Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lingerie

Lingerie New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (11)

Я стикалась, але про те, що народжувати в них - вперше чую! В панчохах треба всю вагітність ходити, при тому, одразу зранку як встаєш, потрібно ще в ліжку їх одягати і аж перед сном знімати. Я трохи ними користувалася, але то трохи набридає...

2. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

У мене знайома у них народжувала, я під час вагітності трошки носила, але за вагітність нічого не "повилазило " нового то родила без, хоча у мене більше близько вени чим варикоз.

3. Zhdana

Zhdana Well-Known Member

Я носила компресійні колготи під час третьої та четвертої вагітності. Варикоз маю добрячий, без компресійки і стояти нормально не могла. Лікар наголошував, щоби я народжувала в панчохах, чим я знехтувала і мала гострий тромбофлебіт відразу після пологів, ну і операцію, відповідно. Під час четвертих пологів перше, що натягла, це панчохи))) Все пройшло добре, венки не підвели і після пологів більш-менш спали.
    Порадьтеся з флебологом або з вашим лікарем щодо панчох. Ну, зрештою, вони не зашкодять, зате можуть виявитись помічними.

4. GIS

GIS Well-Known Member

зразу вставайте на ноги, на п'ятку -мені відразу допомагає, але я читала що то не кальцію а калію бракує... я з 2 симестру п'ю Вітрум пренатал, то з того часу немала жодного корчу.. т-т-т

5. Valensia

Valensia Well-Known Member

Milli, щось Вас не чути. Як Ви?

6. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а я вже не вагітна, а корчі досі ловлять конкретно

7. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Кажуть, що це один з симптомів варикозу. В мене так було, а потім гоп і варикоз

8. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата маю таке трохи інтимне питання))) як ви здаєте сечу? Бо то встається кілька разів на ніч. То треба брати ту що серед ночі чи ту що вже зранку? Як то правильно робити?

9. oksumoron

oksumoron Active Member

Треба брати ранішню, але якщо встанете в 6 ранку, то певно вже її і можна вважати ранішньою!
    А ще мені казали, перші краплини не брати, а трохи попісяти, а вже нести типу "золоту середину"!

10. Maksli

Maksli Well-Known Member

мені казали, що брати ту сечу, яка перша після того як лягли звечора спати, якщо то буде 3 год. ночі - то 3, 5 год. то 5 ...
    в мене правда не має з тим проблеми, я не бігаю в туалет по кілька разів на ніч.:girl_wink:

11. GIS

GIS Well-Known Member

Я теж встаю по 2 рази за ніч, але завше здавала ту що з ночі, тобто якщо встаю то наприклад о 12 і пів на четверту, то в 7 певне нормальна, так мислю, але якщо встаю о 6, то вже її здаю. Мабуть тре в лікарки уточнити, щось пару раз сама думала над тим, але забувалась спитати)

12. Milli

Milli Well-Known Member

Дякую, що не забули. У нас все добре. :girl_curtsey: Я в середу народила доцю 3300 кг, 52 см. Сьогодні виписали нас.:girl_in_love:

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ----------

А мені казали ранішню здавати. Я теж вставала по 2-3 рази за ніч, але здавала ту сечу яка була після 6-7, залежно коли я встала.

13. Isa

Isa Well-Known Member

чуть пожаліюсь, щось останні дні вже так мені тяжко тяжко, спати дуже хочу, а як тільки лягаю - не спиться, і тиск щось дуже вже низький, і все щось болить - то там то там, може то через погоду так, а може то вже так і буде?...

ще й всі вже тільки і видзвонюють: "Чи ти ще не народила", так ніби я вже переношую дитя...а як тільки десь не піднімлю слухавку, то вже все - всі думають, що я в пологовому(а в мене і сумки ще не повністю спаковані:))

14. GIS

GIS Well-Known Member

а який у вас термін ? Я на 33 і мені вже важко, особливо як поїм) хоч бери і не їж))
    стараюсь по 5-6 разів їсти малими порціями)))
    В пб ще зооовсім нічо не куплено і не спаковано.. може тому останні дні такі сни дивакуваті сняться... переживаю

15. Isa

Isa Well-Known Member

38 тиждень закінчується, та якось не було такого, а тут буквально декілька днів підряд...і то постійно і цілодобово такий стан
    :girl_crazy:

16. GIS

GIS Well-Known Member

мені коліжанка вчора сказала шо народила на 38, і з душу бриючись кричала чоловіку "прасуй речі!" бо думала що народить в 40 і не раніше.. ото і я так до вчора думала))) трохи мене її історія приспішила) ато я все журнали про вагітність і малечу в пдф читаю і у вус не дую)
    А ше ж треба в Пустомити їхати виясняти за декретні і документи... нічо не роблю )))

17. Isa

Isa Well-Known Member

а мене навпаки, всі так повнушали, що скоріше народжу, і в консультації теж...а ще дівчата, в яких термін як і в мене і дата така сама, вже успішно народили...але я щось тепер відчуваю, що ще побуду вагітною:)

18. LiliyaGal

LiliyaGal Active Member

Дівчата, як думаєте варто їхати на 29-30му тижні в подорож на неділю машиною? Знайомі спланували поїздку, ми з чоловіком хочемо з ними в Польщу, а я на 6,5-7 місяці). Ми ще не відпочивали цього літа, і так хочеться кудись поїхати, але боюсь, що буде важко. Зараз почуваюсь добре, протипоказань немає.

19. GIS

GIS Well-Known Member

я б не їхала. Але як каже моя одна знайома, що на 7 на море їздила-то все індивідуально і на що настроєшся те і буде. Просто прислухайтесь до внутрішнього голосу ;) Хочеться/нехочеться - часто то працює як інтуіція)

20. Latane

Latane Well-Known Member

На 32-34 тижні їздила на море машиною, дорога тривала 13-14 годин. Нормально перенесла. Робили зупинки кожні півтора-дві години+ брала з собою подушки невеличкі і мостилася з ними на задньому сидінні)))

Статус теми:
Закрита.