Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bubochka

Bubochka Well-Known Member

Я також осіння)) ПДП 9 вересня)

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. IrunaD

IrunaD Well-Known Member

Мій лікар мені не радила їхати якщо дорога в ямах,казала берегтися,якщо дорога добра,то звичайно можна їхати)

3. qwas

qwas Member

а в мене 19 травня)але скоріше за все що то станеться набагато скоріше

4. IrunaD

IrunaD Well-Known Member

А чого так думаєте?де будете народжувати?

5. qwas

qwas Member

ну термін по гестації 34,а по узд ставлять 36-37.І друга дитинка і сідничками лежить....можливо і скоріше народиться....хоча то мої припущення).А родити збираюсь на Мечнікова

6. iragonzales

iragonzales В декреті

Ї
    Краще не ризикувати......головне бути в межах досяжності до роддому......

7. preciosa

preciosa Well-Known Member

Дорога займає 1.5год. Але і фотосесії хочеться ((( думаю, що обережна їзда не зашкодить. Це буде напевне наступної середи або четверга.

8. qwas

qwas Member

а ми недавно в Хмельницьк їздили.То як виїхали зі Львова то я кажу ну головне до Золочова доїхати там є ж лікарня....проїхали Золочів кажу тепер Тернопіль би минути...а там і Хмельницьк))))І так назад....але даремно переживала...все добре .Навіть відпочила...поміняла обстановку,тим більше що скоро далеко нікуди аж так не поїду.Хоча?))

9. boyechkoVA

boyechkoVA Well-Known Member

Також серпнева - 30.08.2015 :)

10. PNL

PNL Well-Known Member

В мене на 2 жовтня;)

• Подобається Подобається x 2
  11. Clementina

Clementina Well-Known Member

Не переживайте, ми ще можемо в пологову зустрітися, в нас однакові терміни і ще @Moonlight в тих числах має народжувати

• Подобається Подобається x 3
  12. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

:welcome:було б не погано зустрітись:cofee:, я навіть не знала що нас так багато(бо не увсіх є лінієчки , по яких я орієнтуюсь)

13. і я до вас приєднуюсь )) Я з своїм чудом маю зустрітись десь 21 серпня)))) хотіла вас запитати в мене зраз 20 тиждень тобто початок 5 місяця ?, а животик маленький)

14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

20 тижнів то кінець 5го місяця, з наступного 21 тижня піде 6 місяць. А живіт маленький, та тіштесь, бо зара як попре... Хоча мій з"явився десь в 28 тижнів

15. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

В мене по місячних 8 серпня, знаючи день овуляції то приблизно 25 серпня (40тижнів).

16. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Мій почав виднітися десь з 19 тижня, зараз вже добре кругленький. Мусила собі купити "вагітні штани" бо гудзики в інших незащіпаються)

• Смішно Смішно x 1
  17. Nikolia

Nikolia Active Member

Я на 29 квітня по УЗД, а так на 1-2 травня. Ще на свята планую погостювати в батьків ( за 70 км від Львова). Відсвяткую, а тоді з спокійною душею буду чекати свого дня х

18. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Це точно, що тіштесь, бо мені вже трохи заважає спати)) Мушу подушку підставляти під животик)

19. Tanya_SUN

Tanya_SUN Well-Known Member

І в мене на 20 число)))))

20. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

О, а в мене на 1 жовтня!

Статус теми:
Закрита.