Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

та ніби нормально. Я дуже щось перелякалась, аж мене руки трусились. Тішить, що лише права частина попи болить, але синяк там завтра добрячий буде, бо вже сьогодні гулю намацую :girl_crazy:. Дуже надіюсь, що все буде добре, бо так не хочеться завтра пів міста пиляти до лікаря((( Пішла б в ЖК, а там наша дільнича у відпуску(((
    Рухи чую, живіт вже не тверде, чайку з меліси випила для заспокоєння та й лежу (муж свариться, щоб навіть не вставала). Не знаю чи но-шпу вартує пити чи ні, але поки крім попи ніц не турбує, то утримаюсь.
    Ех... не мала баба клопоту...:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  3. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ну от і чудово. Все буде добре. Полежати теж зайвим не буде. Чоловіка треба слухати :))

Надіслано від мого D5503, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Freedom UK

Freedom UK Well-Known Member

Rona, я напевно вас на тиждень випереджаю по термінах. Яка ваша пдп? Десь на 17.12?
    У мене таке ж казали на 36му: і вага, і обвиття. Трохи спочатку було тривожно, але я згадала, що з першою дитиною уздист не побачив за тиждень до пологів обвиття, а вже на самих пологах виявилось подвійне. Так що чекаю пологів, в абсолютному спокої)

5. Rona

Rona Мама-йожик

• Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Ми вже в ПБ. Перейми регулярні (30-40 сек.) що 2-3 хв., відкриття правда маленьке, 2-3 см.
    Якогось милого оформили мене в патологію. Вільних місць немає, то передихую перейми на ліжку в коридорі. Чоловік в машині під пологовим чекає, а я не знаю що відбувається і що робити...

• Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  7. Freedom UK

А в якому Ви пологовому? Лікарі взагалі не пояснювали чому направили в патологію?

8. aknytsU

aknytsU волошкова...)

На Джамбула. Лікар мене оглянув, вийшов, сказав чоловіку, що мене в патологію і все. Більше я його не бачила.

9. solana rok

solana rok Well-Known Member

Таки встигли до четверга) Тримайтеся там. Головне, щоб дали палату після пологів

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

10. Freedom UK

Мене так дезорієнтовує ось це лікарське: щось сказати і зникнути в нутрощах лікарні...А ти собі думай що-до-чого і скрючуйся з тими переймами..
    З першими пологами я взагалі після оформлення 2 години лежала в коридорі пологового патологічного відділення, на дивані. А навпроти була ще одна вагітна з переймами на іншому дивані :). Просто місць не було, чекали, коли звільняться родові палати

11. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Копніть його за таке потім.
    А зараз просто заспокойтеся, як можете лежати - полежіть на боці, як ні - ходіть. Воно може бути ще довго, ну і якщо ви тут пишете, то ще легкі перейми. Може пологові зали всі зайняті, тому в патологію відправив.

12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Якщо регулярні перейми з інтервалом 2-3хв то ще легкі, коли ж тоді наступають сильні?
    @aknytsU а болить сильно? І чи то ви в чергового лікаря чи в свого домовленого?

13. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ходити, нагулювати відкриття(звісно, якщо є сили).
    ще трошки лишилося, тримайся! скоро ляля буде у вас на ручках:girl_in_love:

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

1) Ви - в ПБ, та ще і з переймами вже чудово: не доведеться тижнями вилежуватись в очікуванні пологів і слуханні страшилок.
    2) в патологію з легкими переймами - куди краще, ніж "системку" і в родзал
    3) старайтесь відпочивати. І заспокоїтись. Займайтесь своєю важливою справою

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Коли нема можливості писати на форумі:) На останніх сантиметрах розкриття жінка впадає в своєрідний "транс", щоб зберегти сили, тоді між переймами хочеться відпочити і не відволікатися. А зараз то ще латентна фаза.
    Про біль взагалі все дуже індивідуально і мало про що говорить.
    Треба розслабитися і помаленько народжувати. Тримаємо кулачки:)

16. galinkara

galinkara Well-Known Member

дівчата я вже також в пб. Лікарка дивилася відкриття 2 пальці. Завтра хоче стимулювати.може до завтра почнуться регулярні перейми?

17. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Залишається надіятись, бо уникнути стимуляці, будучи вже в ПБ, мабуть непросто. А Ви в якому ПБ?

18. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

у нас тут бебі бум:girl_in_love::girl_claping: Тримайтесь дівоньки ;)

• мімімі мімімі x 1
  19. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

Може я до вас сьогодні приєднаюсь))))
    Дівчата, якщо ниє поперек і живіт твердне з інтервалом 3хв. І вибачте за подробиці, тисне так ніби хочу в туалет, але я точно не хочу..Це вони?

20. Rona

Rona Мама-йожик

Тепер сміло мож приходити в ПБ і питати чи є хто з ДП? Який нік?:girl_haha:

• Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  21. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Ситуація якась дивна.
    Перейми мої пропали, раз на 15-20 хв. відчуваю легесеньку. Це, я так розумію, через укол Магнезії. Лікар пояснив, що потрібно вколоти, бо "відкриття не збільшується і є ризик травмувати дитину під час пологів". Я щось в ступорі. Не так уявляла початок, зовсім не так.
    Якби знала, була б вдома. Ми й поїхали в ПБ вже коли інтервал був 1,5-2 хв., тривалість 30-40 сек. Приїхали, інтервал став 2-3 хв., тривалість та сама. Але розпочалось все в четвертій ранку з перейм 20-30 сек., інтервалом 5-7 хв., потім поступово зменшувався до 3-4 хв. і до 1,5-2 хв.
    Перші 4 годин боліло "нормально", потім дві години боліло набагато сильніше, а тепер досить легенько.

Статус теми:
Закрита.