Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. agnechka

agnechka New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (11)

Дівчата, не знаю куди писати, то пишу тут) я в пошуках альбому для донечки з тими всіма прибамбасами (кишеньками для всяких деталей, місцем для відбитків ручок, ножок і т.п.) колись був в продажі дуууже крутий альбом в лімітованій кількості називався "наша донечка", шукаю шось на подобі... в продажі є всі російською мовою і якісь примітивні...

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

Маю страшний моральний токсикоз. Тошнить морально вiд усього - мужа, квартири, хатнiх справ, буденностi.
    Апатiя, нiчого нехотiння. Жах якийсь. По дупi дав би менi хтось, чи що.

3. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Тримайте :girl_devil:
    :girl_crazy:

4. madchen

madchen Member

Ох, Женічка, чудово розумію..в мене таке було донедавна, напрягало все кругом...Буквально попустило останній тиждень і тошнити перестало трохи( не зовсім).
    Думаю, такий стан пов'язаний з переживаннями(несподіваними). Все пройде як тільки почне рости животик)) Тепер я стараюсь насолоджуватись прекрасним станом, бо тих пару міс. злітають дуже швидко і потім так за ними скучаєш... а дітки, це прекрасно і добре, що Бог їх нам послав!
    В мене є рідний брат, в нас прекрасні відносини, але я би реально хотіла ще когось рідного, можливо сестру. Бо для мене він направду найбільша моральна підтримка, крім мами звичайно, ну і чоловіка))

5. preciosa

preciosa Well-Known Member

В мене якось відновлюється апетит, вже 4 дні краще їм:) , але настрій такий мінливий, дрібниці роздражнюють мене... Напевне винні всьому гормони, тому стараюсь не піддаватись емоціям.

6. Женічка

маю три останні дні не дуже значні та рясні, але все ж таки є, виділення. Причому чорні чорнезні.
    шурую на 5 год до лікаря.

7. Dominika

Dominika Well-Known Member

Дівчата, ану розкажіть мені про топи і бюстики для годування. Коли їх треба купувати? Я так розумію, що десь на останніх тижнях, то тоді груди збільшуються. Бо я досі ходжу в свому старому бюстику, так як груди не дуже збільшились...А як тоді знати який розмір брати? Просто на один більший? І чи не можна обійтись топом для годування? Бо ті бюстики, що я міряла якось мені не дуже. А от топи - сподобались.

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Груди збільшаться ( а може то не обов'язково?), коли молоко прибуде, а це вже буде після пологів. Я наразі купила вже давніше бюстики два по теперішньому розмірі, але в мене груди майже від початку трохи збільшились і я мусіла змінити бюстик, то вже взяла такі для годування, вони без кісточок, а мені якраз того хотілося

9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ой, чи то м"язи тягнуться, чи яка біда, але тааак мене тягне аж пече в області бедрових кісток, так трохи нижче. Та й живота як такого нема, на вигляд ще сплас трохи, рано виглядає такою гулькою в низу тільки.. Що за "біда"?

10. preciosa

А мене від вчора дьоргає і віддає в сідницю, коли нахиляюсь або при якомусь русі не такому... Чи це сідничний нерв чи що то таке...

11. Dominika

А якщо мати тільки топи? Вони мені такі зручні... Ну бо куди дуже в тих бюстиках ходитиму?...

12. preciosa

А про груди - то мене від самого початку поболюють і так як вони у мене не великі, то всі бюстики були з пуш-апом. Тепер воно мене почало дратувати, бо чути, що місця мало, тому купила по розміру, але без пуш-апу з тонким поролоном. В хаті, як завжди, ходжу без, бо мені якось так зручніше...

13. Женічка

о, я мала з тим нервом проблеми в першу вагітність. правда, ні ходити, ні сидіти не могла. навіть кололи мене.

14. preciosa

Я не можу зрозуміти чи то саме той нерв, бо колись такого не мала... Враження, що заспала то місце:) То ви його застудили чи від чого то було?

15. Vittoriya

Та як вам зручно, то так. А як годувати дитину поза домом? Таки певно зручніше в бюстику, бо топ треба просто піднімати, так?

16. Raven

Raven Мама малятка

влітку так, а зимою топ краще, тепліше

17. Dominika

Я собі так міркую, що на перший місяць-два візьму топи(бо не думаю, що буду дуже десь ходити годувати), а далі, коли вже буде видно, що там з розміром і буде більше виходів, то вже візьму бюстик. Щодо піднімати... Той топ, що я міряла...То там бретелька відщіпалась і половинка топа опускалась донизу.

18. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Мені в топі зручніше, і годувати нема проблем, там все як у бюстику

19. zjomka

zjomka Well-Known Member

Зараз ношу топ, дуже мені в ньому зручно, ніяких кісточок-чашечок, ну хіба коли треба гарно виглядати, то беру бюстик звичайний на формовану чашку. Довагітна білизна давно лежить в комоді, ні в що не влажусь, розмір збільшився з чашки В до чашки D, об"єм також на пару см. Купила собі ще десь місяць тому один спеціальний бюстик для годування, зручний, також без кісточок котоновий. Бо думаю годувати в топі не дуже зручно, хоча, потім побачу. Всі зміни грудей відбулись одразу на перших місяцях, подивимось що буде після пологів.
    Почався 40 тиждень, вже 5 день часом ниє низ живота, як хтось вже писав, як на місячні, перший день думала, що то вже схватки :girl_blush2: Чітко чую як голівка тисне на низ, виділення слиз і зооовсім трошки з кров"ю, думаю що то пробка відходить. Словом, організм по повній готується до дня Х. :girl_wink:

20. Vittoriya

А, ну якщо так, то я теж за такі топи, я думала, то бюстик :)

---------- Додано в 15:36 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ----------

я от на такий задивляюся, його Фісташка показувала, то є топ, чи бюстик?

Статус теми:
Закрита.