Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. enigma

enigma Well-Known Member

Гемоглобін 92 :negative: Старушка в пєчалі (((

3. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Після всіх страшилок про пологи подивилась цей фільм, трохи розслабилась. Такі пупсики там кльові!

• Подобається Подобається x 2
  4. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

А от поясніть мені хтось про гемоглобін.
    В мене ніколи в житті вище, ніж 90 не було. Тому, побачивши в себе 107 я навіть здивувалася і зраділа. А лікар сказала, що мало і може треба буде препарати заліза. Я почала наминати гречку, бо приймати щось не хочу.
    В період вагітності до гемоглобіну особливі вимоги? Чи загальні і ви в пєчалі (як і моя лікар)) що він понижений?

5. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

В період вагітності цей показник важливий, бо і дитина за ваш рахунок отримує кисень.

Ви не тільки гречку, наминайте м'ясо, печінку, гранати. Я наприклад так полюбила паштет печінковий, що їм щодня. Гречку теж раніше не дуже любила, а тепер прям хочу. Видно, організм сам підказує.

• Подобається Подобається x 3
  6. enigma

enigma Well-Known Member

Анемія вагітних може призвести до гіпоксії плоду, передчасних пологів і всякі інші бяки. Здається, родити природньо не дадуть при низькому гемоглобіні. Але питання ще в тому, що в нас ту анемію ставлять всім підряд.
    Поки із таблеточками почекаю, піду гранатів і яловичини накуплю (і з чоловіком не поділюсь )))). Там подивимось.

7. Raven

Raven Мама малятка

я майже всю вагітність разом з хурмою топтала, по штуці в день, гемоглобін нижче 114 не опускався

8. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

М"ясо їм завжди, я м"ясна душа, мабуть, дуже залежна від тваринного білку, бо в мене як нема м"яса чи, на біду, сосиски - то нема що їсти.) Гречку не люблю, але беру в обід вже другий день підряд, вмовляю себе тим, що користо ще й економлю.) А от за гранати забула, дякую!)

9. crissola

crissola Well-Known Member

Начиталась я про смаколики і захотіла печінкового паштету, ще не їла при В. @tsiuma завела мою хотілку:girl_smile:.
    Дівчатка хотіла запитати коли краще купувати бюстик для годування?

10. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Дуже класний фільм))) дякую)))

Надіслано від мого D6503, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

А і ще забула за бурячки. Я їх собі запікаю в духовці у фользі і потім топчу в салатах.

А від гранатів щось мені печія виникає, то наразі хіба малому їх купую, сама не дуже їм.
    Я собі купую зо 300 г курячої печінки і роблю сама паштет, там в темі А навчіть мене ... дівчата писали як робити, бо до того я лише купований готовий брала. То свій домашній такий добрий!

В мене гемоглобін 118.

12. Rona

Rona Мама-йожик

@crissola кажуть дівчата, що бюстик для годування краще купувати приблизно через місяць після початку годування (або коли внормується лактація), я маю один добрий без кісточок, м'ягенький, кума віддала свій, бо майже не пригодився. А вже згодом куплю щось красиве, як розмір грудей "устаканиться". А ще читала, що дуже зручними є топи для годування, бо ніде не перетискають, відповідно застоїв не провокують. Але я їх не бачила жодного разу. Може в спец.магазинах є.

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

ой, а я щось думала, що то вже суттєвої різниці між теперішнім розміром грудей і тим, що після пологів, не буде. В мене і так вже десь на 2 розміри виросли.

14. Rona

Rona Мама-йожик

@tsiuma в мене теж збільшились на 2 розміри, але пригадую як було зі старшим сином, то після пологів ще збільшились))) зараз гормони + вода + жир (поправилась же ж), тому можуть і зменшитись потім. В кого як.

15. катенок

катенок Well-Known Member

В мене збільшились може аж на пів розміра((( Тому я б не проти ще на півтора після народження)))

16. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я до пологів купила 3 бюстики, найбільший взяла в пологовий і то як прибуло молоко, мені в ньому було тісно. А зараз в сам раз, 2 інших не ношу зараз, ще затісні. Мама мені ще один вільніший купила, то маю на зміну. На ніч топ вдягаю, не той що для годування, а спортивний.

17. aknytsU

aknytsU волошкова...)

В мене з 3-го груди перейшли на 5-ий розмір . Мала в пб тільки один бюстик, добре, що вгадала з розміром. Зараз докупила ще один на заміну, найпростіший. Надіюсь через трохи груди прийдуть в норму і тоді можна буде прикупити щось не тільки зручне а й красиве :)

Останнє редагування: 2 Грудень 2015
  18. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Дівчата, що там за Трускавочку і її діток чути?

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

круто)) А мені здається, що був неповний 3, став ну може 4-тий. Я хіба одну фліску защіпнути не можу, бо тисне і все))

20. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

А в мене за жодну вагітність не збільшились, і ні разу під час годування - і я від того тішусь:girl_crazy:, бо куди ще їм рости:girl_blum:

21. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

колись зустрічалися мені такі в mothercare.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.