Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Raven

Raven Мама малятка

Відповідь: Для майбутніх мам (11)

В мене так само було, на роботу маршрутка - зупинка ВС -маршрутка - добігаєм до роботи.
    Намучилася добре з тим.

2. Hexe

Hexe Well-Known Member

в мене таке було десь з 4 місяця:) зате знала в районі де можна скористатись туалетом:)))

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Мені на роботі взагалі було не солодко... Я вже старался перед самим заїздом збігати в туалет і всерівно-20 хвилин і чую, що капці, а заїзд триває 1.15. Виходити в тишині коли весь оркестр сидить, а ти встаєш я страшно не люблю, воно і якось не прийнято, хоча звичайно, що цієї весни я мала десь усі прийнятості і таки виходила :)

4. Talya

Talya Well-Known Member

це тому, що матка не дає сечовому добре наповнюватися, бо постійно давить на нього. вчора питала свою лікарку про це. бо хочу в туалет завжди, а як прийдеться до діла, то там фактично нічого немає. а тисне завжди сильно. мені трохи легше, коли сиджу. так можу навіть годину не чути, а як тільки встану - капець

5. Vittoriya

та а от в мене завжди є :), може в мене матка не дає мочовому до кінця випорожнитися?

6. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Усім майбутнім мамам в підтримку

7. Talya

Talya Well-Known Member

хто його знає?:girl_in_dreams: знаю точно - як малявочка народиться, стане легше))

8. Latane

Latane Well-Known Member

О так!!! То такий кайф не залежати від свого сечового міхура і ходити в туалет не кожні 5-10-20-30 хвилин :)

9. Vittoriya

Дівчата, в мене ще таке питання. Лікарю свому написала, але поки мовчить, ну він переважно пізно ввечір відписує, але таке во. Вчора була у діабетолога, а фактично то ендокринолос, наскільки я зрозуміла. Вона мені призначала здати аналізи ТТГ і HBA1C (який до речі в мене в нормі, ура-ура), ну а ТТГ 3.54, що типу в межах норми, але відомо, жінкам краще мати до 2.5. Я ще до вагітності мала в таких межах, але мій лікар тоді сказав, що то нічо страшного. Як завагітніла, я ще питала в нього, чи то не треба щось з тим робити, він так само сказав, що не будемо. А вона мені вчора виписує Еутирокс 25мл раз вдень, каже, для дитинки. Що то не страшно, але краще приймати до пологів. І я тепер не знаю, що робити, пити , чи не пити? І який то зараз вже сенс на 31ому тижні? Наскільки знаю ТТГ важливий в першому триместрі, але ж з дитиною все добре, розвиваться як треба. От не мала баба клопоту...

Вже відписав лікар, що терапія добра і не зашкодить. Ну що ж, мені лиш дивно, що так пізно, те, що ТТГ в мене вище 2.5 мене ще на початку турбувало..

10. iriwa

iriwa Особлива мама

Щодо гормону то лікар мені казала що якщо не приймати його то тіло мами буде доповнювати свою норму за рахунок дитинки, бо щитовидна залоза маляти функціонує автономно від маминої. Що аби від дитяти нічого не брати то треба пити таблеточки...
    Я приймаю зараз 25, нині наздавала купу аналізів тож буду бачити чи та 25 мені підходить бо лікар-гінеколог сказала що апріорі зразу призначають дозу 50, але оскільки мій ендокринолог казала спробувати пожити на 25 то так і зробимо, і з оцього нинішнього аналізу будемо бачити чи таке підходить.
    ПС: Як тільки взнала що пузата то ТТГ був 7 з копійками, до вагітності - 4 з копійками.

11. GIS

GIS Well-Known Member

А в мене сьогодні пдп. І ніяких передвісників(
    Сказав лікар дає тиждень на розгон, якщо ні, то в стаціонар ((((
    І як то розігнатись? Листя малини п'ю, не вилежуюсь...

12. Vittoriya

чоловіка залучити до приємної роботи, хату пропилососити, моїй коліжанці колись дуже допомогло, тільки зробила прибирання, одразу процес пішов.

13. GIS

GIS Well-Known Member

Прибираю щодня вже, хіба залишилось чоловіка залучити, щось боязко на такому терміні, якщо чесно...

14. Vittoriya

А чо боязко? Шо вже боятися, то ж навпаки для шийки матки корисно дуже , а маляті вже якраз на світ цей появлятись. То ще можна раніше боятися, аби там не знаю, не спровокувати пологи, чи щось таке, але зараз вам вже просто навіть потрібно

15. GIS

GIS Well-Known Member

Незнаю чого)))
    Але знаю що ви праві)
    Може наважусь)
    І прошу вже лялю )

16. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Спосіб дуже приємний і дієвий.:girl_wink: Ми виключили статеве життя десь з 35 по 39 тиждень, а останній раз перед пологами був за 2 години до початку відходження пробки і схваток аж на 40 тижні і 5 днях, боязко не було зовсім:girl_tender:. Так що всьому свій час, дитинка знає, коли їй народитись.

17. Dominika

Dominika Well-Known Member

Дівчата, а ви вже запасаєтесь потроху речами для малечі? Що саме купуєте зараз, а що відкладаєте на після пологів?

18. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Я купую все. Та навіть на 7 тижні вже накупила немало - була за океаном і не стрималась, там все таке мімімі. А тут то вже купляю в чому будемо гуляти, спати, все в ліжко, до купання. Коляску вже замовили і автокрісло. Слінгоодяг для гуляння і ще в пошуках слінга. Ну і для себе - бюстики для годування вже купила, тепер шукаю одяг для тої ж мети. Стараюсь закупити по максимуму все що тре буде після народження. Хіба би шось забула то перенесеться на після пологів.

19. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Як на мене, відкладати на "після" можна, якщо потім буде кому купити, і ви довіряєте смакові цієї людини, ну, або не дуже вибагливі і вам все одно, які там застібки в бодіку чи якого кольору ванночка:)
    Ми до пологів мали все, хіба візочок тільки вибрали, потім чоловік поїхав сам і купив.
    Але то, може, й від характеру ще залежить, я люблю мати все готове.

20. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Запасаємось:girl_yes: Хоч на разі маємо не багато, лише трошки одягу. Візочок вже вибрали, залишилось купити. Найближчим часом хочемо ліжечко подивитись, якщо щось сподобається, то і купити. Також приглядаюсь до слінгів і слінгокуртки. В шафі все перепланувала і вже є місце на дитячі речі:girl_tender: Правда ще дуже вагаюсь скільки і якого одягу купляти. Маю достатньо бодіків на довгий рукав, але таких, що вдягаються через голову, тому планую ще 2-3 купити на защіпання спереді. Маю тоненький набір чоловічка з шапочкою, планую ще 1-2 докупити. Маю теплого велюрового чоловічка, то також ще би зо 2 здалось. Ще є одні штанята тепліші і одні тоненькі, шкарпеточки. Замовила 2 набори кофтинок, штанів і шапочок. Тоненьких шапочок, штанів і кофт більше не планую. Ще потрібна тепла шапка, теплий комбінезон. Решту при бажанні замовлятиму вже на 3 місяці, а не те малесеньке. Що скажете на то?:girl_haha: Забагато/замало? Може щось пропустила?
    З бюстиками для годування поки також наразі чекаю, бо не розумію який розмір буде потрібно. Як буде потреба купити кофти, то планую такі, щоб і для годування були добрі.
    Загалом думаю, що краще купляти по трохи на перед, бо можна не спішучи підібрати і витрати розділити :girl_smile:

Статус теми:
Закрита.