Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. preciosa

preciosa Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (11)

А мені так цікаво чи щось покаже узд в п'ятницю:) чекаю з нетерпінням:)

2. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Мені теж назначили в ЖК УЗД, але на наступний тиждень.

3. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Я думаю, що кожна мама відчуває хто там в животику, принаймні з першим я вгадала, бо не знали до самих пологів. Цього разу хочу знати, але до планового УЗД ще місяць- казала Прокопчук раніше 18 тижня не приходити, щоб часто не робити. Але я все одно часто про дитинку говорю ''він'', ''мацьопик''. Побачим чи вгадаю:)

4. svoybox

svoybox Well-Known Member

Може дурне питання, але як ви щось взагалі розбираєте на тих фото з УЗД? я от нічого не розумію. І чим більше в неті читаю, тим більше нервуюсь, що така глупа і не можу розглянути свою дитинку. В темці про УЗД дівчата пишуть, яка в них ляля гарна, описують все, а мені лікарка тицьнула мишкою в екрані на носик і аж тоді я побачила виступ маленький. Для мене того екрану для мами могло б взагалі не бути, бо я бачила тільки щось сіре. Спочатку думала, що просто не роздивилась, але ж другий і третій раз те саме і з фото та ж історія.

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

може такий апарат УЗД? Я вже зараз то мало що розбираю на узд, бо дитина вже велика, а на початку то було класно все видно, хоч придатків я таки би не розрізнила, ну але лікар і не показував спеціально мені, я йому повірила.

6. svoybox

svoybox Well-Known Member

3 УЗД - 3 різні лікаря - 3 різні апарати

7. Марта2

Марта2 Well-Known Member

:) ну на фото ніц толком я не розібрала, але на відео в мене багато чого видно. Звичайно того сечового міхура чи діафрагми я сама розгледіти не могла, але отой бугорок я таки бачила )))

8. kristina

kristina Well-Known Member

А в мене в 12 тижнів така класна фотка вийшла, личко і тіло суперо видно. І в 19 маємо 2 фоточки теж гарно видно дитинку. Прокопчук певно дивиться в який момент робити фото щоб ракурс для мами був зрозумілий. Та і монітор унеї великий на стіні висить що дуже зручно і по розмірам він великий. Вона нам в 12 тижнів сказала здогадки відносно статі, а в 19 підтвердила.

9. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Мені каже : "Бачите - очко!", а на мене якась чорна пляма - глип! Ггг:)

---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:59 ----------

Та де там кожна :) мені з малим тричі казали, що хлопчик, Прокопчук на останньому ще так "Ого, який пісюн!" :), а я все одно лашки жовті, білі і зелені накупляла, все сподівалася, що помилилися:)

10. Natalia

Natalia Well-Known Member

Була я вчора на узд. Плацента за два тижні піднялася з 5 см до 12 см!!! :girl_claping: Виявляється і таке диво буває. Тепер нижній край далеко від рубця і надії на пп стають більшими...

11. Charmel

Charmel Well-Known Member

У мене теж з плацентою все ок, піднялася) в принципі я навіть і не сумнівалася, що все буде добре.
    А завтра вже іду на узд третього триместру, 32й тиждень)
    Правда трохи зла, бо мала робити узд з доплером, а зі всіх спеціалістів клініки Інтерсоно лише одна лікар робить доплер, але її нема, буде аж після 20( а я так довго чекати не можу...та й не хочу.

12. preciosa

Ми сьогодні були на узд:) Так гарно бачили нашу лялю:) Так дитя активно рухалось, перебирало ручками, ніжками... Про стать лікар казати не хотів, бо точно не було помітно, хоча між ніжками виднівся горбочок, але то і в дівчаток він є... Почула, як б'ється серденько. Всі параметри в нормі. Лише побачив гіпертонус у місці плацентації, потовщення стінки. Хоріон по задній стінці у мене, яка сама по собі є товстішою, тому я дуже не переймаюсь. Тим більше я 1.5 год чекала під кабінетом, потім в кабінеті мені стало холодно, трохи дрижала, не то від холоду, не то від хвилюваннч-захвату:) Лікар сказав, що я низ живота відчуваю, трохи може тягне, але нічого подібного не було.
    Так що ми з татком ближче познайомились з нашим дитятком:) Відчуття не передати:)

---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ----------

Тільки от внутрішні органи в протоколі не записані. Лікар на них не дивився, а в неті пише і кума казала, що їй дивились на органи. Хоча на 20 тижні там вже більше все помітно... Як вам дивились?

13. бетменша

бетменша Well-Known Member

дивились тільки комірцевий простір, чи візуалізується носова кісточка і БПР плоду

14. preciosa

Мені також це все дивились, лише за носову кісточку конкретно не говорили, але носик я бачила:)

15. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Мені показала багато внутрішніх органів, нирки, шлунок, серце, сечовий і мозок в формі метелика))) Поміряла розмір стопи, комірцевий простір, ще щось міряла в шийних позвонках, порахувала пальчики на ручках )))
    Я так чекаю вже наступного тижня, так хочу ще раз побачитись з малечею :) Хочу фотосесію і відео знову

16. preciosa

Чому мені тоді не дивитись органи... я якось під час узд не зауважила того... забула. Поставив термін 11тижнів і 4 дні +- 5 днів.

17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

В мому теж про органи нічого не написано.

18. preciosa

І сказав, що відео не записує, бо йому не дозволив той хто обслуговував апарат...

---------- Додано в 17:33 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ----------

Марта, то тобі просто показали органи?

---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:33 ----------

Але ми мали камеру, тому зняли все, трошки, але видно.

19. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я як першого разу робила у нас в місті УЗД, то лікарка теж якось так подивилась мене, як на конвеєрі, тиц, пердиц... Мені то дуже не сподобалось, весь огляд заняв 2 хв, я навіть толком нічого не зрозуміла. Чоловік теж в шоці був, це при тому що кабінет приватний... Потім завіз мене в Стрий, де вже так гарно і докладно мені все розказали. Але перше УЗД було в 11т. а наступне в 13.

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ----------

Показала і розказала що, де і як

20. Deidra

Deidra Well-Known Member

Вам ще нема 12 тижнів? На такому ранньому терміні хіба їх детально розглядають? І чи взагалі то можливо? У мене лиш після 20ого тижня вже то все дивилися-розписували.

Статус теми:
Закрита.