Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. GIS

GIS Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (11)

незнаю як там згідно протоколів і законів, але якщо нормальний лікар то навряд чи захоче лізти туди на такому терміні, без особливих показів.
    Мене лікар не брала на огляд і відмови я теж не писала.

2. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А коли лікар може в кріслі оглядати? Вже перед самими пологами? Бо я тільки тоді планую на то погодитися. Як думаєте будуть мене сильно пресувати? Бо ходила сьогодні в ЖК записали мене до лікаря, то сказали оглядовий набір мати.

3. Gajka

Gajka Well-Known Member

Для чого?
    Мене попросили принести мазки останні, які маю.

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А нашо вас там оглядати?

5. zaba

zaba Well-Known Member

От і я немаю жодного бажання щоб мені туди лазили до пологів (також сказали принести оглядовий набір), нічого мене не турбує, виділення нормальні, то чого туди лізти що вони там хочуть побачити? P.S. З першою дитиною стояла на обліку за кордоном до 6 місяця і навіть ніхто не згадував про огляд на кріслі.

6. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Та я і не піду. Просто мені цікаво чи то проблемно з лікарем про це домовитися щоб не лазила, бо як не погодиться, то просто лікаря зміню і все. Навіть той набір купувати не буду. Мазки маю, не дуже і старі, десь з кінця січня.

7. Dominika

Dominika Well-Known Member

проблем не мало би бути. Дуже багато відмовляються, це поширена практика. Я відмовилась і від огляду, і від мазка. В обмінці сама написала, що відмовляюсь і поставила підпис та дату.

8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

сусідці моїй колишній уже давніше на УЗД сказали, що вона народить двоголову дитину, руки-ноги зайві познаходили... а народила нормальних здорових близнюків)
    правда, жіночка бойова і безстрашна, але все одно - як їй було отаке почути від лікарів...:girl_nea:

9. Naturals

Naturals Well-Known Member

А щоб знати чи ви точно вагітні чи ні. Так мені мій лікар казав. І його не цікавило, що я на руках маю 2 узд і живіт поперед мене такий нічогенький був.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

10. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

А моя лікарка сказала мені, що це обов'язково і відмови написати я не можу :sad:. Оскільки я мала викидень на ранньому терміні і мені ніхто нічого не пояснив, а потім трлхи проблем з зачаттям, я дуже боялась щоб мені там нічого не нарушили, але все пройшло нормально. Другий огляд був вже в пб.

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Йой, дівчата, а що там на тому огляді такого роблять, що так всі його бояться?

12. Latane

Latane Well-Known Member

Немає по аптеках міста листя малини, сказали, що то не лікарська травка і треба у бабок шукати (((

13. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Я купувала в аптеці на В.Великого, біля Макдональдса

14. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

хочеш, можу трошки поділитись

15. Talya

Talya Well-Known Member

ну мене і після звичайного (коли не вагітна) огляду болить ще кілька годин. то залежить хто і як оглядає. я відмовилася, мені сказали написати в журналі, що від огляду відмовилися і попросили принести результати останніх мазків.

16. Latane

Latane Well-Known Member

Я в аптеку на В.Великого ще сходжу, якщо і там немає, то звернуся, дяки ))))

17. Orman

Orman Модератор-бомба

насправді, якщо нормальний лікар, то нічого.

Але часто наперед знати неможливо, а є живодьори від яких
    то вагітній точно такого не треба

---------- Додано в 10:08 ---------- Попередній допис був написаний в 10:05 ----------

треба лупу йому було принести

18. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Дівчата, а хто купує придане для дитинки в інет-магазинах, поділіться адресами))))

19. Gajka

Gajka Well-Known Member

Дівчата, шалено крутить ліва ступня щовечора. Приблизно 22-23.00 починається і заснути ніяк не дає. Аж підкидає ногу. Щось можна зробити? Які причини можуть бути, бо на погоду кожен день довгий час це вже забагато.

20. krab

krab Well-Known Member

Мені в дитинстві часто крутило ноги і руки, помагала сіточка з йоду. Попробуйте.

Статус теми:
Закрита.