Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. sanches

sanches Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (11)

Я на початку вагітності дуже-дуже мерзла, хоча не мерзлюк (на роботі до того в футболці сиділа, а почала в кофті мерзнути). Аналізи були хороші. Потім пройшло.

2. Марта2

Марта2 Well-Known Member

я така була змерзлючка при першій вагітності, в дома ходила в колготах і штанах. Від того завжди хотілось спати і лінь ужасна на протязі всієї вагітності...

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

якщо ви "знайомі" з вегето-судинною дистонією, то холодно може бути і при скачках внутрішньочерепного тиску ( при цьому артеріальний може бути в нормі)- так нервова система реагує. Ну при зниженому артеріальному тиску теж можна відчувати холод

4. Oddly

Oddly Well-Known Member

Офіційно прописуюся в цій гілці. Знову.

Дівчата, у кого двійня, - а коли вам її побачили? Вже можна чітко на 7-8 тижні бачити?

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

я думаю, що можна, там же ж серцебиття на такому терміні неозброєним оком видно.
    два серцебиття помітили б.

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

мені в 6 тижнів серцебиття включали і на моніторі було чітко видно, як то маленьке сердечко миготить

7. Bilenka

Bilenka Member

На 7 тижні вже чітко побачили двійню, взагалі казали, що 2 плідних яйця можна побачити з 5 тижня.

8. Deidra

Deidra Well-Known Member

Мені цього разу на 9ому теж казали, що ніби гематома, але може бути і просто незайнятий ще простір. На 13ому вже нічого такого не бачили.

В мене таке враження, що синочок почав товктися в рази інтенсивніше останні півтора-два дні. І не лише товктися, а і давити вниз. Поки ходжу з поясом, а вночі як встаю, то хочеться живіть руками притримувати знизу. На вазі ніби зміни не помітні за останній тиждень-півтора (навпаки, скоріше втрачаю, ніж набираю). Може, то він знову якось повернувся так, що мені краще відчуваються всі його рухи? Ну а крім того росте ж, напевно :)

9. Oddly

Oddly Well-Known Member

Тобто, можна спокійно чекати, поки сама ця гематома розсмокчеться, чи таки пити таблетки, які призначили (кровоспинні), але в мене нічого не кровить...

10. Natalia

Natalia Well-Known Member

У мене буває, що "там" (внизу) затерпає. Це може бути якимось передвісником?

11. Megan

Megan Well-Known Member

Моя Г казала, що ці кровоспинні призначають для того, щоб та гематома розсмоктувалась. Ну і якщо гематома велика, то вона таки почне кровити. Краще попити і поберегтись, бо це загроза.

12. Deidra

Deidra Well-Known Member

У мене такі відчуття були десь в районі 20ого тижня, а зараз нема. Може ще повернуться...

13. сніжна

в принципі, гематома на цьому терміні часто буває. І розсмокчується сама по собі. Лиш поки вона є- треба берегтися. Я з таким діагнозом лежала на збереженні ( але в мене почало раптово ні з того ні з сього кровити десь за 4 дні після встановлення того на УЗД), то кровоспинні в пологовому призначали лиш, якщо кровитиме далі. Оскільки ніц вже не кровило, то кровоспинні говорили не приймати. Зате призначена була гормональна підтримка. Ну але то все дуже індивідуально. В будь-якому випадку, поки є гематома- найкраще лікування- не напрягатися і більше відпочивати.

14. madchen

madchen Member

в мене знову з"явилась круглосуточна тошнота.. здавалось, вже тиждень як відпустило..а тут ні(( цілий день практично нічого не можу їсти, максимум булочка з маслом, чай. Зїла трохи фруктів і знову недобре.. при першій вагітності почувалась набагато краще.

15. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

А в мене сьогодні з самого ранку понос пару раз (вибачайте за подробності),казали що то може матка помало відкриватись... а вчора звечора живіт так чіпав що я думала то вже:girl_impossible: Напевно свято наближається:girl_in_love::girl_claping:

16. Женічка

Женічка Well-Known Member

напевно, організм очищується :)
    у мене ні першого, ні другого разу не очищувався, зате воврємя очисні функції включилась :girl_crazy:

17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Такс, відсутність занять з аеробіки даються в знаки... Все хрустить, якесь таке як затягнуте і задеревеніле. Скачала собі аеробіку для вагітних, післязавтра буде три дні як займаюсь)))) Подивимось, чи ті "дитячі" вправи щось дадуть))))

18. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Марта2 я теж з вагітністю перейшла на індивідуальні заняття з тренером. Ми там робили всякі легенькі вправи, все дуже повільно, на м'яч ку багато, дихання в кінці пропрацьовували, розтяжки. То я отримувала не тіки фізичне а і моральне задоволення, але дуже люблю ше ту тренерку. То бігла на заняття з страшним азартом. Ну і шось там мязам же теж перепадало.

---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:00 ----------

Kshusia я теж в певний момент почала бігати, це було просто часто, але не рідким. Ну і в мене вже тоді перейми йшли повним ходом. Я ще переживала чи очищусь длстатньо бо в мене ж то пологовим місцем була ванна. Очистилась ідеально, аж самій не вірилось.

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Досиділа, чи то долежала я до 37ми тижнів, юхху!! Психологічно стало легше, хоч сили дуже бодрствувати не дуже то і вже є, животик таки відчувається важчим. Лікар нині сказав, що голівка дуже вже низько вперлась, шийка згладжена, довжина до 1 см, але я так зрозуміла, що закрита (пише, що канал внутрішній закритий, чи то не то?). Все в нормі, води, припливи всякі там плаценти добрі, ступінь зрілості далі 2ий ( а я так все боялася з тими ступенями і старіннями, таки в нас чомусь шугають занадто тим), 3 кілограми вже маємо, тепер лиш чекати, який собі день вибере малеча.

20. сніжна

то :) Все в нормі - і довжина шийки відповідає терміну. Так що тепер лиш чекати дальшого згладження і відкриття

Статус теми:
Закрита.