Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

Я всі речі з народження манюсика перу в пральній машині. Ніякої алергії не мав на порошок.

Щодо одягу, то як яка фірма. Я брала в ПБ 62 розмір 2 комплекти і 2 чоловічки. То комплекти були добрі ( бо повзунки можна підігнати шкарпеточками, рукавчики нецарапками і нормально), а чоловічки трошки незручні завеликі..
    А ще , не прийміть за рекламу, фірма Бембі йде повнорозмірна , тобто коли ми все носили 62 р., то їхній одяг брали 56 р.
    По приїзду додому послала чоловіка в магазин за одягом 56 р. , то мені його хватило на 1,5 тижні)))

• Подобається Подобається x 1
  3. катенок

катенок Well-Known Member

Мій малюк вчора так товкся- ну так товкся!!!!!..Поки не зайняв горизонтальне положення....і тоді вже моя Настуська насміялася досхочу з мого пузіка - ну таке!!! вже там маля виробляло:girl_haha:, дискотека справжня))),а я за що переживала - коли він лежав горизонтально,мені так хотілося допомогти йому перевернутися,але ж в правильний бік,щоб голівкою внизу...і це можна було зробити. В певну сторону лягти, на правий чи на лівий бік,поки воно там танцювало в животику...але ж проблема - Я НЕ МОГЛА РОЗІБРАТИ ДЕ ГОЛОВА,А ДЕ ДУПКА..))):girl_crazy:Ну на ніч він таки перевернувся вертикально, а як саме побачу у вівторок на нашому рандеву:girl_haha:в кабінеті УЗД.

• Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 1
  4. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

В мене було точно таке саме на цьому ж терміні, перевертався малюк туди - сюди певно десь з тиждень, потім зайняв положення вертикальне голівкою вниз. А самі перевертання і лягання поперек в мене викликало біль. А зараз товче мене по сечовому, що теж дико болить.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

А я похвалитись прийшла. Пішла учора вперше на фітнес для вагітних. Задерев'яніла вся, поки не займалась. То файно так порозминалася. Зате сьодні вся в крепатурі. А у вас що хорошого?

Sent from my MI PAD using Tapatalk

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

цікаво чим? ручками?
    Мене найбільше товк по сечовому в ті дні, коли ніжки були внизу, він копався так вниз. Якраз в ті дні я була на узд і переконалась, що то він ніжками і дупкою лежить донизу.

Після того узд за останні два дні (32 тижд.) малий поперевертався ще пару разів, бо кожен раз копає і випирає в різних місцях і поняття не маю, в кому положенні він є зараз. Ех, придумали би майбутнім мамам хоч якийсь пристрій, щоб підглянути, що малюки там виробляють в животику.

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Rona

Rona Мама-йожик

Мій любить потягуськи робити, це просто караул! )))) впирається і внизу і вгорі водночас! А як сиджу довго за кермом, то лезгінку мені по ребрах витанцьовує :girl_haha:

8. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

Оооо, ті потягуськи)))
    Позавчора так витягував ноги, що в мене було таке враження, що стиснув легені вдвічі))) Дихати аж боляче і страшно було) Добре, хоч недовго))

А ще йому не до вподоби колінно-ліктьова поза. Взяв мені з нервів вперся, і зробив квадратний живіт) Мусила зразу встати)
    То так смішно, коли той живіт такий гостренький постійно, вперед, а тут хоп, і квадрат)))

А ще в нас тепер фішка копати по моїй хворіючій нирці. То взагалі казка)

9. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

голівкою. Я з меншим на останніх днях погнала була в ЖК, бо спереживалась, що маля повернулось попкою вниз, бо так товкло по сечовому, а виявилось, що то він так ніжками відштовхувався і голівкою товк.

10. Freedom UK

Freedom UK Well-Known Member

Вчора підчитувала про перейми - нагадувала собі що там за чим йде, що болі схожі на критичноденні. А сьогодні гуляю, щось в черговий раз мені поболює і я розумію, що я забула як же ж ті болі критичні відчуваються. За 9 місяців вже відвикла :girl_crazy::connie_pull-pigtail

• Смішно Смішно x 1
  11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Походила по дит.магазинах на Шуварі і в Антошці - вражена цінами на дитячий одяг і його якістю, ну, і таким а ля совковим стилем. В антошці практично всі речі укр.виробників по таких цінах :girl_devil:!..
    Дещо адекватне ще знайшла в Інтерсіті на Сихові. А ще стільки всього треба... Зроблю з понеділка набіг на Єврошоп.
    Тепер переконалась, що ціни в інтернеті на закорд.сайтах і на нексті ще цілком адекватні порівняно з нашими деякими магазинами офлайн.

12. Rona

Rona Мама-йожик

@tsiuma в Обнові з'явились бодіки і чоловічки Картерс, прям запаковані по три, як на сайті продаються. Чорна п'ятниця не пройшла даремно ;) мені подобається купувати одяг в таких стокових магазинах. Можна купу речей класних знайти з бірками, якість - просто не до порівняння, трикотаж м'ягесенький, щільний. Купила кілька бодіків на Краківському, аби зі швами навиворіт, то під час прасування розтягувались сильно, що з ними буде за кілька разів прання... :girl_in_dreams: Ну і можна знайти дуже цікаві речі, все таке ніжне, з кумедними написами чи у вигляді звірів :) купила мацьопі на виписку тепленький чоловічок, як комбінзончик майже по товщині, у вигляді ведмежатка, таке воно вже мімішне! :girl_in_love: Ще й колір слонової кістки з білим, буде й на хрестини, під нього ще щось парадове пошукаю, може вишите.

Останнє редагування: 6 Грудень 2015
    • Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

може, то там більший вибір? а в яку ви ходите: на пр.Свободи чи біля Д.Галицького?
    Мені тут "на районє" ближче до Єврошопу, але в них дуже схожий асортимент з Обновою.

ну от в тому плані наші виробники відстають, немає в них таких прикольних дитячих малюночків, а закордонні так вміють ті тканинки з принтами підібрати, що прям слинки в мам течуть. Я сьогодні прикупила бодіки і з крабиками, і з жирафками, таке миле. Тре ще щось побрутальніше, гг.

14. Rona

Rona Мама-йожик

@tsiuma я всюди ходжу))) в Єврошопі не було цих наборів, зате вибір шапочок для мацьоп значно більший.

15. Valyushonka

Valyushonka Well-Known Member

Шапочки тре купувати на зав"язках чи ті що натягуються? І з якого розміру починати?

16. fiesta

fiesta Well-Known Member

Маю і такі, і такі. Без зав'язок зі чтаршою мені якось перекручувались на бік або на очі, коли дитя головою повертало.

17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я теж маю і чепчики з зав'язками, і шапочки без зав'язок. В родзал певно ліпше з зав'язками. А от розмір... я взяла і найменшу, яку могла знайти 50р., і трохи більші, бо з першою дитиною потрібна була така маленька, що мусів чоловік докупляти. В родзалі вдягли 56р., а там ще місця! Ми просто були дуже крихітні, 2600 г і маленька голівка (ну, відносно).

Тому то я тепер теж скуповую різні за розмірами лашки, і стараюсь ті наймацюпусінькі теж взяти хоч по одній, бо раптом історія повториться і буде дюймовчик.

18. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Дівчатка, нема часу читати форум і взагалі ні на що нема часу :) - така я якась невстигаюча мама... АЛЕ. Мусила написати тут, що ми знайли де купити чисти ланолін - це той, що може бути заміть пурелану на чутливі соски. Купили за 19 грн 10 грам в рецептурному відділі аптеки, яка коло кільця на Княгині Ольги і Володимира Великого. Та тьотка не хотіла продавати, бок азала що то " брєд класти то на груди", але я вперлась і таки ми взяли на пробу. Все ок Має трошки різкіший запах, але колір і консистенція - така, як пурелан. Консультант з ГВ ще раз мені підтвердила, що це ок, не треба змивати і все підходить.

• Подобається Подобається x 10
    • Інформативно Інформативно x 5
  19. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

20. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Смішно Смішно x 1
  21. zkate

zkate Well-Known Member

вчора була на огляді, бо почалися якісь не зрозумілі виділення бурого кольору... лікарка сказала відкриття на 1 палець, шийка тверда і довга... сьогодні 40тижнів... скільки то ще чекати? вже не маю сили. після того огляду все болить, реально почала панікувати на рахунок пологів... я налаштовувала себе що буде не легко і боляче, але після цього огляду взагалі на ужасі!!! розрадьте:girl_cray:

Статус теми:
Закрита.