Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

І я у своїй жк робила КТГ за 50 грн.

• Подобається Подобається x 1
  3. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

А де ви плачували? я в ЖК робила два дні підряд, може і треба було щось дати...
    Але ніхто нічого не казав, не натякав і я чемно два рази відморозилась щоб спитати і пройшла його безкоштовно.

4. Miss Sixty

Медсестрі давав чоловік, бо лікар неодноразово наголошував, що за то треба дати пару грн. До речі, переплутала - 60 грн.

5. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Дільнича мала б Вам сказати куди йти на КТГ.
    В нас на Мазепи в ЖК роблять. Робила я в 32-33 тижні, заплатила 40 грн. Медсестра сама сказала скільки заплатити.
    380 грн. це закруто))))

• Корисно Корисно x 1
  6. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Привіт дівчатка 06.06.2015 в 3.35 ночі стала я вдруге мамою, в нас швидко і майже безболісно(наскільки це можливо при пологах) народилася чорнява Катруся вагою 4310 кг 54 см., ми вже вдома, тішимося цим чудом, вам бажаю легких пологів, здорових діток, приємних лікарів, розповідь про пологи напишу чим пошвидше бо маю стільки емоцій, що хочеться з усіма ними поділитися.

• Подобається Подобається x 31
    • Зе бест! Зе бест! x 10
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  7. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

а ми сьогодні ходили на УЗД. Наше малятко важить 1, 5 кг і видно вже волоссячко на голівці:) Трішки ручкою прикривався, але показав чуть-чуть личка свого:) Вже 100% в нас буде хлопчик, нам показали "я-я" чітко:) Термін пологів вже трішки підсунувся з 9 серпня на 5 серпня:)

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Мені стало цікаво, чому моє малятко гикає і знайшла точну відповідь про себе:"Кажуть також, що гикавка виникає в тому випадку, коли малюк випадково ковтнув більше звичайного навколоплідних вод. І часом винна в цьому мама-ласунка. З'їла солоденького, а маляті такий смак теж подобається, от і наковтався, а потім довелося виштовхати гикавкою все зайве.":girl_haha: А мама солодкоїжка ще та:girl_yes2:

• Смішно Смішно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Останні три місяці вагітності була на дієті строгій, а гикали щодня по кілька разів. ;)

• Смішно Смішно x 1
  10. Anna bonita

Anna bonita New Member

Ми на 37 тижні..... ходили на узд все добре але сказали шо в дитинки порушення кровоплину в аорті 1 б ступеню .....може у когось таке було ? Через що це буває?

11. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Прийшли мені сьогодні книжки - Вчимось народжувати і Вчимось годувати грудьми - буду готуватись:)

• Подобається Подобається x 11
  12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

то ми з Вами +/-в один період можемо народити :), ще й @Sandoryk до компанії.

• Подобається Подобається x 3
  13. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

І про догляд за дитинкою щось почитайте, мені якраз того бракувало. Бо про народжувати там акушерка допоможе, про годування основне читнути, як дитинка груди має брати і т.п. якщо буде добре смоктати, то там, впринципі, теж головне не забувати груди міняти. Ну і знати, що у перші три дні молока ще нема і це нормально. Це щоб на пляшечку не розвели. А от що робити з дитиною коли ти іі приніс додому то вже проблема. Стоіш, дивишся, не знаєш з якого боку підійти, мені дуже саме цих знань бракувало. Добре що у сестри малий всього на вісім міс старший за мого, то вона мене консультувала, а то б я не знаю що робила б.

• Інформативно Інформативно x 1
  14. Oddly

Oddly Well-Known Member

У нас так було, імовірно - через обмотування пуповиною дитини, перетискалося щось. Імовірно - через загусту кров у мене. Або ж просто тому що так..
    Головне слідкувати за станом. Мені призначали аспартат

15. Anna bonita

Anna bonita New Member

У мене теж малюк має обмотану шию пуповиною .....мені призначили кардонат та курантил..... надіюсь що все буде добре з малюком....

16. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

@Anna bonita, буде! Ми також таке мали+ ручку замотав. Ще та човпля!

17. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Щось в мене мандраж починається коли думаю що то вже скоро. В п"ятницю ідем на узд, надіюсь що малятко не заховається і лікар ще раз підтвердить стать, тоді вже почну потрохи скупляти/пакувати сумки.
    Вирішила червень ще попрацювати, робота з дому, тепер рахую дні до кінця місяця:girl_in_dreams:.

18. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

які то дивні, але чудесні відчуття:girl_in_love:, коли одне мале нямкає цицю, а інше в той час товчеться в животику:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    насолоджуюся:girl_tender:

• мімімі мімімі x 8
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Miss Sixty

То в мене мандраж, як подумаю, що то вже СКОРО!

• Подобається Подобається x 5
  20. Женічка

Женічка Well-Known Member

Оооо, у мене ці відчуття вже білу гарячку викликають :)
    Ау, старожили, ви вже всі з темки виписались? Я ще тут :)

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  21. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я за Вами слідкую ))), бо ж Ви десь писали, що 4 червня - то Ваша дата. То з дня на день заглядаю, чи нема вітань у відповідній гілці.

Статус теми:
Закрита.