Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (11)

це я про те, що так як тут описують пологові, то реально страшно. І навіть те, що домовляєшся з лікарем зовсім не означає, що все буде власне так, як ти собі того хочеш. А може дійсно

З того що бачу наразі, то в Польщі взагалі можна домовитися з лікарем конкретним лише на плановий кесаревий розтин. А так ніхто до тебе спеціально не приїде, бо тут "на лапу" не випадає давати. Зато пологи цілком безкоштовні. Я наразі не знаю як я до того відношуся, звісно мені здається, що психологічно комфортніше було б з моїм лікарем, до якого я всю вагітність ходжу. Але наразі він сказав, що в шпіталі він щодня з 7ої до 13ої і як попаде на той час, буде він, а як нє, то мені нема за що переживати, бо і його колеги добрі і не скривдять мене. Ну це його слова. Тому наразі я себе настроюю на те, що головне власний підхід до цього і впевненість, що все буде добре. Та й взагалі всі тут кажуть, що лікар то не головне, а от положна (то певно акушерка?) значно важливіша, аби була добра.

2. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Так власне, бо виходить говорять про одне, а реально потім авторитетом тиснуть, я тут лікар. І витискати можуть і стимулювати. Хіба у львові не витискають? І то ті модні лікарі. Так що якщо форумлянка вибрала собі Буськ, то має на то якісь причини і то зовсім не факт що то є чимось гірше ніж у Львові, а може для неі і краще. Вона ж не на чергового лікаря іде.

3. Olli S

Olli S Member

Дівчата, в кого було поперечне положення дитинки? Розкажіть з власного досвіду...наскільки це небезпечно, хто і як народжував? І якщо можна, в кого з лікарів.

4. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

На скільки знаю з поперечним не дозволяють народжувати, а який у Вас термін, можливо можна вправами виправити положення
    ну Жовківський хвалять і Луцький хвалять може ні всі страшні та і з рештою потрібно розуміти процес пологів і знати своє тіло
    без вашої згоди цього ні хто не буде робити бо це підсудне діло
    ось мені теж так здається що від акушерки більше залежить

5. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Розказала чоловікова тітка, що вони в Житомирі на ПП обирали саме акушерку, а вже з нею радились щодо лікаря з яким вона працюватиме. Задумалась, що таке положення речей є логічним.
    В їхній ситуації відправили після позапланового УЗД одразу на КР, то лікаря саме на КР шукали/знайомилися за 2 дні

6. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Бо акушерка все робить)) Особисто я якоїсь значемості лікаря на своїх пологах не побачила.

7. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

А як її обереш? Про лікарів хоч яка не яка інформація є, а от про акушерок...
    Та й, думаю, в цьому випадку і з лікарем все одно треба домовлятися, навряд чи вона може вільно приймати пологи не у свою зміну...

8. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

в тому то й суть, що у них не обирають лікаря на пологи, а саме акушерку- про них збирають відгуки, шукають рекомендації

9. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Дівчата розмовляли власне про здачу скринінгів, про те, якщо у скринінгах виявиться патологія, то вона вже не "полікується". Тому я й прокоментувала Ваш допис, що піддасться лікуванню ще в утробі не ті патології, які виявлять скринінги, а ті, які виявляться на УЗД.
    Я висловила свою думку рівно так само, як Ви висловили свою.

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Не знаю, як де але мені так здалось, що кожен лікар має свою команду(принаймі таке спостерігала на Батальній). На кожній зміні є акушер, санітар і ще хто там до пологів може бути причетний, з якими лікар працює.

---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ----------

Я нікому нічого не бороню але було процитовано мене, тому і реакція))

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

на зміні є кілька акушерів. кілька неонатологів і медсестер-санітарок. зазвичай лікарі люблять працювати справді з певними ( якщо вони на тй час вільні).На Мечнікова знаю, що дехто з жінок зі своїм лікарем обговорює можливість присутності на пологах конкретного акушера ( якщо знають кого хочуть), навіть якщо вона буде не на зміні. Тоді завчасно домовляються з акушером у приватному порядку .
    при звичайних, непатологічних і неускладнених пологах їх веде акушер. лікар повинен бути "на підхваті" і провести післяпологові маніпуляції. Але його присутність нон стоп на нормальних пологах не потрібна і це -покладається на акушерів. При виникненні ускладнень- підключається лікар. Лікар веде ускладнені пологи, пологи при патологічних вагітностях, займається післяпологовими маніпуляціями ( чистки, зашивання...). Тобто по суті те, що лікар сам від "а" до "Я" все робить на звичайних- пологах- це його особисте бажання. Такі пологи приймає акушер, а лікар - має бути "на підстраховці"
    у вас який термін? Якщо це не 39-40 тижнів, то дитинка з поперечного ще елементарно може зайняти звичайне положення ( зрештою, і в 39-40 тижнів теж). Якщо на момент пологів зберігається поперечне- це абсолютний показ до КР.

---------- Додано в 17:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ----------

природня еластичність шкіри ( кількість колагену у всіх різна. Можна побачити навіть по тому, що в одних жінок ні при яких умовах не з являються розтяжки, а у інших- при найменших навантаженнях. Залежить це і від спадковості, і від того, який спосіб життя був до вагітності ( у когось-активні спортивні навантаження, у когось- виключно сидячий), і від гормонального статусу організму ( ендокринні порушення впливають на стан шкіри теж). Олійки тут мало помічні. Ну хіба для власного заспокоєння :)Ну а решта-не панікувати на пологах, бути активним учасником власних пологів :)- слухати своє тіло і слухати та головне-чути вказівки акушера.

12. Megan

Megan Well-Known Member

Ну кагбе я знаю всіх лікарів в Буську, тому я не проти районного пологового, а проти лікарів в ньому, які слави доброї мають наааабагато менше як поганої. Ну але як форумлянка собі вибрала, то бажаю лише всього найкращого і щасливих пологів.

13. Orman

Orman Модератор-бомба

та ню, стимулювати ще застращають і заставлять бомажку підписати. А витискають направо і наліво, і щось я не чула про такі судові справи. Зрештою ваше слово проти слова бригади.

14. Latane

Latane Well-Known Member

Та ну, мій лікар частіше заходив, ніж акушерка! Я взагалі іі функцію на пологах не зрозуміла... Хіба покликала лікаря, коли зрозуміла, що в мене вже потуги почалися!

15. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

З того моменту, як почались потуги акушерка стояла ,,там,, і робила все! Лікарка стояла біля правого бедра)) Вона говорила, як тужитись, але мені то ще 5 людей говорили)) і в один момент я сказала всім ,,Стоп!!! Позакривайтесь!,, Акушерка робила епізіо, приймала дитинку, заходила до нас в палату. Лікарка теж заходила і все таке, але якби була змога вибирати акушерку,то я б дууже хотіла народжувати з п.Наталею

16. Olli S

Olli S Member

В мене 34 тижні, можливо і перевернеться, але для цього необхідні (напевне) робити якісь вправи чи то маніпуляції, от і хочу взнати, можливо у когось таке було і що в такій ситуації робили. Може хтось порадить лікаря під наглядом якого можна це зробити.

17. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

Я думаю що потрібно йти до лікаря в якого плануєте народжувати і він вам чимось допоможе

18. Latane

Latane Well-Known Member

в подруги малявка поперек лежала з шостого місяця - три рази на день по 10-20 хвилин в колінно-локтьовій позі стояла. На 38 тижні дитина перевернулася голівкою низ)

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

дівчата, в на мечнікова лікар Брилівська є така?
    терміново треба:girl_flag_of_truce:
    у брата жінка має народжувати, та лікарка з якою домовлялись пішла у відпустку, переклала брата жінку на ту лікарку, а прізвище ми точно не знаєм.
    Ситуація така що 42 тиждень, лікар не дивлячись каже лягати в лікарню, а вона потім ввечері зайде подивиться. Щось я сумніваюсь чи терба лягати, і щось лікарки такої не чула.
    Скажіть шось? може шукати когось іншого терміново?

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Брилинська Наталя Осипівна- з нею в основному стикаються ті, хто в патології лежать- вона є палатною у багатьох . Дуже приємна лікарка. На пологи я не знаю, чи можна її рекомендувати, бо якщо все гаразд- тут без проблем. але якщо якісь ускладнення, то Н.О. чомусь дуже "губиться". А як палатна лікар- дуже хороша.

Статус теми:
Закрита.