Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

Коли я тільки довідалась, що вагітна, то також дуже хвилювалась чи все добре. Кілька раз здавала ХГЛ, на якийсь час мене то заспокоювало, а потім знову. Проте згодом той страх сам собою минувся, хоч і до відчуття рухів ще далеко, і до УЗД ще кілька тижнів. Щоправда животик більшає :girl_smile: Немає іншої ради на те, як заспокоїтись. Бо навіть, якщо зараз перевірити чи все в нормі, то не виключено, що за тиждень-два не буде нової паніки. Можна почитати щось приємне, наприклад, про грудне вигодовування чи про догодовування, то так цікаво :girl_smile: Чи позаглядати на візочки-кріселка:girl_smile: Воно відволіче від всякого страху і негативу!

2. zjomka

zjomka Well-Known Member

В мене в голові було аналогічне питання ще місяць тому :) то напевно так у всіх, думаю нема чого хвилюватись, бо ж добре себе почуваєте! Трохи зачекайте.
    Десь з 17 почала відчувати як малюк рухається, тоді вже справді стає спокійніше. А зараз то взагалі таких копнячків вже дає, хоча й маленький ще зовсім :)

---------- Додано в 14:55 ---------- Попередній допис був написаний в 14:53 ----------

Живота довго ще не було видно, тай зараз в деякому одязі й не скажеш що я вагітна, так собі, трохи поправилась...

3. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Прийшли мої результати, допоможіть розібратись.

---------- Додано в 16:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ----------

Я так розумію, що вільного бета ХГ замало?

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

мені здається, що розшифровувати результати аналізів має тільки і виключно ваш лікар.

5. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

це точно, а особливо почитавши темку про аналізи тут же на форумі переконуєшся в цьому 100%. Ще й такий аналіз де практично "на двоє бабка ворожила".

6. Fiancee

Моя лікарка казала, що лише по тих аналізах не варто робити висновки, що їх оцінюють в сукупності з УЗД. Тому таки залиште то лікарю. Аби зараз не накручувати саму себе і не переживати чи все добре.

7. Orman

Orman Модератор-бомба

та що, все добре буде. Відпочивайте.

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:32 ----------

його офіційна вірогідність 60%.

8. Fiancee

9. Vittoriya

та точно-точно таке є. Я взагалі дуже дивуюся, чому його в примусовому порядку всім вагітним виписують робити, якщо така низька вірогідність. То просто щоб нерви лишній раз потріпати? Чому в тій же ж Польщі вистарчає УЗД, а в Україні треба ще понервуватися в очікуванні того результату, поки розшифрують, а ще як щось там не по нормам вийде, скільки ж треба напереживатися....

10. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

ну не в примусовому, воно тільки рекомендовано, просто лікарі про це забувають сказати і це прибутковий бізнес

11. Vittoriya

за нього ще й гроші беруть? Ну тоді все зрозуміло... В Польщі ці аналізи коштують десь 300 зл, після 35 років жінкам держава фінансує їх-ось це вже можна сказати примусово їх кажуть робити. Але принаймні безкоштовно, до 35ти можеш собі робити, але за гроші. Але то лиш власна ініціатива, лікарі кажуть, що його робити не потрібно, бо дуже мізерний процент ризику.

12. Fiancee

Я теж того не розумію. Коли я лікарку питалась про інформативність, то вона мені власне відповіла те, що я писала вище, що результати будуть оцінюватись в поєднанні з УЗД і що по самому аналізу висновків не роблять. Добре, хоч комплексно оцінюють. Я дуже боюсь того, якщо аналізи будуть не такими, як слід, то що тоді робити... Стільки ж переживань буде...

13. Orman

Orman Модератор-бомба

мало того, воно має рекомендуватись тільки жінкам старшим за 35 і ще там якісь покази. О, Вітторія вже написала.

14. domino

domino Well-Known Member

а що говорити за Англію? тут я про таке навіть і не чула, єдине, здавала кров 2 рази, постійно аналіз мочі, мала 3 узд , ну і виміри робили, ВСЕ! Я думаю, що саме тут зберегла собі багато нервів, бо якби була на Україні, то їх би добре потріпали тими аналізами!

Останнє редагування: 21 Червень 2014
  15. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

domino

16. domino

domino Well-Known Member

я знаю)))) але насправді в мене нині тільки 40 тижнів, рівно. Лінієчка виставлена по місячних, а тут рахують тільки по узд, так що нині я тільки досягла пдп) але все ж таки дякую, думала, що на дп ніхто навіть не зауважить, що я вже тааак близько до фінішу! Приємно!

17. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Нашому малюкові вже більше трьох тижнів. Дуже переживала, щоб вчасно прибути в пологовий, не пропустити головних ознак початку пологів. Перейм так і не було. Народила в день, коли оформлялась в патологію (трохи переносила). Під час вагітності частенько заглядала в цю тему, чимало корисної інформації стало в пригоді. Особливо вдячна Сніжній за поради й інформативність, і sofka08 - за листя малини (справді дуже допомогло :) ).

18. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Думаю, що зауважили майже всі, але це природа, воно станеться коли має статись:connie::d25:

19. Fiancee

Цікаво, як там Dream-baby? Ще не народила?

20. Dream-baby

Dream-baby Member

Ні ні, я ще з вами, але якщо чесно то у мене вже серйозно тисне в лобку і деколи таке враження як током по шийці матки б'є ))))) я б дуже хотіла 1.07 народити, бо у нас з чоловіком річниця)) тому я не дуже спішу, всіх пропускаю))))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Статус теми:
Закрита.