Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

і я почала наминати все свіженьке, (і шлунок якось налагодився), а ще й появилися Закарпатські помідори (такі з пупчиком) то я за ними взагалі пропадаю, смакота яка))))

---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ----------

До мене прийшло якесь таке натхнення...задумала зробити коробочку з "Маминими сокровищами", тільки треба чекати наступного УЗД щоб знати хто буде і в яких кольорах робити))

2. zjomka

zjomka Well-Known Member

3. Orman

Orman Модератор-бомба

та одна зараза зважаючи, що призначення зробили в 17 тижнів. Та з 17 тижня плацента ще 100 раз сама підніметься..

4. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Я сподівалася, що шлунок якось сам запрацює, але гастрит і рефлюкс, які були до вагітності, нікуди не поділися і зараз я із ними нічого не можу зробити, бо ніякі медикаменти, що якось налагоджували роботу шлунка раніше, не можна (((

---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:37 ----------

Чесно кажучи, не хотіла використовувати таблетки (тим більше, що УЗДист сказав, що підніметься), тільки муж змусив панікувати ("а якщо щось станеться із дитиною" і т. д.), і я погодилася спробувати. Згодна, що дурне рішення. От коли мене після тих таблеток "накривало", вже не сперечався і погодився зі мною, що не треба нам тої зарази . А після розказаних мною страшилок про львівські пологові вже не дуже впирається щодо думки про домашні пологи :connie_pull-pigtail. Хоча поки що йдеться про те, що про всяк випадок домовимося з якимось лікарем, а діяти будемо по ситуації.

5. GIS

GIS Well-Known Member

у мене зараз 25 тиждень, то коли лежачи кашляю чи сміюсь то випирає, смішно, думаю буде починати вилазити))
    моя мені тільи її дозволила, і при тонусі в 12 тижнів і при амені з нирки ... і взагалі якщо сильно щось болить то її тільки і можна.
    якщо чуєте от те "булькання" в одному приблизно місці то це воно, і взагалі, не панікуйте ! Все ж добре (аналізи/узд) ?! Ще наслухаєтесь ! :girl_in_love:

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Лютеїна діє, коли потрібна гормональна підтримка роботи плаценти, яка повноцінно сама з цим не справляється. з 16 тижнів плацента працює вже повноцінно у гормональному плані. Плюс на місцерозташування плаценти лютеїна не впливає. В 16-17 тижнів практично кожній другій ставлять "низьку плацентацію", хоча цей діагнз можна власне як діагноз ставити лише після 20. І то в окремих випадках- коли плацента має крайове чи повне предлежання. Тоді потрібний більш щадящий режим для вагітної до того часу, поки із зростом матки не підтягнеться і плацента.

7. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

8. tasha

tasha New Member

Дуже допомогла, зараз 27 тиждень, то зазвичай так і встаю 1 раз вночі в туалет, але якщо вип"ю трохи більше поляни (від печії), тоді двічі за ніч. В мене чоловік ту подушку любить не менше за мене, як вертаюсь з туалету, вона вже зайнята :).

Я приймаю лютеїну вагінально, ніяких таких побічних не було, лише трохи подразнення деколи.

от і я за таке знаю, а моя лікарка не дозволяє відмінити, вона мені взагалі по 2 таблетки зранку і на ніч призначила, але я лише на ніч 2 ставила. А зараз би взагалі відмінила, але якось страшнувато самій відміняти і як, зменшувати до 1 таблетки, чи як.

9. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

tasha, а маєте таку довгу? Коли перевертаєтесь на другий бік то тягнете за собою?

10. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Теж задумувалась про покупку подушки для вагітних , але з успіхом іі замінила собі просто одіялом згорнутим " у трубочку", як на мене це не найобхідніша річ, і мені потім її явно не було б де тримати.

11. Orman

Orman Модератор-бомба

для годування годиться

12. Latane

Latane Well-Known Member

Муж заборонив потім продавати подушку - каже, що це найзручніша річ для нього))))))

13. Dream-baby

Dream-baby Member

І в мене є така подушка, задоволена на всі 100%, не знаю як без неї вагітні обходяться)

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:24 ----------

Так я перевертаюсь не випускаючи її з між ніг)))

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. loginka

loginka Member

аналогічно, тільки на ніч забираю її)). Правда, я не підкладаю її під животик - бо він не дістає до подушки - не підтримує, а за спиною літерою П - тоді хребет внизу після сну так "не ниє".

15. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Можливо власне для мене це не найпотрібніше, бо нічого не болить не ниє і часто забуваю що вагітна,згадую коли одіваю шкарпетки або маля ворушиться, а сплю як "пожежник":girl_crazy:

16. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині вирішила піти у ЖК, аби хоч спитати, що треба здати і до яких лікарів треба піти, щоб на облік поставили. Мала намір розтягнути "задоволення" на тиждень-другий, але не так вийшло :). Лікаря я вибирала за принципом: хто буде на зміні і до кого не буде черги - до того й піду :). Зміна вибраної мною лікарки закінчувалася і мала прийти лікарка з другої зміни, але як вона почула, що сьогодні рівно 20 тижнів, вирішила все заповнити сьогодні :girl_crazy:. Коли лежала у лікарні, то більшість із аналізів поздавала, що було вказано у виписці, як і консультація гастроентеролога, що дуже потішило Оксану Вікторівну ))). Маю завтра доздати аналізи крові на ВІЛ і ще 2 якісь, назви яких не запам"ятала, загальний аналіз сечі і сечу на бакпосів. Сказала прийти за два тижні, тоді ще з нею піду до дільничого терапевта. Отак от :). Чесно кажучи, не думала, що буде так швидко і взагалі без нервів )))

---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ----------

Забула сказати про лікування, призначене лікарем: колінно-ліктьова поза і пити багато :).
    Перед операцією 4 роки тому мені робили ехокардіограму і виявили невеличку недостатність мітрального клапана - один плюсик (наступні обстеження це підтвердили). Тому десь в той час, як буду йти на останнє УЗД, маю зробити ще ехокардіограму.

17. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а я сьогодні ходила до лікарки з пологового. слухали серцебиття малявки і воно їй не дуже сподобалось(((( не було акселерації, коли вона намагалась його розрухати, то воно не відреагувало. хоча я рухи добре чую і досить часто. як наслідок замість понеділка каже лягати в лікарню в четвер. а я так не хочу!!!(((((

18. tasha

tasha New Member

Так маю довгу десь 150-160 см. Як коли, можу ту ковбаску переставити на другу сторону, а можу сама перевернутись, а хіба кінець подушки поставити між ноги. Мені не так потрібно животик підперти, як щоб одна нога на другу не лягала.

може і так, доки її не купиш. Ми на пару днів їздили в Закарпаття, то я подушку брала з собою, не знаю, що про мене на рецепції готелю думали, але мені зато було зручно.

19. Virna

Virna Well-Known Member

і я ходила в ЖК сьогодні. І що, не перевернувся наш малюк - голівка зверху. Засмучує мене то. :girl_cray: Робили КТГ, то там все супер. Але та процедура не дуже подобалася моїй дитині, бо був спокійненький, а як підключили то все,то почав крутитися.

20. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

в мене головою вниз вже десь від 28 тижня, і як лікарка з ЖК казала що голова дуже низько, тиждень назад була в жк то вже нічого не сказала, я так думаю що то бандаж допоміг... від сьогодні чую ніби живіт опустився бо легше стало капронки одягати, але незнаю то щось зарано....

Статус теми:
Закрита.