Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

Ой, щось чим ближче до родів тим страшніше, до дочки знайомих Усик не приїхав на роди, сказав на похороні, кесерив Федина

2. oksumoron

oksumoron Active Member

Тааак, domino ще як ввечері п'ятниці мені писала, а вже неділя і щось її не чути! Може то вже??

---------- Додано в 16:04 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ----------

Ola-lyola, а в тебе як справи? Тримають на стаціонарі?

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

domino вчора писала, останні відвідини нині о 12ій, але також думаю, що вже почалося :)

4. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Домовилась завтра до лікаря зїздити, але так цікаво зараз тягне - як на місячні, можливо і нині з лікарем побачимось. :girl_wink:

5. domino

domino Well-Known Member

два штірліца!:girl_blum::girl_wink:
    Дівчата, напевне я буду носити до кінця року ггг

6. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Довго мене не було то відповім тепер
    ну в мене на той час було 23 тижні і пару днів.
    Призначення робила лікар з пологового, казала, що пробуємо поки без антибіотиків, то у вівторок маю перездати аналізи і з нею сконтактуватися. Переживаю....а з чим та мазня була пов*язана так і не знаю.

7. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Я сьогодні майже цілий день лежу так живіт тягне і пару капель щось вранці мазалось, трохи злякалась, але ніби вже краще, якщо не рахувати печію, яка стала постійно докучати...як вже хочеться скоріше народити...

8. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ага, якби знала, що покладуть, то б зідзвонювалась з лікарем пізніше. Але я цілими днями гуляю, сьогодні святила віночки, сходила на макфлурі, ще вдома була. А так намагаюсь бути лише на обході, ну неможу я лежати тюленьом, я рухатися люблю.

9. domino

domino Well-Known Member

те ж саме і в мене! Я би десь ходила і ходила - правда ноги потім болять, але все одно, лежати на ліжку - то жесть!

10. LOVEka

LOVEka Member

Дівчата, маю таке питання, завтра в мене ПДР, зі здоров'ям все добре, нічого не турбує, та лікарка сказала завтра лягати в стаціонар, чого я зовсім не хочу. Чи можу я якось відмовитись?????

11. Dream-baby

Dream-baby Member

у мене ПДР 30.06, то мене теж лікарка попередила, що якщо не народжу до того, то 1.07 вона мене чекає з сумками:girl_smile:

12. Kryhla

Kryhla Member

Ми вже народились!!! 18 червня і вже освоюємся вдома. Хоч дописувачкою активною цієї теми я не була, зате читала кожного дня і завжди чекала нового допису. Звіт про пологи згодом у відповідній темці :)

13. Raven

Raven Мама малятка

та най чекають, якщо нема проблем зі здоров"ям, то нащо то сидіння в пологовому, якщо дома кофортніше
    я відмазалась від того, з скандалом правда

14. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

можете, медицина в нас добровільна а у вас є ще законних два тижня

15. domino

domino Well-Known Member

ну звичайно, що можете! Які питання! Мені дивні такі дописи - то ж ваше право! От я вже 3 дні як пройшла моя ПДП і нічого, сиджу вдома і чекаю, коли мій гарбузик собі достигне! А то ви ляжете в стаціонар і вас там будуть переконливо вмовляти підписатися на стимуляцію пологів. Краще вже дочекати природнього початку процесу.

16. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Дивно воно так, хіба ж жінці не буде комфортніше вдома, біля близьких? Тим більше якась хатня робота, рухомий спосіб життя і діставання чоловіка по вечорам:girl_wink: мають допомогти швидшим пологам.
    Ми нині були у свого дохтора, ПДР у нас 25 червня, зараз ніяких явних ознак пологів нема - матка відкрита лише на маленький пальчик, шийка ще не вкоротилась, то казав мені, що можу вільно ходити ще з 1,5 - 2 тижні, тільки слідкувати за самопочуттям, дзвонити йому і приїхати послухати сердечко у понеділок. Оце мені дуже сподобалось - для чого паритись у задушливому стаціонарі і накручувати себе?

17. LOVEka

LOVEka Member

Дякую всім за відповіді, вже відмовилась, до 30.06 сказала можна побути вдома. Чекаю і тішусь, що я вдома:)

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

18. domino

domino Well-Known Member

От і молодець! Всім бажаю залишатися свідомою до кінця вагітності і не піддаватися на накручування з боку лікарів, бо самі знаєте, це їхній заробіток. Ну і психологічно атмосфера в стаціонарі не найкраща, капають на мозги і медперсонал, і "женскій калєктів")))
    Насолоджуйтеся останніми днями вагітності вдома, сходіть на манікюр-педікюр, зробіть собі приємне! От я зараз якраз і збираюся це зробити - маски, скраби, кремчики на ноги, обгортання мммм як це приємно!:girl_tender:

Останнє редагування: 23 Червень 2014
  19. tasha

tasha New Member

От молодець, так і треба. Нема чого дома (чи ще гірше) в лікарні сидіти, слухати страшні історії і приміряти то до себе. Треба зробити красу, бо потім так вже часу не буде.
    Я минулого тижня підстриглась, покрасилась і надіюсь, як Боженька дасть доносити, то через два місяці піду ще раз красу наводити в повному обсязі.

Я от тоже лежати не можу, постійно десь з чоловіком їздимо.

20. Virna

Virna Well-Known Member

а мені так важко стало пересуватися, капець. не розумію шо то таке зі мною. Сьогодні пройшлася пішки зовсім трошки, то ледве доповзла додому, в боці почало колоти, низом живота тягнути. Трохи налякалася, але полежала і пройшло. І то враховуючи, що як і до вагітності так і під час я багато ходила пішки, рухалася. А зараз до зупинки дійти не можу.
    Взялася прати дитячі речі, треба торбу пакувати. Добре, що вже все купила. Головне тепер порядок з тим зробити.
    А ще таке цікавить, чи у всіх під час вагітності збільшилися груди, стали чутливіші? Бо в мене зовсім. Такі як були, такі і є. Треба бюст купувати, а я не знаю як вибирати.

Статус теми:
Закрита.