Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virna

Virna Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (11)

мене один раз теж так дико боліла, я просто не могла витримати. ми в селі були і ніч, мусила випити піванальгіну, бо інших ліків не було. хоч так ніколи анальгін не вживаю. потім питала лікарку що робити, якщо знову буде так боліти. Лікарка сказала, що можна випити парацетамол. Але мене вже більше не боліла.

---------- Додано в 12:00 ---------- Попередній допис був написаний в 11:59 ----------

я пам"ятаю як ти писала. То дуже класна штука, треба купити, бо в мене вже закінчився.

2. Valensia

Valensia Well-Known Member

Що робити - не знаю, але я пила но-шпу , і прилягала трошки подрімати. + Максимально свіже повітря (відкрити вікна, провітрити кімнату)

3. Delfy

Delfy Well-Known Member

а що робити, коли на погоду крутять ноги, аж в спину віддає? мучусь вже третій день... В нормальну погоду все ок.

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

можна змастити спиртом і в тепло. Принаймні мені допомагає власне добре зігріти ноги. А що ще можна зробити? Навіть не знаю..

5. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

А я себе зле почуваю на роботі, але лише на роботі:girl_smile: Вдома все добре. Не знаю, чи то від того, що не можу перепочити, бо робочий день маю дуже довгий. Поїсти не можу вчасно і нормально, а як голоднію, то починає піднуджувати, хоч токсикозу не мала зовсім, лиш стає нудити, коли голодна. З того всього сил нема і важко відпрацювати:girl_sad: Швидше вже б настав час відпустки :girl_in_dreams:

6. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А лікарняний взяти хоч на два тижні, ніяк? Мені здається що то зараз погода така, що сили зовсім нема.

7. Vittoriya

Ага, я от вдома сиджу і всьо класно, хоч і гаряче, а як десь піти, то капець, сили покидають і хочеться лиш десь присісти... Я взагалі з вагітністю дуже лінива стала... Робота роботою, якось як треба, то брала себе в руки, але поза тим вже ні на що не було сили. А раніше ж і на спорт бігала , і на ровері їздила...

8. Fiancee

Я вже через два тижні йду в відпустку, то сподіваюсь дочекатись. Хіба якби було вже зовсім зле, то би брала лікарняний.
    Так, в таку погоду важко, особливо мені важко в маршрутці.
    Як про мене :girl_smile: Я так любила хатню роботу, готувати-прибирати, постійно мені щось було потрібно зварити, замести, протерти, а тепер - зготую щось швиденько і відпочиваю:girl_smile: А від чого відпочиваю?:girl_haha: І протирати вже нічого не треба :girl_haha:

9. Virna

Virna Well-Known Member

розтирати, просити чоловіка про масаж.
    я думала то тільки я така розлізла. мало того, що пересуватися ітак важко ще й жара. слабість така, аж руки трясуться.

10. Vittoriya

в тебе виправдання вже солідне, все таки животик певно не маленький, в таку жару то певно дуууже важко.. А я то просто лінива :girl_haha:

11. Virna

Virna Well-Known Member

він на вигляд не є аж такий великий, так кажуть. але в об"ємі вже 107 см.

12. Vittoriya

ну я мала на увазі що по терміну великий, класно , що він мініатюрний у вас.

13. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Ні ще не ставала, планую десь за два тижні. А ви? І що там у ВВ з відпусткою, за два тижні вона б вже мала бути, так?

А я зараз маю на біржу іхати, та ізда в мене десь годину в одну сторону виходить ( ЗРанку чоловік обіцяв звезти, а тепер щось там у нього не виходить. Треба чалапати на маршрутку, і як то в таку спеку іхати ((( чекаю, правда, порожню, щоб не стояти, але всеодно важко.

14. рижик

рижик Well-Known Member

поміряла я свій - 102 см, також всі кажуть - такий акуратний животик, мало поправилась. Воно може і виглядає, що мало, але тих 13 кг, що вже набрала таки дають своє. Деколи таке враження, що пузожитель там зарядку робить - бо одночасно і під ребрами і в паху такі стусани. Сьогодні знов заснула біля шостої ранку, ноги викручує вже більше місяця - деколи трошки легше, деколи взагалі спати не можу, ходжу цілий день як причмелена, а вночі знов слоників рахую.

15. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Мені навпаки після 30-го тижня стало легше, зараз бігаю як електро-віник, прибираю, за покупками ,то з подругами на каву, а на менших термінах, то хіба спати хотілось

16. Fiancee

Я вже :girl_yes:
    Вона буде з відпустки 30 липня.

17. Valensia

Приєднуюсь до компанії розлізлих і повільних. :) Так мені все важко дається, сьогодні 10-хвилинний похід в магазин видався надзвичайно довгим. А ще, я якась така незграбна і неповоротка, аж смішно, все падає з рук, не вписуюсь в повороти, не розрахую свої об"єми і вдарюсь дверима :)

18. Virna

Virna Well-Known Member

в мене то саме. можу щось їсти і обкапатися, пити і облитися. жартую тепер, що то чоловікові гени так на мене впливають. :girl_haha:

19. рижик

рижик Well-Known Member

то точно, але воно все в мене затримується на пузі - такий "міні" слюнявчик

20. Valensia

Статус теми:
Закрита.