Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. Zolotko

Zolotko Well-Known Member

33 з копійками тижні, пити хочеться постійно, і так вже з місяць.п'ю)

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Вам краще прокоментує гінеколог. Але якщо інші показники в нормі, то саме по собі "відносне маловоддя" (навіть не "помірне", а "відносне") жодних загроз не несе.
    Якщо маєте написаний індекс амніотичної рідини - то норма на Вашому терміні від 74 до 274 мм, при середньому індексі 143
    плюс трохи похибки :)

Останнє редагування: 19 Листопад 2015
  4. Zolotko

Zolotko Well-Known Member

Дякую! Індекс маю, 80.
    А
    лікар (Улашин) це просто проігнорив, сказав що то "не суттєво". Але знаєте які ті вагітні перестрашені:)

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ну во бачте, Ви навіть в нормах, "відносне" - воно таке відносне

• Смішно Смішно x 1
  6. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

@aknytsU , всією сім'єю за Вас переживали, і тішимось, що вже малятко з'явилось на світ)) Здоров'ячка Вам і пошвидше відновитись:girl_smile:

7. Rona

Rona Мама-йожик

• Подобається Подобається x 2
  8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

шось в тому є, але як на мене надто перебільшено. Я вже рік цілими дняи сама з мальотою, часто бувають кризи, але я зриваюсь на чоловіку, а не на дитині. Мене злить, що його цілими днями нема, хоч я знаю, що змінити він того не може. До дитини ще не було відчуття ані найменшої агресії, коли плаче навпаки хочеться її пригорнути, поколисати.

9. solana rok

solana rok Well-Known Member

Дякую за статтю. На жаль, бувало десь раз в 2 міс, але почалося то аж після 2,5 років, певно запаси якісь закінчилися) А таких випадках, я просто кликала з роботи чоловіка і йшла прогулятися сам на сам. Допомагає. Зараз важко коли хочеться побути наодинці з животиком, але я просто прошу Матвійка трохи погратись на самоті і все ок)
    Головне признатися собі, що наш мозок чи его може просити відпочинку від будь-кого і будь-чого. І дозволяти собі той відпочинок

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

10. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  11. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Ви вже вдома? Як себе почуває матуся і малюк?

12. MissO

MissO Well-Known Member

Дівчата, хелп! Маю 38 тиждень. Була на огляді в гінеколога, якийсь болючий огляд був. Тепер маю коричневі виділення і якісь густіші, ніж зазвичай. Що це - пробка чи наслідок огляду. Кіпішувати чи почекати? Дякую.

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Схоже на пробку. Я би не кіпішувала.

14. MissO

MissO Well-Known Member

Почекаю ще)))

15. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Я по прописці на Рускій, то тільки жене мене з УЗД, що вже і негайно зробити, я їй кажу, що планую на 12-13 тиждень робити. Тицяє мені бумажку, що 9-11 тиждень має бути, бо не буде інформативне. Я її послухала, але своє знаю.

16. Zozuljka

Zozuljka Well-Known Member

Якщо не помиляюсь, це для визначення, чи часом не хворіє чоловік на туберкульоз, і не заразить Вашу дитинку. Результати вписують в обмінку (принаймні, в мене таке є). Також мають попросити аналіз на ВІЛ.
    А на 40 тижнів вагітності Ваш гінеколог - це лікар, який лікує все - від нежитю до проблем із тиском. Тому, як на мене, логічно, що має знати реальний стан справ.

Щодо паспорта - теж вперше чую. Розпитайте, для чого. Я особисто просто так би не давала, хоча і довіряю гінекологу.
    --- дописи об"єднано, 20 Листопад 2015 ---
    @galinkara, як Ваші успіхи?

17. MissO

MissO Well-Known Member

Дівчата, ще хотіла запитати, чи не зачасто мене оглядають? Мала огляд на кріслі 10 днів тому, сьогодні і через тиждень знову буде дивитися, бо хоче побачити, чи відкривається шийка. Може то зачасто? Не знаю, чи даватися на огляд через тиждень? Мама мене запитує, що вона там хоче побачити, що так часто дивиться, от я і засумнівалась.

18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

а й справді, що? Чому не можна дати спокійно до 40 тижня хоча б доносити? Я б на вашому місці обов"язково про це у лікарки спитала.

Мій чоловік теж робив флюрографію, а про дитину, то питали на рахунок реакції на Манту. То не тільки для партнерських потрібно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Havronia

Havronia Well-Known Member

Ваша мама задає дуже правильне запитання. Мене лікарка оглядала вже при регулярних переймах ( а народжувала я всі чотири рази не раніше 40 повних тижнів) Сенс дивитися чи відкривається шийка? Якщо відкривається, то доєднаються інші симптоми і пологи точно ви не пропустите. Якщо ж не відкривається, то тим більше, нема чого туди лазити

• Подобається Подобається x 1
  20. MissO

MissO Well-Known Member

Я вже, мабуть, не дамся. Я хочу народжувати в іншому пологовому і в іншого лікаря, а вона схиляє мене до того, щоб народжувати в неі. Ничено личного, только бизнес)))) Тому я починаю думати, що ці огляди не просто так. А пологовий, де я хочу народжувати знаходиться за 100 км від мене. Вибачте, що не можу цитувати дописи, бо пишу з Тапатолку...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  21. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

Мене зовсім не оглядали на кріслі під час вагітності)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
Статус теми:
Закрита.