи заздрю тим дівчаткам, які вже свята будуть з малюками зустрічати, так класно!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. fiesta

fiesta Well-Known Member

Щось новеньке. Я вагітною їла все, що смакувало. То вже при ГВ треба перебирати...

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я їла і їх. І ще рибу червону солила сама і теж трохи куштувала. А ще на початках, як навіть не знала, що вагітна, то якась манія в мене була на сніданки з непросмаженої яєшні, тобто жовточок повністю майже рідкий. Ну так вже мені то смакувало, що капець! А то ж теж ризик...

5. Cabrera

Cabrera Member

А що саме у вас з нирками? Це щоб не простудити їх Ви не ходите в басейн? В мене теж не все з ними добре але от почала ходити і після ваших слів задумалась, а може не можна. З ЖК навіть не радилась, бо після того як мені з моїм гемоглобіном 109 виписали пити залізо, я дуже ставлю під сумнів їхні поради...

6. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

як я їх хотіла під час вагітності...але таки страхи зарази переважили, тому ні-ні. А от про шинку чомусь не подумала...а хіба її спочатку не варять, перед копченням?
    до речі, басейн - гарний спосіб розвантажити нирки, якщо проблема через перетискання сечоводів.

• Подобається Подобається x 1
  7. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Були сьодні на узд, щось накрило мене і перенесла з завтра на сьодні. Наразі обіцяють нам дівчинку :) ніби все ок, але плацента далі низько. Будемо спостерігати. Знайшли також кисту в судинному сплетінні. Кажуть, що напевно розсмокчеться до 24 тижня, але то є м'яким маркером вад. Хоча від пріски я відмовилась, відповідно співставляти нема з чим. Сподіваюсь, що розсмокчеться. Отаке от

Sent from my MI PAD using Tapatalk

• мімімі мімімі x 1
  8. Zolotko

Zolotko Well-Known Member

Та мабуть. Просто останні 2 тижні я ТАКА голодна, як ніколи в житті)
    Іноді прокидаюся вночі, годинка 3тя, і біжу щось хом'ячити:girl_smile:

9. катенок

катенок Well-Known Member

З нирками у мене в принципі сечо-кам"яна хвороба і хр.пієлонефрит. А зараз з"явився білок в сечі і бактерії. Поки п"ю канефрон. І тому басейнів стараюсь уникати. А гінеколог виписав антибіотик.
    А хз..в чому проблема, може і в тому..

10. Cabrera

Cabrera Member

Катенок, зрозуміло, то звичайно варто берегтись.
    В мене теж бактерії, а до вагітності був пієлонефрит тричі. На 9 тижні виписали антибіотик, але я чекаю. Вже 28 тиждень і я посилено п'ю воду, тримаю в теплі нирки і ттт загострень не було. І бактерій трохи поменшало (вже не 4 плюсики в аналізах, а 2). Надіюсь що дотягну до кінця вагітності без застуд і температури.
    До речі під час басейну дуже багато пі-пі хочеться, а коли вже виходжу з води то я себе бегемотом відчуваю)) у воді так легко.

11. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

то я така ненажера з другим малим була останніх 4 доби перед пологами:girl_haha: а останню ніч 3 рази ставала їсти:girl_crazy:

12. Rostuslavchuk

та йой, жодної вагітності того не пропустила)))) Перша і ця попали на Різдво, а друга на Великдень. А на днях так захотіла сиро-в"яленої сухої ковбаси, купила 200 гр., то майже сама з"їла))))
    То так все почитати і послухати що не можна, то і дихати шкідливо, бо газів багато ;) Я от пів вагітності цієї взагалі нічого їсти не могла, а тепер не можу себе стримати як щось хочеться, лише булочками себе обмежую , бо куди мені оті ну зовсім зайві кг?))))
    Хоча вже навіть не фанатично обмежую, позволяю собі трохи, ну бо дужееее інколи хочеться.
    І сир з пліснявою теж минулого тижня з кавою з таким задоволенням з"їла:girl_in_dreams:
    Якщо є дійсно покази щодо здоров"я на рахунок соленого, гострого, копченого, солодкого і т.д. то одне, а якщо все гуд, то я і не парюсь)))

Я от лише відчуваю, що як багато находжуся, а точніше нагонюся (ну темп життя у мене зараз такий), то дуже мені внизу тягне і тонус зразу, жодної вагітності тонусу не було, а тут.... То від того мені трохи важко і трохи переживаю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  13. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

А в мене і на Різдво, і на Великдень попала:) То на Різдво наминала все підряд, як має бути. А от на Великдень якраз припали тимчасові коломийки з нирками, то мала строгу дієту. І то не скуштувати полядвички шматочок не могла;)

14. enigma

enigma Well-Known Member

Я навіть і не задумувалась. Їм все, навіть рибу червону слабосолену раз чи два їла. І сири з пліснявою. І тартар з сирого мяса.
    Виходить в мене - "менше занєш, краще спиш" :)

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  15. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

Теж їм абсолютно усе до чого маю настрій. Єдине, що стараюсь цукерками і шоколадом не зловживати. Але з попередньою вагітнісю солодкого хотілось більше. Зараз "тєрпімо".
    Я навіть іноді домашного червоного сухого собі дозволяю. І не бачу в цьому нічого поганого:)
    Була сьогодні на УЗД, наче все добре і з розміщенням дитинки , і з кількістю вод:) Має наш парубок на 29 тижні 1200г.

• Подобається Подобається x 4
  16. Rostuslavchuk

ох, а то тепер моя найбільша слабість :girl_cray: і всякі кремчики з тортиків:girl_blush2: Я тут навіть в кулінарні темки, де можна ту смакотятіну замовити, не заглядаю, бо "присяду"

17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Мені здається, що в червоній рибі, яку у нас купуємо, треба швидше остерігатись не зараження якимись глистами, а того, що часто вона антибіотиками нашпигована, бо вирощена штучно, як правило. Антибіотиків запіканням чи смаженням не позбудешся, а от гельмінтів в такій штучно вирощеній рибці швидше за все нема.
    То саме і курячого м'яса стосується, там теж без антибіотика не обходиться. Ну і свинину ми їмо невідомо чим вигодувану. Тому кругом одні ризики, як не крути. То тільки в домашньому м'ясі чи городині можна бути впевненою менш-більш.
    --- дописи об"єднано, 18 Грудень 2015 ---
    Мені навпаки в цю вагітність більше хочеться. Але находить періодами: то напихаюсь цукерками, то зовсім не згадую про солодке.
    Найкраще зранку собі після сніданку, то хоч не так може в зайві кг відкладеться. Але в мене і до вечірнього чаювання буває по 3-4 чорнослива в шоколаді йде:girl_blush2:

18. Rona

Rona Мама-йожик

@tsiuma мені рибку передають з-за кордону, заморожену. М'яса взагалі не хочеться, а от молочного шоколаду... Невагітна була байдужою до нього. Купую собі Студентську і топчу:girl_cool:

19. padesnig

padesnig Well-Known Member

Про холодне мясо і рибу - це просто рекомендація щоб його не вживати, бо там є бакрерії які можуть зашкодити і вагітні більш схильні від того захворіти. А те що хтось їсть і не шкодить, нічого не доводить. Дехто алкоголь вживає, чи вживав бо не знав що вагітний і нічо, але це не означає що всім буде нічо.

20. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Не їм лише непросмажених стейків, бо не маю токсоплазмозу, а він буває якраз в сирому м"ясі.
    А які можуть бути бактерії що можуть знаходитися в соленій рибі чи копченому м"ясі (інша справа, що мені копчене смердить, то не їм) не знаю, то дуже розпливчасто якось...

21. padesnig

padesnig Well-Known Member

Listeria

Статус теми:
Закрита.