Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. zjomka

zjomka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (11)

Ну так, якщо в топі також брительки відщіпаються, то це дійсно зручно має бути. Не зручно напевно якщо задирати його треба, щоб не перетискати нічого...

2. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Домініка, а де ви ті топи бачили?

3. Dominika

Dominika Well-Known Member

В маленькому магазинчику, бічна Личаківської. Зайшла туди, бо там є зал з одягом для немовлят, брала дещо. То випадково побачила. То було десь місяць тому. Зараз їх вже немає Була там в суботу. Картаю себе страшно, що не взяла. Лишились самі "бабські" бюстики для годування, які мені не сподобались. Але оскільки з понеділка наступного я вже вільна від роботи(пруньк, тидищ, тидищ, ураа), то планую детальніше пошукати ще десь таке добро. Думаю, що то не є рідкість якась. Як знайду, то здам тут точку. Чесно-чесно)))

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ----------

То було ось таке, ну майже ідентичне

та половинка просто відщіпається і опускається донизу

4. Raven

Raven Мама малятка

є бюстики, є топи, є маєчки

5. Dominika

Dominika Well-Known Member

як на мене, то бюстик...

6. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

zjomka, в мене теж пробка почала відходити, але ще в четвер - була прозора. То рахується що є запас ще з тиждень. А от сьогодні вже слиз бурий і я відчуваю що процес пішов.
    Так виглядає що ми з доцьою на фінішній прямій вже, тому прошу дівчата про молитву і моральну підтримку. Готуємся зустріти своє щастячко :girl_tender:

7. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

От я такий мала на увазі, я рахую, що це топ, бо зовсім ніде нема кісточок.І в цьому вроді теж можна знімати лямочку для годування.

8. Маріка

Маріка Well-Known Member

В мене таке було з молодшим, то за два дні народила. В понеділок прийшла до лікарки і кажу, що такі справи, то вона мене навіть не дивилась а просто сказала " Готуйся, вже скоро" і в середу в мене почались перейми

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я пригадую як моя сестра, я тоді в неі була, то була неділя, вона навіть сидіти не могла, так вже доця тисла внизу. Ввечір я поіхала додому, а наступного дня Юстинка народилась :)

10. zjomka

zjomka Well-Known Member

Значить і в мене свято наближається :girl_claping: Чекаю і хвилююсь... в неділю посповідалась, причастилась, можна йти народжувати.

11. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Як Ви? Що сказав лікар?

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

узедистка сказала припиняти ГВ, лікар сказав ніц не робити й берегти себе.
    виділення не є сильними, такі водянисті чорні. УЗД показало розшарування амніотичної та серозної оболонок по нижньому полюсі плідного яйця протяжність 27 мм. от та протяжність мене теж лякає. але ж я і піднімаю малого щодня, і те і се. ну, звичайно, пилососити я відмовляюсь офіційно :) але все інше залишається.
    порівняно з першою вагітністю, коли мене просто заливало ними ще й болі були постійні, тепер це дуже мінімальні виділення. але все ж таки мене вони "напрягають".
    ну а ті гормони мене доводять до ручки вже. постійно плачу, вдома робити нічого не хочу, лягла б і ревіла.

13. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

дівчата, я щось не можу знайти, де є та темка де розписано як відмовитися від щеплень у пологовому? і хтось в курсі, зараз ті щеплення дуже пропихають чи спокійно відносяться. бо моя сестра як народжувала, то БЦЖ не було, а відмову від чогось там ще в пологовому самі давали, треба було тільки підписати.

---------- Додано в 08:04 ---------- Попередній допис був написаний в 08:02 ----------

а і мені казали не колоти ніякий віт. К. його ніби зараз колять всім діткам. Ви не знаєте нащо?

14. Raven

Raven Мама малятка

туберкуліну нема, принаймі ще пару тижнів тому не кололи, від гепатиту самі дають листочок з відмовою, тільки підписуєте
    типу від кровотеч і ще якоїсь туфти, я не колола
    а кума колола, ампула 100 грн. вроді, на двох по 50

15. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Нас вже троє! Сьогодні у власній ванні, мама трошки перекупалась :))) Всім дякую за молитви і моральну підтримку. Передаю естафету наступним дівчатам :)

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

як будете мати хвильку часу, напишіть детальки вашого народження, так цікаво!

17. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Ех, як би хотілося народити вдома, спокійно, тихо, але страшнувато - в мене шви ВЖЕ розходяться :sad:, то при пологах навряд чи цілими залишаться.

18. Catalea

Catalea New Member

Дівчата привіт, напишіть будь ласка мені "зеленій", для того щоб домовитись з лікарем про пологи просто треба приїхати в пологовий на якомусь тижні після 30 і вже там в приймальні просити щоб його покликали, і розмовляти на місці? Чи це якось по-іншому, через жк, чи попередньо дзвонити потрібно?

19. arina

arina Active Member

найкраще так.
    зразу лікар скаже коли і куда підїхати, щоб ви довго не чекали, і щоб він на зміні був..

20. zjomka

zjomka Well-Known Member

І нас вже троє, 28 жовтня о 21.20 народилось наше щастячко, навіть не віриться ще! Всім бажаю легких пологів! Подробиці згодом додам в відповідній темці.

Статус теми:
Закрита.