Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Олеся, все буде добре у вас, у вас така сильна підтримка. Та й ви самі молодець. Скоро обнімите малюків. Хай вам Бог допомагає!

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

@truskaffka тримайтесь. Все БУДЕ ДОБРЕ!!! Молимось за Ваших малявовчок!!! Сили Вам і терпіння, малюкам величезного здоров"ячка!!!!

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

@truskaffka Олесічко, тримайся!
    Можливо, потрібна якась матеріальна допомога - мені здається, цей форум надав би її найоперативніше, знаючи вашу історію. Тільки скажи - щось організуємо!

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 5
  5. Brenda

Brenda Member

Олесю, дай Боже здоров*ячка Вашим донечкам!!!! Буду молитися за вас!

• Подобається Подобається x 1
  6. crissola

crissola Well-Known Member

@cjomcjomka

Останнє редагування: 23 Листопад 2015
  7. invisible

invisible Well-Known Member

Дівчата, ніхто не має ніяких новин про Олесю?

8. Rona

Rona Мама-йожик

9. SoloZiLvova

SoloZiLvova Well-Known Member

Навіть вони не є обов'язкові. Можете писати відмову. Теоретично можете. А практично всіх непокірних у нас всіляко залякують і примушують зробити.
    Не знаю, чи всюди так, але моєму гінекологу це чомусь було дуже треба. Можливо для якоїсь особистої статистики? Бо якщо на всі решта відмови я написала безперешкодно, то тут вона мене просила "як людину" :) Деякі мої знайомі взагалі нічого не здавали, окрім пари-трійки цікавих саме їм аналізів.
    Є ще такий момент, що наявність аналізу на віл-сифіліс перевіряють при поступлені в пологовий. І якщо він відсутній то вас кладуть в -жах! жах! :) - обсерваторію а не звичайну палату.

• Інформативно Інформативно x 2
  10. Rostuslavchuk

Я все таки це зробила:girl_crazy: стала сьогодні на облік. Завтра йду здам стос аналізів і може когось з лікарів пройду:d23:.
    А вчора я перший раз за цю вагітність відчула прєлєсті печії :girl_mad:, мужа ввечері погнала за "поляною", то бідака аж тяжко сказав: "почалось..." :girl_haha::girl_blum: Але я знаю від чого то, так вчора мені кров"янка засмакувала, більше її не їм, бо ну його ті наслідки :girl_blum:

Малявка, сьогодні стовкла весь мій мочовий :girl_in_dreams:, не звично чути такі штурханці цієї вагітності, бо до того були такі зовсім ліниві привітики.

• Подобається Подобається x 8
  11. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Я йду завтра "здаватися". А багато лікарів пройти треба?

12. Rostuslavchuk

5: терапевт з ЖК, сімейний, ЛОР, окуліст, стоматолог і ендокринолог.

13. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

І я спробую завтра, бо потім хіба після Різдва буде час:) Успіхів нам!

Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk

14. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

А хірург?

15. Rostuslavchuk

нема))) Я щось його ні разу не проходила навіть. Хоча з моєю спиною, мабуть вартувало б ;)

16. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Ой, а мені на спину щось навіть не дивився і не питався, хоч в мене і якась там початкова стадія сколіозу завжди була. Я сама теж не признавалась.
    Питався за таке: чи не було маститу, мастопатії, просив показати вени на ногах, чи не турбував геморой. Отаке...
    Порадив компресійні підколінки.

17. Rostuslavchuk

у мене травмована після спорту, то трохи інше.
    а напевно не посилали, бо у мене ні варикозу, ні геморою, та й за спину я нічого не казала, а в загальному переліку в обмінці хірурга немає, та й не посилали.

18. Rona

Rona Мама-йожик

@tsiuma у всіх вагітних робиться сколіоз, бо зміщується центр ваги. Тому йому не було дуже сенсу дивитись на спину.

19. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Була сьогоднi на узд :) Маэмо пампулястого синульку з орiэнтовною вагою 1330. Все чудово, всi показники прекраснi. Те, що менi так пiдпираэ вверху, виявляэться голiвка синця i вiн нею буцяэ менi по печiнцi ;)) Поки що сiдничне передлежання, тому налаштовую себе на колiнно-лiктеву, хоч так лiнь :)) Перша зрiлiсть плаценти- це ок, правда?

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • мімімі мімімі x 1
  20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

правда :)

21. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

То у вас третє узд?
    --- дописи об"єднано, 24 Листопад 2015 ---
    А я була здивована минулого візиту до гінеколога. Вона намацала, що голівка є внизу, але положення ще не є стійке. Я не думала, що так руками можна нащупати.
    Чітко відчуваю, що на днях малюк якось собі перевернувся, бо раніше копався мені прямо в живіт біля пупка десь, а вже пару днів чую тільки десь всередині поштовхи, ніби в спину. Ще має видно досить місця вертітися.

Статус теми:
Закрита.