Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (11)

Думаю,що ні, багато хто наперід дуже не любить з лікарів домовлятись, а відсилають до 36 тижня, не знаю як у вашому випадку, але не запізно , то це точно.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та власне , що якщо почитати наші ресурси, то 1ого ступеню має бути лише від якогось 27ого тижня. І навіть виписують якийсь Курантил, щоб завчасно плацента не старіла. Але польські сайти вже зовсім по-іншому подають інфу і пише, що все ок і нема чого переживати... А в мм в мене нічого не написано, то й не знаю.

3. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

але то було хвилинне діло, просто після пробудження перевернулась з лівого боку на спину і тут як вкололо. І от тепер цілий день те відчуття при деяких змінах положення (але вже сидячого)

4. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Вітторія Ви ще пам'ятайте що в нас вагітність -це діагноз який потребує постійного лікування і нагляду, традиція така ;) я думаю Ваш лікар би вам сказав як би щось його турбувало

5. Gajka

Gajka Well-Known Member

У нас з Вами термін день в день. Тільки у мене один малючок. Чесно, не відчуваю себе вагітною навіть, хіба рухи нагадують ну і туалет вночі, само собою. І в дзеркало страшнувато дивитися, останнім часом животик так вимахав.

Ви в 32 повних на УЗД збираєтеся? Бо моя лікарка сильно наполягала в 30 йти. Я проти та й УЗД-ист каже 32-34 приходити. Боюся дістати від неї потім.

Якого лікаря обрали для пологів? Бо я поки лише намітила декількох.

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

то від 30 якогось там тижня рахують, я вже і забула що воно означає)

7. domino

domino Well-Known Member

ото прикол)))треба буде їх познайомити)))

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ступінь плаценти- це її зрілість. Чим скоріше старіє плацента, тим менше кисню та поживних речовин потрапляє до плоду. В нормі на вашому терміні має бути 0 ступінь. І нульова ступінь має в нормі бути до кінця другого триместру. Але і 1- то не страшно. Просто в подальшому будуть слідкувати за тим, наскільки швидко йдуть зміни в плаценті і при потребі- реагувати.Потовщена плацента інколи може бути наслідком певних вірусних захворювань чи інфекцій. Просто саме плацента бере на себе весь фільтраційний удар при якихось несприятливих ситуаціях під час вагітності. відповідно- її стан може змінюватися. Передчасне потовщення плаценти може бути при ендокринних порушеннях у мами ( хвороби щитовидки чи підшлункової), при резус конфлікті, при токсикозах і гіпертонії. Коли плацента передчасно старіє, вона починає виділяти певний білок. Він акумулюється на її поверхні і через ці ділянки йде поганний обмін поживними речовинами та киснем. Відповідно, малюк отримує цього менше за норму

9. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Побільше гуляти на свіжому повітрі.

10. сніжна

1 ступінь зрілості в нормі визначається з 30 тижня. Але в мм її на УЗД можна визначати і на більш ранніх термінах. До 20 тижня товщину в мм не пишуть, бо лише з 16 тижнів плацента повноцінно є сформована і починає функціонувати в повну силу. А от з 20 тижнів вже товщина може писатися. В нормі вона відповідає певним тижням вагітності + 1-2 мм з невеликими похибками ( наприклад, в 20 тижнів її нормальний показник 21 мм, допустима мередіана від 17 до 28).

---------- Додано в 15:27 ---------- Попередній допис був написаний в 15:26 ----------

повноцінне харчування , достатня кількість сну і багато-багато бувати на свіжому повітрі :)

11. Paradise

Paradise New Member

Цього року такий ажіотаж, я б радила швидче, бо сама на цьому "попеклася"...

12. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

На останньому узд в 34 тижні і 3 дні в мене нульова ступінь зрілості, то через те що багато гуляю? А ще почали ноги спухати, тиснуть босоніжки, думаю попити нирковий чай але незнаю скільки його можна пити вагітним, так то чоловіку сказали тиждень пити тиждень відпочивати одну чашку вдень, в нього був камінь в нирках...

13. Virna

Virna Well-Known Member

а в мене останнє узд 36 тижнів - ступінь старіння 1, товщина 38 мм.

Останнє редагування: 2 Липень 2014
  14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Ступінь зрілості плаценти з Дми і Сергійком на 27 тижні був 1-2, після 37 тижня був 3, народились на 42 тижні, і всього їм з тої плаценти вистачало.
    З Вірусею в 34 тижні був ступінь 2.

15. Isa

Isa Well-Known Member

Як казала лікарка мені,що ступінь зрілості то відносний показник,бо в декого можуть бути дуже великі кальцинати і ступінь високий,а дитинці все вистачає,вона нормально розвивається,а в декого поодинокі кальцинати,ступінь невисока,а дитинці невистачає...

16. Isa

Isa Well-Known Member

Я щось чим далі,тим більше розстроююсь-на узд обвиття показало,плацента трошки за швидко старіє,ще й лікар з яким домовлялася вирішив в серпні у відпустку йти,ех...треба брати себе в руки!!!

17. tasha

tasha New Member

Мені сама лікарка назначила УЗД так, то буде повних 32 тижні, початок 33. Я ще здивувалась, бо при двійнях частіше на УЗД відсилають, щоб шийку моніторити.
    От саме тому лікаря ще не примітила, бо не знаю як малюки лежать і чи будуть природні пологи, чи кесарські.

18. сніжна

нічого страшного в том у немає. У мене було і обвиття і інфарктна плацента. Доносила, народила і ніц страшного :) Це вже зараз нікого з лікарів не дивує і є стандартними ситуаціями

19. Raven

Raven Мама малятка

Дівчата, а що там з Барнаулкою? Христуся просила про молитву за неї з дитятком.

20. Milli

Milli Well-Known Member

Я сьогодні спати не могла, трошки тягнуло живіт, потім малявка так рухалася ніби хотіла розірвати живіт і вилізти вже, та й в туалет кожної години вставала. Я вже думала поїду в ПБ, а на ранок заснула ледве встала з ліжка, тепер ходжу як сонна муха. Чим ближче до пологів, то страшніше стає, що скоро діток буде двоє. І як я впораюсь?!:girl_wink:

Статус теми:
Закрита.