Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oddly

Oddly Well-Known Member

Се ля ві.
    Кожен робить свій вибір.
    В мене знайома, наприклад, хотіла під певну дату підлаштуватися (дн чоловіка). У кожного свої таракани.

2. Kateryna

Kateryna Member

Ух ти)) Про таке ще не чула. :girl_crazy:

Я, скоріш за все, буду далееееееко не ідеальною пацієнткою:girl_haha:. Я вже співчуваю тому лікарю, якого оберу (надіюсь, що знайду ідеального для себе, добре, що часу ще трошки є :girl_in_dreams:)

3. дівчата чи стикались ви з пієлофритом?Бо я сьогодні здавала аналізи сечі і вони погані(((((завтра кладуть в лікарню(((

4. Nadiya

Nadiya Well-Known Member

Так, було таке. Тиждень "пролежала" в лікарні. Попила легкі антибіотики і минулось все. І не забувайте про дієту і журавлину, і все буде добре)

5. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Я думаю, що байкове купувати не варто. Літо все ж таки...В мене все трикотажне. Маю костюмчик (розпашонка і повзункиі+шапочка), і ще маю бодікі на короткий рукав і на довгий. Рушник махровий також візьму+пеленки. Ну і ще те одіяльце можна прихопити для виписки, якщо вже дуже зимно буде, то ще одіяльцем накрию))))

• Подобається Подобається x 2
  6. preciosa

preciosa Well-Known Member

В мене був, але зараз сумніваюсь чи то не була просто заблокована нирка і внаслідок того був гідронефроз. Бо після антибіотика лейкоцити були. Але потім самі зникли...

7. preciosa

А які у вас аналізи?

8. В мене і білок і лейкоцити і ще бактерії в придачу.....цілий букет, при тому що в березні аналізи були ідеальні...і то тільки в мене початок 24 тижня
    --- дописи об"єднано, 30 Квітень 2015 ---
    дякую Вам!!!головне, щоб з малюком все було добре!!!!:girl_smile:

9. preciosa

Скільки білка і лейкоцитів?

10. skarlet

skarlet Well-Known Member

Я приїхала в пологовий після прохання мого дільничного - суто, щоб перестрахуватись - то сказали, що я в родах відкриття 5 см. То теж нічого не відчувала зовсім, хіба тиск ледь на кістки. Але був плоский міхур і маловідя - сказали , що то мус пробивати (чомусь про це нічого не читала і не знала, як правильно). То пробили о 22 год, а о 1.15 ми народились.

11. Женічка

Женічка Well-Known Member

Дівчатка, коли там "по закону" оплачують лікарняний у зв'язку з пологами?

• Подобається Подобається x 1
  12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Наша дівчинка вже з нами, справились за 1 год 45 хв :)

• Подобається Подобається x 24
    • Зе бест! Зе бест! x 16
    • мімімі мімімі x 10
  13. qwas

qwas Member

думаю більшість мріє про пологи без стимуляції і без застосування медикаментів (типу обезболення чи інших).Але не завжди в процесі пологів все відбувається за нашим планом).Особисто в мене перші пологи були трохи важкими (в тому плані , що дійсно це важка праця яка вимагає багато сили).І коли дитинка народилась я видихнула з полегшенням що все по заду і мені було навіть всеодно що по переду ще накладання швів.Але не так сталось як гадалось).Плацента не вся вийшла і пришлось чистити.Я до цього була абсолютно не готова і думаю саме тому це було для мене найгірше з всіх пологів.Тому потрібно скласти план на теперішні пологи, що все пройде за моїм планом, все може пройти і не за моїм планом і може бути і КС.Звичайно , що я настроєна оптимістично і вірю, що все буде добре, але щоб не було якогось розчарування потрібно бути готовим до всього.
    --- дописи об"єднано, 30 Квітень 2015 ---
    Хоч з Вами, Марта, не знайомі) але слідкувала за Вашими дописами.Рада за Вас) ВІТАЮ!)

14. Kateryna

Kateryna Member

повністю згідна. Тому і лікаря варто вирати прискіпливо - щоб повністю довіряти. А от за роди - дуже надіюсь на себе і лялю, маючи під боком чоловіка мені буде спокійніше. Ми плануємо партнерські пологи, з максимальним комфортом (в тому, що від нас залежить: палата і тп). Все решта - як карта ляже)

Вітаю! Хай росте велика і щаслива! :give_rose::give_rose::give_rose:

Останнє редагування: 1 Травень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  15. білок 0.091 г\л, лейкоцити густо, еретроцити густо і бактерії густо

16. preciosa

Білок до 0.033 то ще норма. А 0.09 то вроді менше? Бо я заплуталась))) Може камінець чи пісок йде якщо еритроцити? В мене все лейкоцити густо всіяні були поки дууууже ретельно аналіз не взяла, не знаю як у вас...

17. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

0.09, то майже втричі вище за норму.

18. preciosa

Значить то більше, то майже 0.1...

19. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Напевне по закону, як тільки так одразу))) в мене деякі дівчата отримали через місяць після подання лікарняного, а деякі через два.Я чомусь думаю що десь перед пологами дадуть, дуже на ці гроші не надіюсь, хоча вони були б зараз дуже доречні.

20. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Мені дали через 1 місяць і 2 тижні після виходу на лікарняний.

• Інформативно Інформативно x 1
Статус теми:
Закрита.