Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (11)

хоч зараз вона в мене в нормі :), на 34ому була 1.5, значить я добре вилежала, тепер вже починаю бути більш активною. Я ще тоді думала собі, що от переживаю, щоб не було завчасно, бо лікар таки налякав, а потім ще так вийде, що буду чекати довго :). В мене пише польською ujscie zewn.drozne na opuszke palca, kanal zamkniety. Толково перекласти то я не можу , щось типу зовнішній вхід, чи що пропускає пучок пальця, канал закритий. Я так розумію, що вже трішечки якби привідкрита, ну зовсім чучуть :girl_crazy:
    дитина може лежати так, що спинка буде з одного боку, а ніжки з іншого, при тому голівка внизу. В мене так цілий час і ноги я частіше чую збоку, так випячує часом, під ребра рідше значно

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в нас то називають "пропускає кінчик пальця". Тобто шийка закрита, але її зовнішній зів уже пом якшений

3. Vittoriya

Мої мама і сестра страшні панікьори. Я вже не можу до них спокійно подзвонити просто так. Так , ніби то їм родити, на кожен мій дзвінок в них одразу реакція, що я вже в пологовий їду.... Ну і що мені з тим робити?? Пояснюю , що я так ще можу довго ходити, то як тепер, не дзвонити, аби не викликати емоцій? Нині вже сказала, що взагалі то я не збираюся дзвонити , коли прийде час, а просто надішлю смс. Мама це зрозуміла так, ніби я збираюся написати вже про сам факт опісля і я вислухала цілу тираду про те, як вони за мене переживають і хочуть думками бути зі мною.. Йой, як той час очікування пережити? :girl_flag_of_truce:
    А вчора так само тато дзвонив, а я не чула, то він вже чоловіку видзвонював, бо так само вже думав , що я рожаю. Нє, ну з тою родиною нема спокою... А якщо припустити, що взагалі то я ще реально можу чекати і чекати, то я здурію :girl_cray::girl_cray:

4. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

ооо, як згадаю...у нас теж з тижня 37, всі тарабанили як дурні, перше було приємно ,що всі родичі та друзі хвилюються ,потім це все дратувало, а особливо питання " Ну що там? Коли вже?" Смішні такі ,а далі то вже виходило за всі межі ,і я казала мені не дзвонити і не злити, то почали всі тероризувати чоловіка, і так тривало 3 тижні, день в день по 5-7 дзвінків.

5. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата, а де можна подивитися на майки для годування, не топи, а саме майки. Бо я в неті познаходила, але там діапазон цін 400-650 грн. Є десь по притомних цінах? Чи то так коштує? І яка ціна на топи, може хто знає?

6. Clementina

Clementina Well-Known Member

А я начиталася під час вагітності, що дівчат дуже дратують ті питання і майже нікого з вагітних не минають, тому готувалася спокійно на таке реагувати, а не прийшлося. :) Було : "Як народила? Коли? Чому не подзвонила? :girl_crazy:"
    P.S Народила в 38 тижнів.

---------- Додано в 13:47 ---------- Попередній допис був написаний в 13:40 ----------

Ось тут є по 160, а на кідстафі можна за 75 грн знайти

7. Vittoriya

У мене останні кілька днів як маля активно рухається так в промежині стріляє, коле , так ніби мені туди голку пхають.. А ще в ногу віддає часом і в пах, тільки чогось лиш з правого боку, така різка коротка біль, йой.. Приємності останніх тижнів? :) І може хто знає, живіт обов'язково має опускатися, чи якщо в мене вже дитина низенько дуже, то живіт може не змінити положення? Бо я щось змін не бачу, печія пече, легше не стає, може ще все попереду?

8. kristina

kristina Well-Known Member

Рідні хвилюються то нормально, хоч розумі що дратує коли вже сама чекаєш- недочекаєшся. Але як я вже хочу того часу, того 37- 38 тижня. Думала то спершу буде страшно, а потім буду чути рухи і буду спокійна. І всерівно якось так хвилями, то є спокій то немає. Так того березня чекаю.
    Читаю книжки свічадо і темки про новонароджених.
    Маю питання: якщо я п'ю кардіомагніл віднедавна і маю здавати кров з пальця і сечу то напевно буде не коректний результат. Чи не пити сьогодні на ніч. Чи навпаки пити і подивись на рівень тромбоцитів. Пити почала пару днів тому а мій лікар з жк ще не вкурсі я не встигли її перепитати.

9. Vittoriya

я так думаю, що то спокою тепер ніколи не буде :D, я це усвідомила на самому початку вагітності. При вагітності одні переживання, потім інші і так вже буде, бо то є така доля мами :)

10. svoybox

svoybox Well-Known Member

Ніби про мене написали. Тільки мені ще й почав живіт терпнути під грудьми, а дитинка так товчеться, таке враження, що дорогу собі прокладає
    П.с. термін 37+6 днів

11. бетменша

бетменша Well-Known Member

Залежить, напевно, з якою метою п"єте. Я теж п"ю, строго кожен день і перед аналізами теж. До речі, він не мав би вплинути на кількість тромбоцитів. Наскільки я правильно зрозуміла, він впливає на агрегацію тромбоцитів, знижуючи її

12. kristina

kristina Well-Known Member

Та я розумію що переживання будуть, але етап інший пологи , і то щастя новонароджене. Стільки всього нового. Так мені довго чую будуть тянутись ті 4 місяці. Тому вас читаю дівчата хто вже на фініші, так добре, скоріше б час минув і нам назвонювала родина:)

П'ю кардіомагніл, бо маємо в коагулограмі деякі відхилення від норми.

13. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Вітторіє, живіт не обов'язково опускається. Тим більше, що він у Вас низько. В мене живіт всю вагітність був низько, лікарка з ЖК просила поберегтись, багато не ходити, щоб хоча б до 37 тижнів доносити. Народила на 41-му :)

14. Vittoriya

та нє, власне , що не низько . Такий як був, а він не був низько, але в лікаря була в четвер, то сказав, що ляля вже дуже низько голівку вмостила. Власне тому й цікаво, чи то вже не чекати отого опущення живота, про яке пишуть, якщо вже дитина вмостилась там.

15. Ольоля

Ольоля Мамуся Дарусі)

Як я вас розумію з тими переживаннями. От так вся вагітність пройшла як на голках, спочатку до 12 тижня , на якому сталась ЗВ, а потім то рухи на 22 почались лиш відчуватись, то мало рухів чую.... і т.д. Так я і невстигла насолодитись тими копнячками сповна. І досі не можу повірити що це не сон і все вдалось - я МАМА, і доця моя народилась, вона здорова і посміхається мені.Так що Ви не хвилюйтесь - все буде добре, просто повірте в це. Незчуєтесь як будете тримати своє кохане малятко на руках. Час так швидко біжить!
    А відносно кардіомагнілу- я пила аспірин-кардіо (це теж саме) всю вагітність до останнього дня через вовчаковий, так лікарі призначили і ніяких застережень для здачі аналізів не давали і не казали відміняти. Але ,звичайно, варто перепитати.

16. Dominika

Dominika Well-Known Member

А в мене зараз останній тиждень каруселі з тиском. Минулого тижня наміряли мені в ЖК 140х100, при моєму робочому 120х80. Хотіли викликати швидку, але приїхав чоловік, то відпустили. Виписали Допегіт двічі на день і настоянки глоду та пустирника та міряти тиск двічі на день в дом. умовах. Самопочуття маю чудове. Тиждень пю все виписане, але з того всього тепер дістала нервову фішку, як тільки бачу тискомір(вдома чи в ЖК) - все, тиск і пульс скаче до хмар. Тільки з третього-четвертого заміру тиск опускається до розумної межі. Хоча до мого рідного 120х80 опускається рідко, тримається в районі 135х95, 140х90. Була в четвер в Корінця на УЗД, все добре, трохи з ним поконсультувалась щодо тиску... Казав, що незначне підвищення на пізніх термінах є нормою. Але мене оті скачки тиску дуже напрягають. Постійно думаю, прислухаюсь - є він чи немає, високий чи який...Знаю, що високий тиск то не є добре. Але добре, що хоч набряків ніяких немаю і КТГ сьогоднішнє також добре...Але як мені повернутись до мого звичного тиску?((((Поняття немаю...

17. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

А ми ходили сьогодні до своєї Г, бо щось погано рухи чую, направили нас на КТГ, а малий якраз рішив повоювати в животику, потім ще раз на УЗД щоб переконатись що все добре....все добре, сказала роджу до 19, шийка матки ще закрита, але на всяк випадок виписала мені Курантил і Кардонат на 5 днів...а там будем бачити))

18. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Сьогодні гуляла по дитячих магазинах. Сама не знаю нащо, але я купила три чоловічки синього, голубого і сірого кольорів і рожеву шапочку, то так на "авось" та шапочка була))) То буде прікол як там не хлопчик :)

19. preciosa

preciosa Well-Known Member

А на узд тобі як сказали, що хлопчик? Чи ще не точно?

20. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Мені взагалі нічого не казали ще, але я маю відео з останнього УЗД, і там "побачила" собі хлопчика))) Начиталась в неті про той бугорок і кут нахилу, от і придумала собі. Але маю чуйку що не помилилась :)

Статус теми:
Закрита.