Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Isa

Isa Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (11)

ну не знаю, в мене таке враження що така ситуація майже у всіх вагітних на останніх термінах:)

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

2. Virna

Virna Well-Known Member

я їла і їм, але геоглобін всеодно впав.
    лікарка з пологового казала залізо пити разом з фолієвою кислотою, щоб засвоювалося.

3. Latane

Latane Well-Known Member

Як боротися з безсонням?
    Третю добу тіло втомлене, сонне, а от очі не закриваються і таке відчуття мандражу всередені. Засинаю біля першоі ночі, прокидаюсь в 5-6 ранку і просто дрімаю, а хочеться міцно заснути...
    Думки позитивні, стресу немає, справами не загружена...

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Випийте теплого молока з медом перед сном.
    А взагалі, пологи - найкращі ліки. Після них все пройде)))

5. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Декілька сторінок тому хтось скидав про гемоглобін статтю ось вона http://naturalbirth.ru/public/preparaty-zheleza.php

6. Orman

Orman Модератор-бомба

гггг, я точно менше як з 90 родила і прям не скажу, що сил було купа, ну але народила.

Це я до чого. От якби так можна було - таблеточку з"їв - гемоглобін підняв, і всьо моцарка.

7. invisible

invisible Well-Known Member

Угу, тільки спати не буде коли вже :haha:)
    По темі, чим тільки з безсонням не боролася - і чайочки, і молоко, і валеріанку нюхала, нічого не допомогало. Останні місяці засинала в 3-4 ранку, лежала і книжки читала.

8. Valensia

Valensia Well-Known Member

Вчора о 19:15 народилась моя солоденька донечка, з вагою 3800, і довжиною 54 см. Дякую всім за поради, підтримку та розуміння. Зустрінемось в інших темках :) Майбутнім матусям легкої вагітності та щасливих пологів.

Надіслано від мого Lenovo S650, використовуючи Tapatalk

9. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Наперекір всім прогнозам що наша дівчинка народиться ще до 38 тижня, сидить вона собі в животику... Вже двічі іздила до лікаря, бо підозрювала початок пологів, але то були лише тренувальні перейми. Вже ледве ходжу по хаті, голівка малечі дуже низько, спати важко, печія страшенна, і коли вже ті пологи?

10. Zyzya

Zyzya New Member

в мене перші пологи тривали 21 годину, як вспомню , то вздрогну.

---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:44 ----------

тримайтесь, мужайтесь ше чуть-чуть!!!:girl_tender::girl_tender::girl_tender:

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

То ви ще легко відбулись.
    Я останні місяці до 4-5 ранку раком стояла з тренувальними а чоловік все навкруг мене ходив з одним питанням, чи їдем в пологовий. І то таке щоночі. Таке враження що то тягнулось вічно.

12. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

дівчата, показник гемоглобіну - це лше цифра. Головне - як ви себе при тому показникові чуєте.
    Зниження гемоглобіну наприкінці вагітності є нормою.
    ще раз повторюсь. З вагітностями синочками я заставляла себе їсти мясо. З Дмитриком навіть часом хотілось. І все одно, в декрет йшла зі 100-102. З Вірусею я вже знала, що головне - слухати своє самопочуття і свої справжні харчові побажання підчас вагітості. Тож це була майже 100% вегетаріанська вагітність, і при постановці на облік гемоглобін був 119 - у 34 тижні це досить високий показник.
    Якби мене хто питав, я гемоглобін 135 перед пологами вважаю більш небезпечним ніж 101 чи там 102

13. GIS

GIS Well-Known Member

Дівчатка читаю і ше більше переживаю... як я ше 2 місяці ходитиму... тринувальні ше мають, виявляється бути...)))
    Поки що в мене набряки, я так розумію і внутрішні, бо терпнуть руки, за ніч встаю по декілька раз - розминаю, бо аж болять... ( пью канефрон, нирковий чай, досить пиття різного... ну і улюбленна колінно-ліктьова, шось ніц мені не помагає
    Лікарка останнього разу сказала "що робити з вашою великою дитиною?" ... і посадила на фрукти/овочі. Хоча неможу сказати що обжираюсь, набрала за весь час 10 кг, причому думаю ше і вода з того є пару кг, раз набряки.. вже перечитала все про "крупний плід" ..переживаю (((

14. Gajka

Gajka Well-Known Member

Мені теж терпнуть вночі долоні. Не знала, що це щось означає, не звертала уваги.
    То які це внутрішні набряки?

15. Markkomp

На рахунок набряків мені знайома писала
    І спробуйте знайти йогу для вагітних вправи на розтяжку мають допомогти з тим що тіло терпне

16. Latane

Latane Well-Known Member

Як думаєте, якщо вдень з'ідати по лимону(а може і більше), то якось може нашкодити дитині?

17. Gajka

Gajka Well-Known Member

Я їм, дуже люблю. Але цілого собі не дозволяю в день.
    А кавуни, дині їсте вже?
    Бо я по куску в день пробую, але мучусь чи не зле роблю.

18. Markkomp

дитині навряд чи, хіба підшлункова ваша почне жалітись :)

19. Latane

Latane Well-Known Member

Підшлункова ніби не жаліється, вже місяць на цьому наркотику :) Я гину за лимонами. Сам сік мене не дуже цікавить, я його вичавлюю майже повність - головне шкірка лимона.....ммм, протягом дня гризу!
    А диню і кавун вже пробувала, але я не фанат! Більше чорниці, малина, абрикоси, яблука, нектаринки мені смакують

Останнє редагування: 21 Липень 2014
  20. Zyzya

Zyzya New Member

я не памятаю на якому тижні , але теж пила канефрон, від ниркового чаю відмовилась І обмежила пиття (1,5 л води це разом з зупою, ягодами, чаями,кавами). набряків поки немає.

---------- Додано в 12:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ----------

я вже їм, але кавун в першій половині дня (щоб в туалет меньше бігати в ночі).

Статус теми:
Закрита.