Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Відповідь: Для майбутніх мам (10)

Десь з вашого терміну і до самих пологів теж мала проблеми з закладеним носом, був і хьюмер, і аквамаріс, і просто полоскання, і народні рецепти ,ніц не помагало ,боліла голова дико, задихалася, то вже лікар з пологового казав ну капай вже чимось що допоможе, то на ніч капала нок спрей ,думаю від нього менше шкоди, ніж вічна біль в голові, і брак повітря.

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

мабуть, тут справді просто не особливо хотіли возитися з вагітною на нічних пологах. От і скористалися приводом. Тому що при терміні у практично повних 37 тижнів- це узагалі нонсенс ( тут приймали і на менших строках)

3. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Як вчора ввечері і нині вночі зле було...
    Нудить, живіт тягне, шалений тиск в районі тазу, враження такі, ніби доця хоче вже от-от появитись, сидіти важко.:sad:
    Ледви відправила чоловіка на роботу, бо розпереживався напевне більше ніж я. Треба буде поспати вдень, щоб мати сили, якщо пологи почнуться...

4. domino

domino Well-Known Member

Дівчатка, які ж ви бідненькі, я вам щиро співчуваю, бо вже 9 місяців тусуюся в цій темці і завжди читаю дописи про закладені носи і як з тим важко спати! Може то все низькі імунітети? Не знаю, але за вагітність хворіла простудою двічі, один раз в грудні, а другий раз - чоловік звідкісь приніс. Але то все пройшло без ніяких ліків за тиждень, просто багато пиття і відпочинок. А так, тьху-тьху, то ніяких проблем із закладенням немаю цілу вагітність.

5. Orman

Orman Модератор-бомба

нє то риніти вагітних )))

а застуди, то так - низький імунітет

п.с. у вас в Англіції вологість вища - може помагати сильно.

6. loginka

loginka Member

не знаю, чи то правда, але пишуть, що найбільш до них схильні ті, хто виношує хлопчиків.

От американський журнал фізіології писав, що потрібно для полегшення симптомів спати в напів-сидячому положенні, пити якомога більше води впродовж 1 половини дня і користуватися зволожувачем повітря (у нас від 200грн бачила).

7. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Мала з обома дівками і в вологому кліматі :) видно як маєш відмучитись, то маєш :)

8. Valensia

Valensia Well-Known Member

Угу, за першу вагітність ні ноги не отікали, і сапала нормально, і ніякі закладеності носа не турбували. А зараз - "повний комплект". От сьогодні, п"ять раз за ніч просиналась, як не в туалет, то через закладений ніс...

9. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Дівчатка, ну поясніть мені пліз якщо в мене висипка через харчову алергію то чи дитинка страждає від того, чи відчуває якийсь дискомфорт теж? Цікавить який вплив може мати моя висипка на бебіка в животику?

10. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я з Яркою мала страшну закладеність носа, спали напівсидячи, а зараз ніби хлопчик-і нічого не турбує.

11. domino

domino Well-Known Member

ой, тут вологість в сам раз для мене. В кімнаті постійно стоїть гігрометр і зараз показує 52% при темп пов 19, почуваюсь чудово)

12. zjomka

zjomka Well-Known Member

Так, значить то багато в кого таке... мені також закладений ніс не дає спати ночами, ще й шмаркаюсь з кров'ю.

13. Orman

Orman Модератор-бомба

ви така цікава, та ніхто точно не знає. Скорше за все - не відчуває. Конкретно від висипки - точно ні, а від того від чого висипка - невідомо. Якось так.

14. Latane

Latane Well-Known Member

Мене замучили судоми до відчаю..... Вже місяць... Кожноі ночі вони посилюються і починаються в різний час, раніше переважно були під ранок, а зараз вже можуть бути на протязі ночі декілька раз. Якщо раніше хапало ікроножні м'язи, то цієі ночі судоми вже були в бедрі, пальцях, стопі - майже вся нога. Це адська біль!!! Після сьогоднішньоі ночі ноги всі напружені, м'язи болять, боляче ходити!
    До вагітності активно займалася спортом, зараз заняття більш пасивні і нерегулярні.
    В моєму денному раціоні є курага, творого, молоко, злаки, банани, різні овочі, фрукти. Два тижні вживаю МангеВ6. Кожного вечора розтираю ноги Траумелем. При тому судоми не залежать чи багато ходила за день чи провалялась в ліжку з закинутими догори ногами...

Вже готова випити чудодійну пігулку...

15. Dominika

Dominika Well-Known Member

От знаєте, у мене після прочитаного на цю тему в різних джерелах, склалось враження, що від цього немає панацеї. І це треба просто перечекати. Якось так...
    Дівчата, маю питання про облік...
    1. Під час першого візиту на облік ведуться якісь огляди гінекологом чи тільки писанина?
    2. Скільки часу дається на збір аналізів? Справа в тому, що у мене ця п'ятниця вільна до обіду. То я би могла піти на перший візит. А потім я вільна аж з 30 червня. То норм - якщо перший візит 20 червня, а походи по кабінетах я почну 30?
    3. Чи є огляд на кріслі, в який візит він відбувається і чи можна від нього відмовитись чи взяти мазок самій?

4. Чи беруть вони до уваги аналізи, зроблені приватно? Їх можна брати з собою?
    Дякую...

16. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Мазок я брала собі сама у лікарки у кабінеті за ширмочкою на 30 тижні
    Були розмови про крісло я категорично казала, що "не дамся " і мене ніхто не чіпав.
    Деякі аналізи у ЖК навіть не роблять ,то самі й посилають у приватні з цим проблем не має, беріть всі аналізи що у вас є лікар гляне і вибере, що йому підходить.

На збір аналізів дається час до наступного візиту ( -/+ місяць або 3 тижні)
    Ніхто вас не заставить робити те, що ви не хочете, якщо вагітність нормально протікає, то нічого вам у Жк такого екстра ординарного робити не будуть: важитимуть, тиск мірятимуть, сеча на аналіз кожен раз, Узд (3 рази +/- але то вже ваша справа де і коли його робити),Prisca робила 2 рази, але при наступній вагітності, напевно оминула це, аналіз крові з пальця( 2 рази), аналіз на глюкозу( не робила), аналіз на ТОRCH( лікарка мене не направляла), аналіз на Rw (2 рази), аналіз на гепатит В, мазок, на більших термінах міряють живіт і слухають серцебитття,КТГ плоду( не робила).

17. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Співчуваю Вам і надіюсь це скоро пройде.
    Розкажу свій випадок - пролежала всього 3 дні на підтримці на 36 тижні і в результаті мала вже вдома після виписки 5 ночей із жахливими судомами, які повторялись по 2 на кожну ногу десь що 2-3 години за ніч. От така регулярність була. Ходити вдень, звичайно, було неймовірно боляче, але десь після 3 такої ночі я вирішила, що треба більше ходити, ще пила той самий Магнікум, харчування було звичним - і все пройшло. Такщо, в моєму випадку допомогло скоріш за все збільшення фізичних навантажень на ноги.

18. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

спробуй купити іншу пачку в іншій аптеці його багато підробляють :sad: а ще мені лікар порадив декілька днів поїсти насіння маку по столовій ложці в день

19. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Мене на родкріслі судома теж була злапала. То акушерка підняла високо ногу і постукала по стопі зі всієі сили та все пройшло..

20. tasha

tasha New Member

А мені вже теж стає важко на ніч вмоститись, і в туалет встаю вже два рази, а не раз. Зараз часто таке відчуття, що живіт трісне, при чому, це не стосується того, чи їла я перед тим чи ні.
    Від судом вроді калій потрібно пити. На днях теж зранку потягнулась з спросоння і як вхопило, то мусила чоловіка збудити, щоб помасував, бо біль адський.

Статус теми:
Закрита.