Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марта2

Марта2 Well-Known Member

:girl_haha::girl_haha::girl_haha: Ну як такі спарви, як заморозка продуктів, відноситься до "Збираємось до БП", то я тоже підготувалась, нафігачила пельменів, наліпила варенників і сьогодні планую голубці, а ще нажарила купу налисників. І як мене погода не підведе, то планую сьогодні грядку посадити :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 1
  2. Prenatal'ka

Prenatal'ka Well-Known Member

Грядку? Може трохи не варто? Чи це щоб приспішитись в ПБ?

• Смішно Смішно x 1
  3. Марта2

Марта2 Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  4. Prenatal'ka

Як буде можливість- відпишіться як там у вас справи

5. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Я теж перед пологами наготувала ого-го, ще по приїзді додому було що їсти :girl_smile:
    Так мені не хотілось в патологію лягати, а то вже був 41 тиждень, то я сказала собі, що сьогодні все в хаті зроблю, напрацююсь і поїду народжувати. Так і сталось :girl_smile:

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Справи сумнівні. Зробили узд, за місячними термін 5-6 тижнів, а за узд тільки 3-4. Крім того є гематома. Лікар призначив стаціонарне лікування - Утрожестан, Вірбукол, Етамзилат, Но-шпу. Здала прогестерон, результат буде по обіді. Плачу через той термін і через заяву, в якій написано, що на такому терміні викидні в 70% спричинені хромосомними вадами...
    Дякую всім за підтримку, поки знає тільки чоловік.

7. Prenatal'ka

Не плачте і не панікуйте... Через гематому ми теж пройшли, на такому ж терміні. Це не страшно, просто трохи треба ліжковий режим соблюдати. Налаштуйте себе, що все буде добре) похибка може бути через пізню овуляцію, так найчастіше буває. До тих всіх ліків в рецепті ще тре дописати СПОКІЙ... Це дууууже важливо для вашого малятка

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  8. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

Скажіть, що ви таке робили? :girl_smile: Бо я вже кілька тижнів цілими днями роблю якісь домашні справи, прибираю, вікна мию.
    Робила це не для пришвидшення пологів, а просто напевно через інстинкт гніздування. Але бачу, що тепер треба так як ви - дуже не хочу в патологію! :girl_nea:

9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Мужотеріпію, часто і довго:girl_blum::girl_dance::d23:

• Смішно Смішно x 3
  10. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

та домовтеся з малюком)))
    я свому так і сказала - довишиваю ікону, оформлю, от тоді можеш родитися.
    перейми почалися в багетній майстерні:girl_haha::girl_crazy:

• Смішно Смішно x 5
    • Подобається Подобається x 3
  11. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а моя малявка не піддавалася на жодні домовляння.
    але поки я не довишивала її льолю на хрещення не думала народжуватися. отак я в патології тиждень колупала вишивку. ввечері завершила, а зраненька почалися перейми:girl_dance:

12. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

ага, при чому вишивалося такими темпами. що мож було пів вернісажу за вагітність обшити)))
    так що @fantazerka дєрзайте, візьміть собі льолю і хоч козликом)) а все цікавіше буде і шиється швидко

13. Megan

Megan Well-Known Member

У мене теж була гематома на 5 тижні. 3 тижні лежання - і подивіться на мою лінієчку. Бережіться!

14. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Насамперед певно домовилася з собою і малюком:girl_smile: Бо до того мала якусь таку психологічну скованість через ті страхи. Я ж Вам казала - відпустіть ситуацію і все станеться саме собою!:girl_yes2:

15. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Хочу сказати що в Медінституті УЗД до одного місця....я на початку вагітності також мала проблеми,і там лежала,і також мені говорили термін на 2 тижні нижчий..пішла на нормальне-все стало на свої місця!тому зараз головне зберігати спокій і памятати про маленьку "горошину" в вашій душі і животику!все буде добре!!!!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

Ви праві! Я також психологічно не можу налаштуватися на пологи. Так що треба насамперед попрацювати над своїми страхами, а також дозволити собі перейти від етапу насолоджування вагітністю на новий етап - народження малятка.
    Так само якась форумлянка тут писала, що чекала на шафу-купе - і аж тоді поїхала в пологовий:girl_smile:.
    А я також купу всього мала докупити-доробити, писала собі довжелезні списки - то певно ще ті списки мене не відпускають.
    Треба терміново всюди поставити галочки :girl_haha:.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  17. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

@Prenatal'ka @Megan @Veresk
    дуже вдячна за те, що відгукнулися! Я прийшла до тями і дійшло до мене, що за результатами узд 3-4-й тиждень, то не акушерський термін, а ембріональний. Як на узд можна би було розгледіти те, чого ще в принципі нема на 4-му акушерському тижні? Лежу, ввечері чоловік принесе книжок, то буде взагалі добре.
    П.С. Виділень нових нема, трохи мажеться коричневим - залишки вчорашнього. Прогестерон здала, результату не кажуть. Але маю і без результату Утрожестан ставити. Тут не так і страшно:)
    --- дописи об"єднано, 17 Квітень 2015 ---
    І вам, Sunychka, дякую!
    --- дописи об"єднано, 17 Квітень 2015 ---
    І вам, @Sluhachka, дякуюпрошу вибачення за помилки, пишу з кнопочного телефона:)

• Подобається Подобається x 6
  18. Veresk

Veresk Well-Known Member

Тримайтеся! Обов'язково все буде добре!

19. Britney

Britney Домашня посиденька :)

А я вже офіційно в декреті. :girl_dance:Лікарняний віднесла у відділ кадрів, заяву написала).
    Тепер відпочиваю, насолоджуюся декретом і останніми місяцями вагітності):girl_in_love:

• Подобається Подобається x 6
  20. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

@OxyFoxy в мене була схожа ситуація з першою вагітністю. Була загроза в 5-6 тижнів, на УЗД не бачили ембріона, потім бачили, але не було серцебиття і вже в 7-8 тижнів все було добре. Також підписувала
    і мене навіть схиляли до аборту. Але я лежала, пила Дуфастон і молилася, вірила, що все добре. Жодних аналізів на вади не здавала. Маю здорового, коханого синочка. Тримайтеся, все у Вас буде добре!

Статус теми:
Закрита.