Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Isa

Isa Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (11)

Як казала моя лікар, що те старіння то штука відносна, що в декого може бути мінімальне старіння, але це дуже впливає на розвиток дитина, дитина не набирає ваги, малорухлива, ну тобто їй не вистачає кисню і т.д., а в декого може бути дуже сильне старіння, а дитині всього вистачає, розвивається добре... тому треба дивитись все в комплаксі, якщо параметри всі в нормі, серцебиття також, то все добре:)

2. Gajka

Gajka Well-Known Member

Так, решту все добре, зауважень немає. Плацента без патологій.

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

не переживати. Передчасне старыння плаценти- розповсюджене явище. Має значення якого ступеню і на якому терміні. У вас не є критичне ні те ні друге. Вага- по УЗД_- справа відносна. Тут похибака може бути значна. На це теж не особливо увагу звертати. Курантил- препарат для покращення плацентарного кровооббігу. Його призначають "коли треба щось робити" . Наскільки він ефективний? Тяжко сказати. Побічні ефекти - може викликати ( ну але це вже індивідуально), Я курантил спомоглася прийняти 5 днів і далі чемно відклала ( лікарю сказала що п ю).

Що таке старіння плаценти? Це її потовщення, появав у ній кальцинатів- інфарктів- тобто ділянок плаценти , які в силу старіння перестають виконувати повноцінно свої функції. Чим ближче до пологів- тим плацента стає "старішою". Коли термін пологів переходить- плацента навпаки при старішенні потоньшується і т.д. Усі медперпарати на плацентарний кровообіг не покращують її стан ( тобто "помолодшати вона не може), вони можуть лише покращити кровообгі у "живих" ділянка і призупинити подальше активне старіння. Якби у вас була критична ситуація, вам би не курантил призначали, а під крапельницю поклали . У вас же все-більш менш нормально, затримок внутрішньоутробного розвитку малюка немає, значить спокійно до терміну пологів доходите з тією плацентою, що є :)

Одним словом- у вас немає нічого критичного. Я з таким же діагнозом на такому ж терміні плюс з купою кальцинатів без проблем доходила до 40 тижнів і дитинка народилася майже під 4 кг ( хоч перед пологами казали, що біля 3 кг буде).

Щодо обвиття- стандартна ситуація. Дитина до пологів і обмотується і розмотується скільки завгодно разів. Проблема може бути лише при обмотуванні і короткій пуповині ( що буває досить рідко і встановити це можливо лише в пологах). більшість дітей народжується з тим чи іншим обвиттям

• Корисно Корисно x 1
  4. Gajka

Gajka Well-Known Member

Безмежно вдячна.
    Ви мене заспокоїли. Налаштуюсь на позитив і нічого не питиму з приписаного.

5. Latane

Latane Well-Known Member

А якщо є подвійне обвиття і голівка дитини зафіксована, то вже не розплутається?

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ----------

І ще при знайомстві з лікарем на мечнікова, гінекологічне відділення - то вхід з правоі сторони?

6. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

http://doktor-natasha.livejournal.com/7930.html

7. Latane

Latane Well-Known Member

Цю статтю читала, мене не лякає саме обвиття, мене ціквить чи з зафіксованою голівкою дитина взагалі може ще перевертатися і заплутуватися/ розплутуватися?

8. Orman

Orman Модератор-бомба

по ідеееї, не може. Але факт "зафіксованості" є умовним, вона ж не зацементована. Може навколо своєї осі повертатися. Залежить як саме заплуталась (а це вам точно ніхто не скаже). Як будете робити щось для того щоб перевернулось, то може і перевернутись, але якби мене питали, то краще обвиття (чого його взагалі бояться я не розумію), ніж не головне передлежання.

коротше кажучи дайте собі спокій

9. Latane

Latane Well-Known Member

Та я як удав, то скорше цікавість/риторика)))

10. Zyzya

Zyzya New Member

а на якому тижні фіксується голівка? і як це взнати ,крім УЗД.

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------

11. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Дійсно, розслабтесь та не беріть в голову. В мене старіння плаценти було вже на 30- му тижні, теж лякали всякими страшилками, дієтами і т.д. Нічого не пила, просто насолоджувалась вагітністю і родила на 40-му тижні, і з малим було все гуд.

12. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

13. Latane

Latane Well-Known Member

Хз..... Мені на 35 тижні лікар з ЖК сказала, що зафіксована - при пальпаціі

14. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Дякую, що не забуваєте:girl_tender:.Стала мамою дівчинки 15.07 у 03:55 , вагою 3200гр.і 52 см

15. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

все немала часу написати, ми народились 12 липня, на Петра і Павла о 01.05 год.з вагою 3.250 і ростом 52 см. все пройшло дууже швидко 2 год. в родзалі і все...

16. tasha

tasha New Member

Була я на УЗД, малюки в нормі, вага хороша 2100 і 2200, лежать головками вниз. Думала йти з Усиком знайомитись, а прочитала про те, що любить класти на перед, бажання вже нема.

17. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Він з 15 серпня у відпустці, мене не встиг покласти, тобто прийшовши на 40 тижні не клав, а на 41 сама родила, мав передімною 6 пологів я приїхала в пологовий у 01:20 до нього подзвонив черговий , то не хотів їхати, подзвонив чоловік , сказав , що якщо ми домовлялись то приїжджайте...все таки приїхав

18. Isa

Isa Well-Known Member

була вчора в ЖК, поналякували мене:
    по-перше, цілу вагітність мала гемоглобін 123 і вище, а тут здала кров, гемоглобін - 100, одразу сказали, що в мене анемія, що скоро пологи- велика крововтрата, що треба терміново піднімати гемоглобін, купу препаратів заліза виписали(взагалі не розумію до чого, в мене до вагітності гемоглобін був 90 і все було в нормі), послухала все чемно...
    по-друге, лікарка помацала живіт, і в такому шоці каже "У вас матка тааака реактивна, думаю, що вже скоро, до терміну не доносите, давайте ще хоча б тиждень"...а в мене ще навіть кінь не валявся з тими пакетами в ПБ...але вміють ті лікарі заспокоювати:girl_devil:

19. Virna

Virna Well-Known Member

я за вагітність всього двічі здавала кров, коли ставала на облік був 127, а вже недавно 101. Мене хіба лікарка запитала чи я себе нормально почуваю. І сказала, що коли в мами низький гемоглобін, то в дитинки розвиваються тромбоцити і то навіть краще. (то я так зрозуміла, але могла щось переплутати). Короче, проблем нема. В обмінці пише анемія, лікар з пологового теж порекомендувала пити залізо, але я не пила. От треба знову здати кров, для себе, бо цікаво.

20. Zyzya

Zyzya New Member

приєднуюсь до компанії( то після того як пропила три тижні залізо).Лікарка сказала ше пити, бо на пологах не буде сил родити.Та я і по собі відчуваю, що сил нема.ВІдрами їм малину,чорницю,мясо+ залізо , але показник піднявся тільки з 90 до 101.

Статус теми:
Закрита.