Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (11)

Та я теж стараюся на боках спати, але ж під час сну то не проконтролюєш. Мені все на спину хочеться лягти. А в лікаря все забуваю запитати.

2. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Бо матка перетискає якусь там важливу судину і бракує кисню вам чи дитинці. В такому випадку Вам важко дихати і може паморочитись голова, а дитинка неспокійна і дає про це знати копняками. В мене того нема, тому я лежу на спині (на боці мені значно гірше).

а я в цей час тільки засинаю...Лягаю десь в 23,00, і ніби і спати хочу, а сон десь дівається, так і кукаю до третьої :girl_cray: Муж каже, що то організм готується до безсонних ночей)))

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ага, а всі кажуть-відсипайся зараз, так ніби то можливо :D Я сплю ніби нормально, але як мені ввечір збити сон, то можу крутитися довго, моститися.
    А я маю іншу проблєму, ніде не можу далеко піти, бо цііілий час хочу в туалет, нє ну то просто неможливо.. От пішла в магазин, 20 хвилин , а вже мушу йти додому... З прогулянками в мене вічна проблема, бо по перше і неприємно, цілий час враження, що мочовий наповнений, навіть як тільки перед тим сходила в туалет. Ну і реально за досить короткий час я вже мушу сходити (а так як я пчихаю часто, то це ще й може бути небезпечно :girl_blush2:). Правда води я п'ю багато, але вона мені добре йде і я так звикла пити, на мій хронічний цистит мені то дуже потрібно.

4. Orman

Orman Модератор-бомба

якщо можете, то можна

як дитині буде погано, вона вас так зкопає, що ви не зможете

5. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

а я має дещо іншу неприємність, бо то не думаю, що проблема. Маю якусь дрібну висипку на животі - по боках. коли лягаю спати то живіт там свербить. Мастилась дитячою олійкою, але через це поміняла її на оливкову, але висипання і далі є. воно не сильне, але помітне. ну і чухається. то може бути оцей "дерматит вагітних"? що з ним робити? я вночі ледь засинаю бо все свербить.
    Ну і щодо сну, то також поки не лягла і не виключила світло - спати дико хочу. як тільки виключаємо світло - капець - сон зникає, вся починаю чухатись, засинаю біля 3 ночі, 1 раз то взагалі пролежала всю ніч а в 6 ранку на роботу встала й пішла(((.

6. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

В мене висипка живота майже кожного дня починаючи з другого триместру, але не чухається взагалі. Іноді трошки, іноді суцільно червоний живіт. Була в пару лікарів - ніц конкретного. Написали стандартно - дерматоз вагітних або попийте собі жовчогінне ... Вже і з їжею експериментувала - ніц не помагає. Ношу все натуральне, прала теж різним. Вже змирилась з тим :sad:

7. Maksli

Maksli Well-Known Member

в мене теж була невеличка висипка, точніше поодинокі прищики де-не-де на животику десь на 32-33тижнях, і вони чухались, то в ЖК сказали трошки на дієті побути, я відмовилась від шоколаду на тиждень-два і все пройшло. При кінці вагітності не могла, щоб не з*їсти шоколаду хоч трошки, то дозволяла собі і висипка не поверталась.

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

головне відпочинь, релаксуй, набирайся сил, насолоджуйся нічогонеробленням.. о, сходи в кіно, якщо пузожитель нормально його сприймає (я вже більше року не була, але скоро планую)
    підбери собі все на малявку на рік наперед))) а купляти то вже коли схочеш (мені зараз дуже не вистачає часу вибирати, потім часто незадоволена вибором (на осінь ще всього одягу нема:)
    я в тих місцях де бувала знала всі WC, раз навіть заходила на заправку Окко на Любінській)))

9. Vittoriya

та я також всі знаю і навіть в парку знайшла біо, але тепер пальці колю з тим цукром, то боюся туди ходити...

ага, я то погано сприймаю, я взагалі зараз якось нєрвно реагую на голосні звуки, хочеться від того втікти.. У нас була програма фільмової музики Кіляра і там був кавалок з фільму Дракула, таке валіво і я то ледве витримувала... Якось хочеться тихих спокійних звуків зараз.

оо, як взяла звільнення лікарняне, то тільки тим і займаюся :) Хоч не нарікаю, то так приємно нікуди не спішити, не думати про роботу, але якби ще і чоловік на роботу не ходив , було би люкс :)

---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:44 ----------

ми зараз матрац вибираємо... Я хочу вже, чоловік вибирає... :D І я не знаю, коли в нас той матрац буде..

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

в мене щось подібне було, хоча багато подруг ходили без зайвого дискомфорту
    останній раз була на 8 місяці (дуже хотілося на той фільм), то незаканало що перед тим трейлери були дуже голосні зі спецефектами, а сам фільм цілком комфортний (і то з тим звуком аймакс)

11. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Прийшла жалітися...Хтось тут писав про кашалота на березі - то про мене (((, а ще сьогодні так коле по боках внизу живота, особливо важко встати з сидячого положення. Чи то таз розходиться чи зв*язки розтягуються, але то повний капець.... П*ю вже тиждень чай з листя малини і відчуваю після нього легке ниття, то може так бути? Але морально набагато легше, бо термін вже такий, що можна родити і тому спокійно вже до всього відношусь.
    Все припиняю нити і йду гуляти, бо з суботи псується погода ))))

12. GIS

GIS Well-Known Member

То я кашалот)
    А мені встати з лежачого положення найважче( до пдп 2 дні...а потім що? Кладуть в паталогію? Прошу лялю виходити )
    Теж малину п'ю, листя і сухе і свіже, живіт знизу тягнув пару раз всього, як і поясниця. Чи означає це, що ще не час?

13. Vittoriya

мені здається, що то вже від вас залежить, пдп то ж так відносно, лиш одному Богу відомо, коли там дитинка почала жити у вашому животику.

14. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

якщо нічо не турбує, я б в патологію не радила
    пс. радила почитати про гв, щоб в роддомі не розгубитись, тел консультантів записати на всяк пожарний

15. iriwa

iriwa Особлива мама

мене в патологію клали коли я тиждень переношувала, але то дурниці. Я ввечері поступила, а вранці народила, чи то зі страху чи то час підійшов. Тим більше що коли лікар в пологовому оглядав мене так і орієнтував що пдп неправильна, що родити пізніше буду

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Іра, один в один))) в середу поклали, з середи на четвер почались перейми і до вечора четверга народила)

17. Deidra

Deidra Well-Known Member

А я сьогодні в п'ятій ранку прокинулася не зрозуміло від чого і не могла заснути поки малюк не заспокоївся.. Буцявся, стукався, шкрібся.. я вже і на лівий бік, і на правий, і на спину, і напівсидячи, і вікно відкрити... нічого не помагало. Взяла планшет з забавкою і сиділа :) За дві години прокинувся чоловік, пошкодував, погладив.. я подумки малюку казала, що нас тепер тато обнімає, що все добре, що тепло.. всякі позитивні асоціації. Не знаю, кого я тим швидше приспала - себе чи малечу, - але ще дві годинки ми гарно спали. До цього я його вночі не чула - то вперше.

18. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

В мене така ж проблема останнім часом. Але термін значно менший - 11-й тиждень. Взагалі, я з перших тижнів часто ходила в туалет, але зараз щось вже занадто часто почала бігати. І постійне відчуття наповненості сечового, навіть після того, як щойно вийду з туалету. Тому я вже трохи переживаю, що можливо то в мене з сечовим щось. Чи було в когось щось схоже на такому ранньому терміні?

19. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

У мене було до тижня 18. Це є нормою впринципі, матка росте і давить на сечовий ,в другому триместрі стає трохи легше, а вже перед пологами знову те саме.
    Я була мабуть у всіх туалетах Львова))) де б не їхали, в мене паніка, а що там з туалетом , але всі через то проходять))

20. Vittoriya

Перед пологами? В мене то вже 23ого точно тижня...

Статус теми:
Закрита.