Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Well-Known Member

Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.

• Подобається Подобається x 8
  2. solana rok

solana rok Well-Known Member

Хтось щось писав тут за Мудру О.В? Ато я не можу знайти нічого Тапаталком

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

3. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Нічого він не має підписувати. Придумують 100 причин зробити себе мудрими, а когось дурним :facepalm:Тай мене дивує відношення лікарів до вагітних. Таке враження що їм дитина перетискає мозок, а не сечовий :) Нема права щось запитати про свій стан. Відповідь типова: все буде добре, тобі треба бути спокійною, ти лежиш в закладі з ІІІ рівнем акридитації :dash1:

• Подобається Подобається x 4
  4. padesnig

padesnig Well-Known Member

:) ага, і свекруха. Свекруха завжди краще знає :)

• Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  5. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  6. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Але я насміялась :girl_haha: Файна розрядка.
    В мене ідентично. Але до лікаря, якщо не народжу швидше, йду в понеділок. То напевне він буде дивитись мене на кріслі, так? Чи як ще можна визначити розміри відкриття ШМ?
    @synuchechka Мечнікова закривають на мийку? Чи я щось пропустила...
    Боюсь навіть уявити, який аншлагище буде на Джамбула...

7. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Дівчата, топ з переліком тем всім видно? тема про пологові поруч!!!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, ви скуповуєте одьожки з зовнішніми швами?
    Чомусь імпортні речі для немовлят мають шви всередині як звично. Вже передивилась пару сайтів. Бачила тільки в Антошці наразі бодіки і чоловічки зі швами назовні, але знов - ціни...

9. Rona

Rona Мама-йожик

@tsiuma знайшла в Обнові один бодік з пласким швом, Next, але через голову. Купила 3 бодіка з зовнішнімі швами і застібками спереду на початок, а далі час покаже, буде видно як буде зручно

10. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

А коли взагалі треба починати скуповуватися? В мене 22 тижні буде, я ще ніц не маю і навіть поки слабо уявляю чого і скільки треба.
    Щось в 12 тижнів побачила цікаве оголошення і заїкнулася чоловіку про возика, а він спитав, чи не треба костюмчика в школу.)))

• Смішно Смішно x 6
    • Подобається Подобається x 1
  11. Rona

Rona Мама-йожик

@Bulavka ну поближче до часу "Ч" напевно, я після 32 тижня почала, і то б ще чекала, але чоловік "гречку сипе", що то пакети ще не спаковані,

12. solana rok

solana rok Well-Known Member

Я сама вшоці від того( От і шию тепер із зовнішнім

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

13. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

абсолютно ні. маю і з зовнішніми і з внутрішніми. різниці не бачу. воно ж все м*якеньке і не грубе. а українські бодіки\чоловічки ще й широкі як ті парашути, то точно не натирають ніде.
    нам найкраще підходять чоловічки від Next і George, бо ми манюні(50см). але в "парашутах" вітчизняних також ок.

14. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

То, мабуть, така фішка лише є особливістю пострадянського простору - ні разу не бачила імпортних лашок з зовнішніми швами :pardon:. Дійсно, головне що

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Chrystal

Chrystal Well-Known Member

Ми з зовнішніми швами мали лише натільні сорочки(розпашонки). Решта одягу з нормальними швами. Дуже рідко зустрічала одяг з зовн.швами,хіба український невідомого походження. Зовнішні шви потрібні щоб одяг не натирав дуже ніжну шкіру немовляти,особливо в області складок,під пашками,шийка,а знизу ітак надівається памперс. Купила недавно одяг Некст для новонароджених,то він мені ну нереально сподобався(класні моделі,якість,ну і ціна вийшла не дуже вже висока).

16. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

і я б так робила. Толку особливого тепер з домовленістю немає. А так приїдете на чергового, то і прав більше покачати можете, бо ніц йому не винні і ніякого перед ним сумління і незручностей, бо спеціально через Вас їхав.... І сама спокійно дома побудете без дьоргання, що Вас хтось може підганяти.
    А за Данкова знаю, що в такі випадки не бавиться, бо часу не має. І на останніх днях не домовляється, хіба ну дууууже знайомі дуууже попросили.

Останнє редагування: 13 Листопад 2015
  17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

От і я про то. Це і наштовхнуло на думку, що може не так це і потрібно.

Я почала всім цікавитись і придивлятись тільки, ще не наважуюсь нічого купити. Але я дуже довго то все вибираю, тому даю собі трохи фору, щоб не в останній момент потім.
    Ваш чоловік вже не вперше тішить нас перлами :)

18. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Мене щось почали підзамахувати постійні питання, а що ми будемо робити з котами, як народиться дитина. Ну от чьо ми маємо з ними щось робити? Стерильні умови створювати? Цікаво, тих, в кого собаки, теж замахують тим питанням. Чи кота можна виставити з хати, а собаку нє?

Sent from my MI PAD using Tapatalk

19. Chrystal

Chrystal Well-Known Member

То вже по ситуації,хтось купляє після того як дізнається стать дитинки,хтось скуповується поступово(по мірі фінансів),дехто купує все в останні тижні вагітності. Я купляю все потрохи,поступово. Мені так краще,бо потім купити всьо на купу,ще й роди...то трохи напряжно фінансово. Коляску ми купили десь на 18 тижні,бо підійшла ціна і був спонсор.

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

@Virchuk Ви ще тут? Чи вже бавите лялюсика?

А я цього разу як ніколи страдаю шопоголізмом маленьких лашок. Б"ю себе по руках, бо ж не знаю кого чекаємо)))) Але від замовлення новеньких багаторазових памперсів і біленького теплющого чоловічка на вулицю мене ніхто не втримав :girl_haha: Про біленькі мацюпусінькі бодіки і чоловічки мовчу))) Так мене на суконочки малюпусінькі тягне. Чоловік сміється, що я вже меншому малому, поки вагітна була нав"язала суконочок, які досі лежать :girl_blum: Він просто не знає, що у мене ще коробка з дівчачими лашками стоїть захована ще з другої вагітності:girl_haha:

• Подобається Подобається x 9
    • Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  21. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

В нас бабця чоловікова до цих пір гризе мене за кота, це не зважаючи на те, що дитині вже 2,4 роки. Приїде в гості раз в 2-3 тижні і все їй то муляє... Час від часу пропонує мені віддати його своїй хорошій знайомій, що має купу котів:) Так, що бажаю вам тримати ситуацію в своїх руках та набиратись терпіння!!!

Статус теми:
Закрита.