Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

дякую за турботу!
    в мене зараз якраз числа ПДП. вчора був в малого випускний в садочку, то я дуже хотіла до нього дочекатись. дочекалась, навіть цілий день потім в Скайпарку з ним відбула))) тепер вже хочу щоб малявка швидше народилась))) вже мене нічого не тримає)))
    почуваюсь нормально. передвісників нема жодних. нічого не болить. казала лікарка що дитина вже дуже низько. але малявка ще досить активна.
    так що може і я буду червнева)) малий народився в понеділок на 2 день Зелених свят. в вівторок я мала вже лягати в лікарню.
    цього року зелені свята 8 червня і якраз з понеділка лікарка теж сказала, як ніц не буде, то теж лягати в роддом. так що може все повториться)))))

---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:26 ----------

маєте на увазі м'язи? ніби від фізкультури? бо мене цього разу теж дуже м'язи болять. не знаю чого, з Олежиком такого не було.

2. Paradise

Paradise New Member

Мене вночі, коли перевертаюсь між ногами м'язи також болять...

3. Zyzya

Zyzya New Member

так, мабуть м'язи.

---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:52 ----------

вночі болить,коли в туалет хочу. І ,взагалі, тільки зараз зрозуміла, що таке коли немає сил.

4. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

І в нас ляля ще досі безіменна, ніяк не можемо оприділитися:) Бачу, що будемо називати, коли вже народиться)))

5. Virna

Virna Well-Known Member

мене теж. але вже давно так болить. взагалі перевернутись - то маленька проблема для мене:girl_crazy:
    в нас приблизно так само.Є декілька варіантів але чоловік вперто відмовляєтья їх обговорювати. Каже,що після народження.
    Взагалі час летить так шалено швидко. Треба купувати речі, шукати лікаря. В мене ще зовсім нічого нема. Але найбільше переживаю чи моє малятко перевернулося вниз голівонькою. Дівчата, то може визначити лікар без узд, чи тільки на узд, бо в вівторок якраз маю йти в ЖК?

6. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Маю на другий тиждень здавати аналізи на другий скринінг, а скажіть чи входить туди УЗД, чи його роблять аж після 20 тижня?:girl_in_dreams: І ще...час від часу мене щось поколює в області матки, справого боку(легенько поколить тай перестане) що це може бути?

7. Isa

Isa Well-Known Member

Мене коли лікарка оглядала, десь 2 тижні назад, то внизу живота, двома пальцями якось так акуратно натиснула і сказала, що голівка внизу...а потім вже на узд теж це побачили...так що напевно може:)

8. Paradise

Paradise New Member

О, я вже теж починаю "кіпішувати" з цього приводу...а на якому тижні з лікарем краще домовлятися?

9. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

До другого скринінгу входить Узд, його роблять19-22 тиждень

10. Virna

Virna Well-Known Member

читала десь тут, що до "популярних" лікарів краще швидше звертатися, бо потім в них може бути вже все розписане. А так коли треба я теж не знаю. Але мене вже мама з чоловіком підганяють їхати з кимось знайомитися. Дівчата, а ще мене таке цікавить, я ж можу з декількома лікарями познайомитися, правда? а там вже вирішити. І то нормально буде, якщо, наприклад, знайомитися з 2-3 лікарями з одного пологового? Вони потім не згадають, якщо побачать десь в коридорах ПБ? Просто я розглядаю тільки один пологовий.

11. TinkaMalvinka

Я до Усика ходила на 32 тижні, сказав прийти десь після 36, жіночка ,що у нього вже народжувала прийшла теж на 36 тижні.

12. Valensia

Valensia Well-Known Member

Мене так боліло в першу вагітність, я взагалі сидіти не могла, хоча відпрацювала чесно всі 30 тижнів. Теж "списувала" на сидячу роботу, бо сиділа 9 годин. А зараз знову болить, коли довго ходжу, стою, або сиджу багато

---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ----------

Моя лікар в ЖК щупала внизу живота, і слухала серцебиття, казала, що нижче пупка стукає серденько, значить головою вниз дитинка. Та і я відчуваю зараз як малеча ніжками товчеться мені під ребрами, і в сторони.

13. Maksli

Maksli Well-Known Member

ваш животик росте, матка і все, що з нею пов*язане теж ростуть, розтягуються(м*язи, связки) такі відчуття нормальні, якщо не надто вам допікають.

14. рижик

рижик Well-Known Member

В мене сьогодні перший день декрету, нарешті:girl_claping: Відсиділа в жк поважилась, помірялась. Рекомендує мені лікар пити кальцій і магній, бо немилосердно крутять ноги - ночами засинаю біля 4 і то не надовго. Не знаю чи варто, якби знала, що допоможе то би пила - бо три тижні безсонних ночей мене вже домучують. Далі дуже обезсилена, гемоглобін таки впав до 109(кажуть для вагітних то нормально), але при моїх 146 на початку вагітності - таки сильний скачок. Завтра хочу поїхати на Шувар - там мужчина стоїть і жме сік з гранати - трошки поп"ю, що то ще крім печінки і гречки пожувати?

15. domino

domino Well-Known Member

все може бути, будеш напевне таки червневим локомотивом
    а як тобі ходиться на 40 тижні, бо я вже скоро просто перестану пересуватися, пальці на ногах - маленькі сардельки:girl_crazy:

16. TinkaMalvinka

Печінки ніби багато не можна, як нормально себе почуваєте, то думаю ,нічого критичного не має

Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2

17. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

ходиться нормально, так само як на 36 тижні, так і зараз - змін не відчуваю.
    одна нога в мене трошки набрякла внизу, але вже ніби трохи спадає набряк (хоча він мені проблем не створював) і вага вже падає)) бо моя лікарка каже що в мене "перевєс" (набрала 15 кг)
    як я вже чекаю на малявку, вже так прислухаюся до кожного поколювання))))
    і мені тут ще сумніви сіють. 3 рази на УЗД сказали що буде дівчинка, а за останні пару днів дві жіночки так впевнено "у вас 100% хлопчик")))) а в мене купа речей для дівчинки і платтячко зв'язала...

18. konsyltant

konsyltant New Member

І яке враження у Вас склалося про Усика! Я теж планую у нього народжувати. Ві не збирається у липні у відпустку?

19. TinkaMalvinka

Враження склалось дуже позитивне, ще з чекання під його кабінетом, нас сиділо к-ка вагітних + батьки чоловіки, то сам 1 до всіх привітався ,справив враження культурного приємного лікаря,до того за тиждень була у Данкова, то від нього чуть не вийшла з слізьми на очах, ще перед тим чула його розмову з іншою вагітною то у мене був шок, хоча я абсолютно не вразлива не малохольна і не вважаю, що до мене мають сюсюкати, але підвищувати голос до мене чи інших пацієнтів жоден лікар не має права

---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ----------

Планую до нього йти на наступний тиждень то вам точно відпишу за відпустку

20. blakytnooka

blakytnooka Member

а це ще що за новизна?

Статус теми:
Закрита.