Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

тому що

Ніби все вірно.
    Але. В мене попереднього разу за кілька днів до пологів інтервал між переймами був 8хв.

аналогічно

Це є варіант. Але про нього зі зрозумілих причин навіть думати не хочеться.

Як вихід бачу - хіба частенько навідуватись до лікаря в пологовий.

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

при справжніх переймах цей інтервал буде скорочуватися. а тривалість самої перейми- зростатиме. Тобто з 30 секунд вона поступово наростатиме до 45 і навіть 60 с. Якщо ж по кілька годин іде по 8 хвилин, і просто схопить- відпустить на кілька секунд, то це скоріше за все тренувальні. Хоча. якщо страшно- до чергового можна під їхати. При перших пологах часу ще достатньо ( у мене з регулярним інтервалом у 5 -7 хвилин тривали кілька годин. Але поступово тривалість перейми зростала. Тому на етапі "3-5 хвилин" і перейма по 40 с пішла здаватися. Народилися ще аж через 7 годин

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

у мене братом 6 років різниці. Мене мама народжувала довго і нудно, із стимуляцією і то в загальному майже добу. А з братом- навіть злякатися не встигла. Ще вирішила помити підлогу в хаті,сама ніжками пішла в пологовий ( живуть неподалік Меду) і народила. Від початку перейм до появи дитини пройшло 3 години, причому потужний період тривав мінімум часу (як каже мама- реально кулею дитина вийшла :)- підтужило і все- народився)
    з огляду того, як ви писали, що довго і болісно тривали тренувальні, то і не дивно, що і на цей раз сподівалися на них
    при повторних пологах, то точно екстремально :). Зрештою, тут не було би погано, що в результаті не вийшло на добре.Зайшли- народили. Такий екстрім першонароджуючим точно не потрібний. То вже з кожною наступною дитинкою стаєш спокійніший акі удав.

3. Virna

Virna Well-Known Member

а в мене вчора вечером так животик тверднув. ото так перший раз. було перед тим декілька разів, коли я думала що він твердий. але порівняно з вчора - то мені здавалося . але найголовніше, що зовсім нічого не боліло, ніякого дискомфорту. просто тверднув на 30-60 секунд і відпускало з проміжками 2-4 хв. і так тривало десь годину. я просто лежала і чекала, коли пройде. Але от думаю, як недай Боже, повториться чи дзвонити до лікарки?
    Трохи вчора пішки пройшлася і то, напевно, наслідок. І взагалі якась я неповоротка роблюся, важче стало ходити.

4. Knjagna

Knjagna New Member

о, дуже дякую)

5. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

дівчата, помітила що одна ного внизу біля кісточок напухла, інша нормальна. то є набряк? ніколи не стикалася з набряками чи проблемами з ними пов'язаними. варто хвилюватись? щось робити?

6. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

в мене таке було під час 2 вагітності,то в мене був на контролі

7. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Схватки Брэкстона-Хикса http://ru.wikipedia.org/wiki/Схватки_Брэкстона-Хикса

8. Virna

Virna Well-Known Member

я знаю про таке. але просто думала чи то вони. тобто, чи на моєму терміні вже можуть бути?

9. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

Виписуємось і ми з Вікусею з цієї теми. Ми народились 10 травня з вагою 3300. Дуже задоволена лікарем Левицькою та акушером (вроді Наталя звати), рекомендую :)

10. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

11. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Мені вони теж засмакували, бо тверді і соковиті, але коли я їх наїлася, то мене висипало, хоч я взагалі не схильна до алергіїї, тому відмовилась від них...

12. сніжна

а шкірку ви зчищали перед споживанням яблук? Бо алергія скоріше не на самі яблука,а на те, чим бробляють шкірку для тривалого зберігання ( той же віск). Тому обчищати шкірку перед вживанням- обов язково і можна їсти без перешкод

13. model fantazii

Звичайно, видно щось мені не пішло бо тільки з*їла - за годину-дві така реакція і два рази так було

14. сніжна

15. model fantazii

А в мене спроба кинути дуфастон дубль 3. Вчора чисто випадково забула випити в обід, поскільки все ніби нормально, то сьогодні в обід теж не пила. Тепер сиджу, прислухаюся чи нічого не болить і чи виділення в нормі, якось трохи страшно, але може я вже нарешті трохи *злізу* з того прогестерону...

16. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

я ніколи не зчищаю, з жодних. але вже з цих точно буду.

а в мене вже сумка практично готова. вийшла 1 сумка і невеликий кульок в родзал
    вже зв'язала 1 плед (але ще закінчую другий), платтячко на виписку, трохи вишила сорочечку на хрестини. ще вшила до шафи навісні полички, бо немаю ні комода, ні стола в спальні. так мені сподобались, що напевно ще одні буду шити. і ще маю стільки планів...))))

17. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

а висипка може свідчити лише про алергію?

18. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

можуть, вони з 22 або 23 тижня починаються

19. domino

domino Well-Known Member

а в мене от вже який термін і я зовсім нічого такого не відчуваю
    лише в мене почалися такі ніби поодинокі поколювання, ніби на тазові кістки щось тисне. Маля вже головою вниз, то думаю, може то голівка в тазовий прохід вставляється? таке може бути?

20. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

У мене токсикоз плавно перейшов у жахливу печію :sad:. Кілька днів почувала себе нормально, а із суботнього вечора мій шлунок сказився і кидає море кислоти. І ніц не допомагає (((. Тому знову дружу з унітазом :girl_cray:
    Одне добре - рухи малого чую майже постійно, а не час від часу, як раніше. :) До речі, теж від суботи. Ото стає мені дуже зле, а як синочок почне танцювати - то й легшає трошки :)

Статус теми:
Закрита.