Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. solana rok

solana rok Well-Known Member

Не знаю, де то поплакатися, але я в шоці, що 60 % жінок, які лежать зі мною, просяться на викликання пологів з 37 тижнів. То якась нова мода? І чому всі сидять на но-шпі як на воді? Я якось по-іншому, то все уявляла - жінки, які боряться за право природніх пологів, які не просять, без причин, знеболюючі і т.п, а виходить геть не так( Фастфудівський підхід заразив і таке божественне дійство(

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

нєа, то не нова мода, то лікарняна мода)))) я про це писала вже в якісь темі тут. 7 років тому я така сама ідіотка була. І наробила собі купу біди, бо понаслуховувалась всякого маразму перед пологами. І мені так шкода, що я ще тоді не знала про посиденьки.
    Я скажу чесно, що якби на ДП, я б така сама ід... була б і другий раз, але мені повезло що я була тут і мала бажання шукати інформацію про нормальні пологи, а не той ужас який я мала. І тепер маю чітко з чим порівняти на власному досвіді. І коли мені кажуть, що я така вумна бо вже двох родила, то відповідаю, що я просто тепер маю трішки більше інформації якою можу поділитись.
    Так що Ви там не прислухайтесь ні до яких порад, бо нарадять....
    Роксолана, і якщо це 60% жінок, то це прогрес, бо як я лежала місяць в меді, то лише одна дівчинка просила її не рухати під час родів, а за місяць ого го скільки пройшло дівчат навіть через мою палату.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  4. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Дівчатка, ми вже народились!!! Дуже дякую всім за поради і підтримку. Деталі згодом )))

• Подобається Подобається x 28
    • Зе бест! Зе бест! x 10
    • мімімі мімімі x 1
  5. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Доброго дня. З вами постійна рубрика "Ваш панікер". :girl_impossible:
    Дорога редакціє, таке питання. У вас бувало таке, що зменшувався живіт. Почався 15 тиждень, і він зараз менший, ніж два тижні тому. З одного боку списую на те, що перестало дути. Але щось трохи туйво. Купила два тижні назад вагітні штани, були нормальні, тепер спадають.
    І щоб двічі не бігати, з якого терміну лікар може чути серцебиття за допомогою тієї трубочки (не знаю, як вона правильно називається).

• Подобається Подобається x 1
  6. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

у мене часто таке при цій вагітності))) Мене теж як піддувало, то більший живіт був. Тепер у мене апетит не стабільний, то взагалі немає, то шалений і теж живіт то туди, то сюди. А ще думаю, не знаю як на вашому терміні, а на моєму залежить яке положення і де займає малятко))))

7. galinkara

galinkara Well-Known Member

дівчата сьогодні починається 42 тиждень. Себе заспокоюю що родять і на 43 , але все одно страшно. Лікарка сьогодні дзвонила, але я не брала трубку. Вона ще в пт пропонувала щось зробити щоб не чекати до 42 тижня.

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

на такому терміні він міг взагалі "зникати".
    В першу вагітність був стабільний, але зумовлювала його зайвувата вага.
    з 2 сином і з донею в 15 тижнів вранці живіт міг взагалі западати до хребта,
    і на пізніших термінах (20-25 тижнів) розміри коливались.

9. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

то лиш починається. вже зовсім скоро. насолоджуйтеся останніми днями з пузиком:girl_in_love:
    лікарку "в сад".

10. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Запросто таке можливо. Здуття дуже відчутне на перших тижнях - жиіт ніби великий, але то ще не "вагітний" пузик.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Rona

Rona Мама-йожик

Тренувальні перейми почастішали, аж страшно буває, довго заснути не можу...
    Хоть би наші дівчата, що на днях народили, написали кілька слів: як воно, шо воно... @synuchechka @Virchuk вам точно не до нас, ну хоть чуть-чуть! Змилуйтесь :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Дівчатка, я маючи завжди нормальну фізичну форму, на свому терміні, трохи розклеялась: важко спати, все терпне, крутить, важко зігнутись, така м'язева слабкість- розлінилась одним словом :) До чого веду, вирішила зайнятись гімнастикою для вагітних, без фанатизму, але все ж, щоб відновити силу перед пологами, підготуватись правильно. Шукаю компаньйоночку, дві- три, для індивідуальних занять, в хороших тренерів, в хорошому залі. Бо мені самій трохи дорого виходить самій ходити, а якби нас було хоча б двоє, то було б вже веселіше. Час можна індивідуально підібрати. Якщо хтось зацікавиться- все розкажу в пп :)

13. truskaffka

І в мене твердіє частіше... Але оскільки регулярності не помічаю, то не панікую. Хоча відчуття не болючі, але малоприємні, якщо чесно - стоїть все "горою". Ообливо вночі буває дискомфортно - коли треба перевернутись...я вже не розумію, чи то пуз так тягне, чи то тренувальні, чи що робиться.

14. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

Дівчата, підкажіть у вас буває така біль в низу живота, що аж на ногу не можу стати? А як посиджу, то встаю ще гірше ніж бабуся... ходжу як качка...
    Може то дитинка вже в шляхи опустилася? Напишіть щось

15. Zolotko

Zolotko Well-Known Member

В мене 33й тиждень, і тренувальні теж трохи лякають. якось так різко тягне, і різко відпускає. раніше тільки ввечері, а сьогодні вже і протягом дня. брр

16. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Були ми в лікаря. І якась журбинка з того всього. Дивився мене, казав, що там все ще глухо-глухо. Якщо нічого не розпочнеться до четверга, то в 10:00 бути з речима в ПБ :girl_sad: Аргументує тим, що дитя велике а я ніфіга не готова. Блін, як я не хочу лягати :girl_cray: Розплакалась, розклеїлась і взагалі... :girl_cray:

17. Rona

Rona Мама-йожик

@aknytsU ну ви поняли чо я не домовляюсь з лікарем, та? Може включіть блондинку, прийдіть без речей, хай подивиться, послухає малечу і просіться додому, ну не закриє ж Вас насильно в палаті

• Подобається Подобається x 5
  18. padesnig

padesnig Well-Known Member

Доплером чують серцебиття з десь з 12 тижня, або навіть раніше. Правда це не зовсім трубочка :)

Останнє редагування: 16 Листопад 2015
  19. VesnaKrasna

VesnaKrasna Well-Known Member

А в когось було таке відчуття ніби бульки в животі лопають? )

20. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Мені ту трубочку перший раз тільки місяць тому прикладали, тобто на 25 тижні.

21. truskaffka

Наскільки я десь чула, доплер не радять на ранніх термінах - чи то малось на увазі до 12 тижня? Ну у всякому разі доплер так рано, як правило, ніхто не робить. Моя лікарка мала узд-трубочку таку...типу як кулькова ручка, від УЗД-апарату відходила, то нею пару раз "слухала", ну а потім вже трубкою. Але то якось вже значно пізніше....вроді що як мінімум після 20-го.
    --- дописи об"єднано, 16 Листопад 2015 ---
    Крутіше! В мене часом чути звук звідтам - ніби нігтем об ніготь тріснути! Я вже навіть знайшла в НЕТі, що є купа версій між жінками щодо походження такого звуку...але лікарі не визнають того феномену :) А я реально ЧУЛА при чому ще і одночасно під пальцями там щось штрикало. Двічі 100% і ще двічі то може й здалось вже пізніше :).

Останнє редагування: 16 Листопад 2015
    • Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.