Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

А в мене якісь такі переміни настрою. чи це через безсоні ночі, сама незнаю чого хочу, то страшено починають дратувати близькі люди, особливо свекруха, хоча останні місяці вона нам дуже помагає, але щоб вона не сказала мене це дратує, то навалюється якась така втома, що не рукою не ногою ворохнути не можу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А моя дупасю на мої ребра всадила, а ще й нозями іноді як зачіпиться за ребра, і тисне, тисне поки не випхає, тоді такий звук "чпок" , о є, ребра вивернуті але нозі висунула :girl_crazy:

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  3. ohra

ohra Well-Known Member

я третю ніч не сплю:girl_cray:. страшно болять бедра і ноги до колін, сняться пологи. а ще в день нормально пісяю, а вночі краник відкривається - після кожних відвідувань горшка дівчатко будиться:girl_crazy:і робить гімнастику.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

В нас вчора така ситуація була. Я коли лягаю на спину, то приклавши руку легко чути його рухи, то чоловік такий задоволений ходив, коли почув копнячки)))

• мімімі мімімі x 1
  5. boyechkoVA

boyechkoVA Well-Known Member

А як у вас стосовно статі маляти? відчували ви до визначального узд хто у вас чи не дуже то й старались? Бо мені на 13 тижні сказали, що дівчинка, хоча то ще так ранувато щось казати, але то моя рожева мрія мати дівчинку, а ото щось останньо я почала сумніватись, бо на свята зібралась родина "пророків" і почали думи гадати, що то хлопчик :) розденервувало то, хоча знаю, аби здоровеньке було:)

6. ohra

ohra Well-Known Member

я була впевнена на 100% що хлопчик, а узд (на 12 тижні) показало дівчинку))). всі мої домашні "пророки" кажуть, що буде хлопчик, бо я виглядаю як на хлопчика і живіт має форму як на хлопчика. але всі узд кажуть - дівчинка)))

• Подобається Подобається x 1
  7. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

на 18 тижні показало теж що буде хлопчик

8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

О то я сьогодні на клумбах відірвалась, намотала пішки купу кіломентрів:girl_cool:.... Думала, що ввечері впаду замертво, ага, не тут то було, я ще взуття перепакувала на весняне ну і ще на ніч налисники стала жарити :girl_crazy: О то я дала по при всі мої "болячки"
    Заряд серйозний, тепер мужа чекаю з тренування :girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2:

• Подобається Подобається x 6
  9. preciosa

preciosa Well-Known Member

А ми зробили сьогодні фотосесію:girl_dance: Намотали в машині 200км. Добре, що все добре, дуже обережно їхали.
    І знову сьогодні бзіки в мого кишківника. Писала, що післявчора у мене був послаблюючий ефект від кефіру, а може й не від нього... І сьогодні знову...:girl_nea: І чого б це? Нічого не болить, не тягне, рвоти нема... Може то реакція на святкові наїдки? Я вже взагалі багато не їм, а святкове вже й набридло.

10. preciosa

preciosa Well-Known Member

Щось я розслабилась через свята і нічого не докуповую)) Треба від завтра готуватись швидше, краще нехай собі спокійненько лежить і чекає...

11. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Доброї ночі, дівчата.
    Сиділа я тихо і не хотіла нікому признаватися, що завагітніла цього циклу, поки не зробимо перше УЗД.
    Але змушена просити поради, була б щаслива, якби хтось відгукнувся, бо я в паніці просто.
    Шостий тиждень. Все було добре, три тести з різницею в 3-4 дні позитивні, більше нічого не робила. Часом потягувало живіт, але не так як на місячні - легше і недовго.
    Щойно пішла в душ, а в мене на білизні добра така пляма крові. Не бурої - яскравої, з домішком слизу. Жодних згустків. Живіт не болить, трохи сильніше потягнуло менше хвилини недавно (ще перед тим, як я помітила пляму). Що робити? Їхати в лікарню? В яку? Викликати швидку? Є толк? Чи прийняти щось, а зранку до лікаря?

12. Oddly

Oddly Well-Known Member

Не панікуйте. Я би їхала в лікарню.
    Швидка найімовірніше повезе вас на Топольну.
    Може, маєте до якого лікаря зателефонувати порадитися найперше.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. OxyFoxy

Кровотечі нема, виділення прозорішають. Випила но-шпу, валеріанку, етамзилат (кровоспинне).
    Маю номер тільки до Філіпюка, але дванадцята ночі.

14. Veresk

Veresk Well-Known Member

В мене так було.Спочатку плямка кровi, я нiкуди не iхала, пару днiв дома лежала, майже не вставала. А за декiлька днiв кров просто полила. Викликали швидку, повезли на Топольну.Уколи, таблетки...Вже хотiли виписувати, раптом знов полило...А вже майже нiч, з лiкарiв -черговий, якийсь недобрий недушевний дядечка.Вкололи укол в вену.Я наплакалась.Але зранку УЗI показало , що все добре.Пролежала три тижнi.Дуже рада , що викликала швидку, хоча вже було десь 11 вечора, не знала куди малого оформити.Зато тепер маю двоих найкоханiших хлопчикiв.Страшно уявити, щоб було, якщо б далi лежала ведома.

15. OxyFoxy

А реально зараз на Топольну попасти без швидкої, просто приїхати на таксі? Чи краще викликати швидку? І взагалі, в такий час там знайдеться хтось, хто зможе оглянути, зробити УЗД чи я просиджу там до ранку на нервах?

16. Veresk

Veresk Well-Known Member

Я коли приiхала, то мене вiдразу на УЗI вiдправили.Подивились, що вагiтнiсть э.Термiн був маленький-5 тижнiв, тому серцебиття ще не чути.Думаю, що i без швидкоi мають прийняти.

17. OxyFoxy

Дякую, дівчата, за поради і контакти лікарів. Я викликала швидку, відвезли в Медінститут, поклали до ранку чекати УЗД. Вкололи кроспинне і но-шпу, поки не кровить. Молюся і надіюся, що все буде добре.

18. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Я вже сходила до перукаря, косметолога - хто-зна коли наступний раз вдасться, розморозила холодильник, заморозила пакети з готовим фаршем та відбитими стейками на відбивні:) - ну щоб легко зварити істи, речі в пологовий склала, залишилося пляшку води купити, але то дурниці. Готова:)

• Подобається Подобається x 3
  19. IrunaD

IrunaD Well-Known Member

І я вже до косметолога сходила,сьогодні ще до перукаря іду,ще треба на манікюр-педікюр і фотосесію зробити)

20. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.