Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. GIS

GIS Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (11)

я така відповідальна, же певне не зможу так.... хіба проситиму за вихідні
    плюс от той напряг з боку родичів... ну що там ? вже ? а лікар що ? краще бути під наглядом.. бла - бла...і піди поясни шо до 42 то норма.

2. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

І в мене така ж ситуацію, всі тільки й торочать як то треба здати кров. Але от перечитала темку, заспокоїлась і вирішила що таки не буду, узд показало що все Ок і малюк гарно розвивається. А в тих аналізах вічно або знайдуть щось, або наплутають, а ти переживай потім

3. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Про наплутують.
    Чоловіковій сестрі таке понаговорювали, та в істереці провела два дні, поки не подзвонила до іншого лікаря, виявляється тут не так прочитали... жесть.. аналізи були дуже добрі...

4. Latane

Latane Well-Known Member

ну якщо вас стимульнуть, бо "вже пора", то це точно буде безвідповідально з вашого боку...))) головне вам пам"ятати і нагадати лікарю, що

5. GIS

GIS Well-Known Member

надіюсь я і до вибора лікря підійшла відповідально, ясно що нагадаю )
    Дякую, трошки заспокоїли, ато от те зі всіх слухавок і кутків "ого...ви ще довгооо??? ого, йдіть додомууу..., най лікар подивитьсяяяя..." бррр

6. iriwa

iriwa Особлива мама

Була нині на прийомі в лікаря. Трохи розстролїлася, бо вона чи то звільняється чи що і через місяць мені змінять гінеколога :sad: А ще, зробили знов нині узд. Манюня підросла, так смішно танцює в животику, і у профілі, начебто, вгадуються риси личка :)
    Дівчата, хто знає до якого періоду можна чекати переміщення хоріону? У мене передлежання, переживаю...

7. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

Дівчата, хто знає до якого періоду можна чекати переміщення хоріону? У мене передлежання, переживаю...[/QUOTE]

В мене на 12 тижні на 6мм закривав вічко, а вже на 18 тижні був на 48 мм над вічком

8. iriwa

iriwa Особлива мама

в мене, станом на нині, закриває повністю...

9. Deidra

Deidra Well-Known Member

Якщо по результатах УЗД є причини вважати, що можливий розвиток вад, можна задуматися над необхідністю скринінгу. Якщо нема підстав - то навіщо?! Ну і навіть якщо після зданого скринінгу вам скажуть про якусь імовірність вад розвитку (імовірність!) - що ви з тим можете зробити?!
    Мені УЗД на 12 тижні робила Скляр. Сказала, що все добре, але перепитала, чи не хочу здати скринінг (напевно, зважаючи на перше завмирання і вік - не знаю). Я сказала, що не бачу сенсу, до аборту не готова в будь-якому випадку - питань більше не було.

10. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я можу і на УЗД не йти, бо у разі якихось вад - тут варіантів нема))) Тим паче ЙМОВІРНОСТІ...
    Але на УЗД піду, бо там багато іншого видно і можуть сказати про інші небезпеки, які можна лікувати-контролювати.

Надіюсь що скажуть кого чекаємо, я так хочу вже щось купувати)))):girl_tender:

11. iriwa

iriwa Особлива мама

та то десь на 18-20 тижні ніби видно :) я нині питалася на огляді

12. Deidra

Deidra Well-Known Member

Я досі не знаю, кого чекаємо :) Тобто знаю - нашу найдорожчу малечу :girl_tender:
    На 12ому не видно, на 20ому закрилося дитятко пуповинкою і не показалося. А хочеться вже якісь повзунки-бодіки купити :girl_yes: Як не витримаю, то будуть біленькі-жовтенькі уні-фасони....)

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Мені на 14ому (13 тижнів і 5 днів) тижні лікар сказав що ніби, схоже на дівчинку, але одразу ж сказав, що на такому терміні то фактично як гадання на кавовій гущі. Але ж таки не помилився, хоча я тоді ще так не взяла того до голови, вирішила не настроюватися. Я взагалі чомусь була переконана, що в мене буде синок. От від початку вагітності, при тому , що просто марила дівчинкою, але буда переконана що всі мрії не можуть отак сповнитися, ітак вже було достатньо :).

Останнє редагування: 26 Вересень 2014
  14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Думаю хлопчика буде добре видно)))

15. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

Прокопчук на 12 тижні сказала що схоже на хлопчика, на 18 підтвердила словами "о, дивіться, дивіться який пісюн")))) але я від початку думала що буде хлопчик)

16. Natalia

Natalia Well-Known Member

Мені теж на 12 тижні сказали, що буде хлопчик і у нашому випадку це чітко видно, що і підтвердилось всі наступні рази. Хоча я теж була відразу впевнена, що там хлопчик. (як і минулого разу була впевнена, що там дівчинка)

17. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

А моій братовій постійно казали що буде два пацани. Аж на останньому узд побачили що один з хлопчиків це дівчинка☺☺☺☺☺

18. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

подивилась свої показники бо якраз була сьогодні на прийомі. То в 19 тижнів шийка була 29 мм, а зараз на 35 тижні - 28 мм. Я шось навіть на то не звертала уваги, бо ні уздист ні лікарка не мали зауважень по тому. А які то тоді критичні показники по цьому що Ви переживаєте?

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

протягом усієї вагітності :) Хоріон- це по суті "зародкова плацента". Всю вагітність росте матка, всю вагітність "підтягується" плацента.
    тут треба берегтися- вона буде тягнутися, але поки є повне предлежання- це велика загроза раптових кровотеч. Тому до 20 тижня стан ще оцінити важко ( про певне предлежання можна говорити лише після цього строку), але в будь-якому випадку, той період, поки предлежання повне - цей час треба особливо берегтися.

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Та як почитати нет, то взагалі до 35 мм має бути, а так то і 40 мм. В мене просто в 23 десь тижні була шийка 44 мм, а за місяць стала 33мм, лікар на це звернув увагу, що ще норма, але поберегтися. Тепер ще скоротилась трошечки, теж каже нічо, але ж хто мені то в голову впихне :)? Менше нету тре читати..

Статус теми:
Закрита.